Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Briene35 woog op het moment van schrijven 107.50 kg (bmi: 37.20).

Hallo allemaal!

Allereerst wens ik jullie alle goeds voor 2008;veel liefde,geluk gezondheid en natuurlijk HEEL veel gewichtsverlies/stabilisatie!!!!

Afgelopen vrijdag (de 4e) was ik jarig...39 al...en verwend dat ik ben...gewoon schandalig...HEEL VEEL badschuim,douchegel,shampoo,etc,oorbelen,een CD,Monopoly (voor op de PC),cadeaubonnen,een senseopakket (met koffieleutjes en bekers),planten...gewoon te gek!!!!!

Qua gewicht ben ik de feestdagen en mijn verjaardag mooi doorgerold...ben gelijkgebleven...niet gek gedaan dus...na de laatste opspuiting (29 sept) is er toch weer 5 kg vanaf...ondanks dat van Haasen dacht dat ik nu wel stabiel zou blijven...heb nu toch de stille hoop 20 maart in de buurt van die 100kg te komen...wie weet...

Ik ga nu naar bed;morgen moeten de kids weer naar school en manlief weer werken,dus ik moet vroeg op (half 7 brrrrrr)....Ik kom snel weer terug om jullie dagboeken weer te lezen!!

Liefs,marianJanuary 27, 2008 om 05:02
hoi,

Ik zag op een forum dat jij gereageerd had op een forum dat ging over bing eating disorder. Je zei dat je een behandeling had gedaan. Ik zou graag willen weten wat dat voor behandeling was. Ik moet het namelijk ook doen. Ik ga eerst naar iemand toe van het GGZ.

Heb nog een vraag. Kun je wel afvallen als ik die eetbuien steeds heb?
Heb je nog een tip voor me?

Groetjes gelato81
Kaa
February 13, 2008 om 15:35
hoi briene, :hallo2:
lekker meis dat het zo goed gaat zeg!
en je hebt gelijk als je maar een gewicht bereik dat je weer alles kan, dat heb ik nu al zo'n beetje maar ik wil toch nog wel verder hoor.
maar ik voel me al top en kan weer goed fietsen :fietsdefietsdefiets: en zweet niet meer steeds zo:kapot:, ik ben gewoon 2 maten kleiner ik ben zo blij daarom. :ok02:
hoeveel maten ben jij niet kleiner nu? heerlijk he?
nou meis ik hoop dat het goed met je blijft gaan en ik zou zeggen op naar de 40 jaar :lachen:( mag ik zeggen ik word het dit jaar) :muwhahahaha: en op naar :onderde100kilo:

:jijbenthetwaard:
succes, groetjes:yingyang: kaa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan