Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 6, 2008

Rhiannon7 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 31.21).

De eerste kilo van het jaar is er af:poeh:
Nu op naar de volgende 30.
Er begint weer een beetje structuur in m,n dagen te komen. Helemaal tof gaat het nog niet, want ik verdwaal tot nu toe nog elke avond, onderweg naar bed, op de computer, omdat ik dan toch nog even wat wil doen, en dan is het weer 3 uur.:stom::nono:
En dat terwijl ik dat ding alleen even uit wou zetten. Hier valt dus nog veel te winnen. Als ik m,n dagboek heb bijgewerkt gaat hij nu dus onverbiddelijk uit!!!!

In ieder geval zit ik beter in m,n jasje dan ik de laatste drie maanden heb gedaan, ondanks dat ik nog steeds snipverkouden ben, ondanks al m,n vitamine C, spirulina, fruit, groente, colloidaal zilverwater en zout-water-snuiven. Daar word ik wel een beetje flauw van, temeer daar ik nu ook al weer drie weken hardstikke doof ben aan een oor. Uitspuiten helpt niet, dus is puur door de verkoudheid? Lastig;ik hoor met een oor:oren: alleen de geluiden in m,n hoofd, samen met een hard hoog gefluit.
Nou ja, het zal wel over gaan voor ik een jongetje ben:grinnik:.

Met een beetje geluk is morgen de stoel af, die ik moest stofferen. Het slopen was heel wat lastiger en meer werk, als het stofferen zelf:-D. Daarna een flinke poetsronde :moppen::stoffen::zemen: door het huis waar het een zootje is nadat alle kerstdecoratie opgeruimd is. Dat was vandaag aan de orde en als alles weer schoon is kan de als nieuwe stoel weer in de kamer en is weer een flinke klus van de lijst gestreept.
Geen slecht begin van het nieuwe jaar:Imgood:.

Wens jullie allemaal een goede week!

:goteam:

January 7, 2008 om 18:56
:hoihoi:Hoi, Rhiannon7 ! Nog bedankt voor je leuke reactie , ben net begonnen en moet alles eerst nog even goed bekijken.Dus ik ga ervoor en sta er ook achter voor het eerst.Weet dat het me wel gaat lukken:mollie3:, met positief denken komen we al ver . Wens je een Fantastisch 2008 en hoop af en toe nog wat te horen van je, Groetjes, Femmie .:bye:
January 8, 2008 om 18:28
Lieve Anne,

Bedankt voor je bericht!Ik knap er altijd zo van op!Ik ga nu zo gelijk nog even pruimen in heet water zetten.Was ik zelf nu niet opgekomen.Lauw water doe ik elke ochtend en fruit ook.En daarna zwemmen.Ik denk dat ik meer olie moet nemen.

Anne,heb jij al gestoomd?Om je holtes schoon te krijgen.Dat helpt ook vaak goed.Met kamille of zo.

We lijken wel een gezondheidssite hahaha.Je bent wel lang aan het kwakkelen he!Erg vervelend.Helemaal omdat je zo'n buitenmens bent.
Wil je een foto van je stoel maken?
Een aantal jaren geleden heb ik een cursus gedaan.Ambachtelijk meubelstofferen.Ik had daarvoor 6 eetkamerstoelen via marktplaats gekocht.
Mijn man heeft ze allemaal ontleed!nietje voor nietje.Geschuurd en geschilderd.
Ik heb ze toen opnieuw bekleed.Eerst singels,veren,stro en de hele ratteplan.Een heidenskarwei.Maar wel een prachtig resultaat.
Doe jij het met zo'n nietapparaat?Ik wil graag nog eens zo'n compressor kopen.

Is hij al af?

Ik verheug me wel op onze ontmoeting met Fluit en Vier.
We hoeven toch niet zo lang te wachten.
Anne ik hoop dat je je snel beter voelt.En...........we gaan elkaar goed steunen!!!!!!!!!!!!!

Veel liefs van Ria:wielrennen::sign04::opdrukken:
January 10, 2008 om 10:32
dag rhiannon7, anne,

bedankt voor je felicitatie! mooi al die berichten in mijn dagboek.
hoe staat het met je suizende oren? tzou inderdaad fijn zijn als alles over is voordat je een jongetje bent.

maar met het gewichtje gaat het weer puik, zie ik wel. straks weer onder de 100! de 'nare' tijd is weer voorbij. naar beneden met die grafieklijn!

hier gaat alles goed. taart is op en die twee stukjes appeltaart zitten in de vriezer voor mindere tijden. :D
ben vanmiddag niet aan de warme maaltijd toegekomen dus die moet dan vanavond maar. we eten kroten met een karbonaardje. het is hier drukdrukdruk. een drukke reiki-week met toch al de voorbereidingen voor mijn cursussen van volgende week. morgen paier gaanhalen. das ook niet naast de deur. neeeeeeeeeeeeeeeeee niet in het noorden, maar in het zuiden moet ik zijn.
ik zie hierboven een hele leuke zin van wielrenster staan: 'ik verheug me op onze ontmoeting met fluit en vier'. we hoeven toch niet zo lang te wachten, schrijft ze ook nog. wonen jullie allebei in het hoge noorden?
bij elkaar in de buurt?
fluit woont in het westen ergens en ik in het zuidoosten ergens. dat wordt reizen! :D
wat is het midden? Het ijsselmeer???????????:schrik:

rhiannon, ik ga nog even verder. hoop dat het goed gaat met je verkoudheden.

tot een volgend berichtje.
:hug: liefs van vier
January 10, 2008 om 15:38
Lieve Anne,
:gefeliciteerd2::jippieafgevallen:Nog even en dan....:onderde100kilo:

Je gaat weer heel goed he!Voel je je al iets beter?Het zal wel behoorlijk waaien bij jouw!Wel lekker weer om buiten te zijn.

Mijn darmen beginnen gelukkig ook hun werk weer te doen!
Sinds vandaag ga ik er weer helemaal voor!Alles of niets!Zo zit ik nog aan de chocoladetaart en vandaag al 2x1,5 uur gezwommen om 7.30 en 18.30uur
Een uur op mijn racefiets op de tacx(spinning)
Veel water gedronken en veel(toilet.)

Wanneer komt er een recente foto van je ?Ben benieuwd.

Anne,:gazodoor2::gazodoor:

Veel liefs van Ria:wielrennen::sign04::opdrukken:
Onbekend
January 12, 2008 om 11:16
Hoi An,

Goed te horen dat je weer een beetje op de rit bent. Hoop dat het colloidaal zilver zijn werk heeft gedaan. B is 5 januari weer naar haar kamer vertrokken, helemaal opgeknapt en uitgerust. Om op tijd in bed te komen, zou je gewoon aan het begin van de avond je computer moeten uitzetten, als je toch van plan bent om naar tv te kijken. Dan kom je daarna in elk geval niet meer in de verleiding om nog mail te checken of zo. Dat werkt bij prima zo, want als ik hem de hele avond aan laat staan is de verleiding idd groot en voor je het weet zweef je met Google Earth weer over de hele wereld.
Met wat voor stof heb je je stoel bekleed? Heidens karwei, kan ik me nog wel van ma herinneren als ze daar mee bezig was. Ik heb zelf ooit die antieke troon eens van nieuw vlechtwerk voorzien. Daar ben ik ook nogal lang mee bezig geweest. Nu, na plm 20 jaar, zijn de pitrietjes weer gescheurd en heb ik nu geen zin/tijd meer om me daar over te buigen. Dus als je je geroepen voelt????

C. is net terug thuis van een halve marathon fietsen over het strand bij Egmond, morgen moet hij diezelfde afstand nog eens lopen en dan is hij daarmee klaar. Dit is de tiende keer dat hij met deze marathon heeft meegedaan en hij heeft beloofd dat het ook de laatste keer was dit jaar. Hij heeft 2270 calorien verbrand in 2 uur en n kwartier, daar kunnen wij niet aan tippen he? Hoewel, ik heb vandaag, vanaf half 11 tot aan 16.15 uur het huis gepoetst, ramen gezeemd binnen en buiten, gestofzuigd t/m de zolder, gedweild, waarbij de emmer sop ook nog es omviel, de wc en badkamer gesopt en m'n aanrecht weer eens gepolijst met groene zeep. Het zweet stond ook bij mij op m'n rug, dus ik denk dat ik hiermee ook wel genoeg calorietjes verbrand heb voor vandaag.
Vanavond gaan we lekker ontspannen bij een cabaretvoorstelling van André Manuel. Nooit van gehoord, maar we kregen de kaartjes van de buren die waren verhinderd. Ben benieuwd of het ook leuk is.

Ik ben de eerste kilo van dit jaar ook alweer kwijt!

Heb jij connexties met dat Utrechts Statenjacht? Ik dacht dat alleen GS en PS daar mee mochten varen, of de koningin als ze op bezoek komt...
Ik hoor het wel een keertje, tot zolang het beste en ga op de goede weg verder...

:knuffel:
January 13, 2008 om 03:22
Haai, ik heet sauspan ( susan) en moet er ongeveer net zoveel af hebben als jij. Twee jaar geleden was ik zo mooi afgevallen , maar ik heb het jammergenoeg niet kunnen vasthouden. Dus maar WEER eens op dieet. Ik ben een echte stresseter. Om straks als ik weer oké ben, het gezonde eten goed te kunnen volhouden, ben ik nu gestart om voor mijn gezin allerlei slanke( maar wel lekker) recepten te koken en te verzamelen.
Zij zijn dus de proefkonijnen.
Ik hoor van meerdere mensen dat ze erg lang verkouden zijn. Al gestoomd??

Groetjes,
sauspan
January 13, 2008 om 10:30
Lieve Anne,

Wat heeeerlijk voor je!:oren:

Wat een verademing zal dat zijn!Ik ben heel blij voor je.Nu gelijk een mooie cd opzetten.Of heerlijk naar buiten gaan,misschien hoor je wel wat vogeltjes:vogelklein:
:gefeliciteerd2::onderde100kilo:!!!!!!!!!!!!!!!!

Terwijl ik je mail lees,zit ik voor de lamp!De tweede dag al.Toen ik hem net aan deed zijn mijn jongste dochter (puber!)oh het lijkt gelijk wel lente!Ik dacht ,dit moet ik gelijk aangrijpen dat zij er straks ook voor gaat zitten!Wie weet,neemt ze het van mij aan.Ik vermoed dat zij ook wel een oppeppertje kan gebruiken.

Ik wil wel je mooie stoel zien hoor!
Dat ik zoveel sport,is waar.Maar daardoor ontvlucht ik misschien wel mijn andere verplichtingen ,waar ik geen puf voor heb en geen begin weet te maken.Alles is nog chaos.voor ik geopereerd moet worden,moet het huis aan kant,en schoon!
Vanmorgen niet gezwommen.Dochter kwam 4.30uur thuis en ze zou 2.30uur thuis zijn .Ik was ongerust ,omdat die verkrachter v.d. afgelopen jaren nog steeds niet gepakt is.Ik sliep om 5 uur pas.Vanavond na het eten een uur op de tacx,samen met mijn man.We hebben via marktplaats er een bijgekocht en we kunnen nu allebei tegelijk.Wel veel gezelliger.

Gisteravond ben ik aardig doorheen gekomen.Ik drink bijna nooit en nu had ik zin in baileys en heb genoten van twee baileys!
Ik was 4 ons eraf sinds gisteren en twee nu in totaal.Nog 2 a2,5kg voor de 22e.Kijken of dat gaat.Het gaat in ieder geval bij ons allen weer dalende lijn!

We gaan er weer samen voor!

zet hem op he!

Veel liefs van Ria:wielrennen::sign04:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan