Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 12, 2008

Euh woog op het moment van schrijven 50.00 kg (bmi: 17.72).

Weer een nieuw dagboekberichtje van mij (misschien wel de laatste?):

11 januari
Stiekem staat mijn besluit om hier binnenkort te vertrekken al vast. Ik durf alleen de knop nog niet definitief door te hakken, geloof ik.

10 januari
Ik haat de weegschaal!!! Maar bovenal haat ik mezelf :(

9 januari
Ik ben doodmoe... het stomme is dat het wel lijkt alsof ik het 'erom doe'. Alsof ik mezelf expres/bewust zo moe maak. Gewoon een extra manier om mezelf kapot te maken. Gewoon een toevoeging aan het lijstje met allerlei vormen van destructie.

8 januari
Ik maak er echt een rotzooi van :(

7 januari
En weer val ik stil... denk er trouwens steeds meer over om te stoppen met deze site. Aan de andere kant ben ik bang dat ik het dan juist weer ga 'missen' ofzo.

6 januari
Ik weet elke keer niet wat ik op moet schrijven. Er is 'niks', maar tegelijkertijd is er 'alles'.

5 januari
Eigenlijk... gaat het niet echt goed. Of echt niet goed, dat past beter :(

4 januari
Niks te melden.

3 januari
Weet je, het is misschien een beetje stom, maar ik denk dat ik die 'veiligheid' van hoe het nu gaat (ook al levert dat geen 'joepie'-gevoel op) liever nog even aanhou, want als de hulp straks begint ontstaat er 'vanzelf' wel meer structuur. En qua kcal eet ik toch echt al een heel stuk meer dan een tijd geleden. Zodra die hulp start, moet ik wel regelmatiger gaan eten. En ik denk dat ik dat dan heus wel kan. Ik kan het me voorstellen als je nu denkt "dream on!" of dat je je afvraagt "waarom kan je het nu dan niet?". Om eerlijk te zijn denk ik dat dat komt doordat het niet iets is wat ik voor mezelf zou willen doen... En ik denk ook niet dat ik me er beter door zou voelen ofzo.

2 januari
Wat irritant zeg... sommige produkten zijn opeens uit de calorietabel verdwenen! En ze zijn 'dus' ook meteen uit mijn voorgaande eetdagboekjes geëlimineerd!

:1jan:1 januari :1jan:
Sja... een nieuw jaar, met nieuwe kansen, die ik dus weer - heel handig - niet heb benut.

January 13, 2008 om 05:25
Girl,

Ondanks alles, KOP OP!!!!

Niet opgeven en niet verder wegzakken!!!!!!!!!!!!!!

:knuffel:

Liefs, :butterfly87:
Onbekend
January 13, 2008 om 10:27
hey,
bedankt voor je berichtje en ik voel me inderdaad fijner in m'n vel en dat zal waarschijnlijk komen door die verliefheid.
en hoe zit het bij jou en hoe komt het nu eigenlijk dat jij niet goed in je vel zit?
January 13, 2008 om 10:57
Dankjewel voor je berichtjes.
Ik denk dat ik niet zon geval ben omdat ik vind dat die plaatsen zijn voor mensen die er echt moeite mee hebben. Die spelend met hun eten aan tafel zitten, soms huilend boven de hagelslag.. Ik krijg best makkelijk mn eten weg en vind het lekker, heb alleen wat moeite met opbouwen en afwijken van mn eetlijstje. En het kcal tellen. Maar ik denk dat mn moeder, de dietiste en de kinderarts me daarbij voldoende kunnen helpen...

Ik zou het jammer vinden als je hier weggaat. Ik hoop idd voor je dat als de hulp start er wat meer structuur voor je komt. En tuurlijk kan jij dat heus wel! :)

Liefs
January 14, 2008 om 10:04
Bedankt! Ik ben juist bang dat de weegschaal aangeeft wat moet gebeuren, hogere getalletjes.. Mn moeder is heel erg bang dat ik echt enorme terugval krijg als ik aankom omdat ik tot nu toe alleen maar afgevallen ben. Ik weet het niet, ik denk dat ik het wel aankan... Hopelijk.
Liefs, sterkte en succes! xx
January 14, 2008 om 13:53
Graag gedaan hoor!

Jij ook bedankt! :-)

Het gaat al ietsje beter, ik kom er wel, i hope! ;)

Zorg maar goed voor jezelf girl!

Liefs, :butterfly87:
January 15, 2008 om 02:32
Ja, omdat woensdag weegdag is. :P Maar begin nu wéér te twijfelen, want als ik nu zelf uitbreid, zeg 2 bh bij ontbijt, dan kan de dietiste dat niet meer doen en krijg ik nog meer uitbreiding maandag. :/ Of zal ze daar rekening mee houden?
en ik ben gewoon heel tegenstrijdig. het ene moment denk ik dat ik mn ES heel makkelijk aankan en ben dan veel te optimistisch, om het andere moment weer volledig in te storten en in tranen uitte barsten.
Sorry euh, ik weet het niet..
January 15, 2008 om 12:57
Hoi!

Je vroeg hoeveel ik per week wil sporten. Nou, als ik 2x ga, vind ik het eigenlijk wat te weinig. Drie keer vind ik mooi en 4x zelfs perfect. En ja, dat is ook zeker compensatiegedrag, maar jammer dan. Anders trek ik het echt niet.
Gisteren kon ik niet sporten door omstandigheden (niet ernstig ofzo hoor!) en ik voelde me gelijk waardeloos en dik. Stom, maar ja, das het kromme zelfbeeld...

Dikke knuff voor jou! Heel veel sterkte en ik denk aan je!
January 15, 2008 om 13:40
Misschien geen rampen, maar doordat ik niet ben gegaan, moet ik van mezelf nu zéker 3-4 keer gaan deze week. Lijkt dan juist wel obsessiever te worden.
En zaterdag ga ik stappen en zou het niet verkeerd zijn om wat uit te slapen die ochtend (voorslapen), maar wil eigenlijk ook sporten... Maar om zaterdag ook al niet te gaan...

Pfff, het blijft lastig...zeker omdat ik er lang niet altijd de energie voor heb, maar het wel móet van mezelf.

Maarre, ben weg...sporten...;)
January 15, 2008 om 13:48
Dankjewel, je reactie heeft me wat gerustgesteld. Zal hem deze week nog maar een paar keer nalezen, heb ik wel nodig. ;)
Maarja ik fixeer me nu zo op het eten, vergeet bijna te leven. Ben vanavond na het eten even stukje gaan hardlopen, les 1 van start to run. Ga morgenmiddag weer. Moet zeggen dat afleiding wel lekker is, die dagen in bed ben ik zo zat. :(
January 16, 2008 om 04:58
Maar dan kweek ik ook wat spieren in gewicht & niet alleen maar vet. Bovendien vind ik het best leuk om te doen.. Ik ben het binnenzitten zo ontzettend zat... Op bed liggen, moe zijn... Bah! Kreeg juist beetje energie van het buiten lopen, en het was heerlijk die afleiding..
Wat zal ik dan gaan doen? Ik voel me zo enorm nutteloos zo

January 17, 2008 om 02:38
Haha ja ik verzin wel wat andere dingetjes. Ga vanmiddag koffie drinken met mn ex, en morgen vakantie regelen met vriendinnen enzo.. Maar iets rustigere dingen gaan doen dan rennen. ;)
Dankjewel! Denk dat ik vanaf mn startgewicht, 47.3, aankomen het engst vindt. Nu het er allemaal nog onder zit vat het nog niet zo zwaar.
January 17, 2008 om 02:40
Oh gelukkig... Ben nl echt bang dat alles regelrecht naar mn buikstreek gaat.

En ehm, omdat mn helpoproep niet klopte, haha! Het was immers wél halve kilo zwaarder tov sochtends.. zag de 47 voor 46 aan. En ik heb de weegschaal terug van mn moeder, ze heeft hem niet meer teruggenomen na het weegmoment. Weet ik niet... ik kwam uit de douche en dan is het altijd het verleidelijkst... :$

Liefs, fijne dag vandaag! :D
January 17, 2008 om 12:52
Heej!

Tis zo moeilijk met dat sporten! Ik ben de afgelopen 2 dagen wel gegaan en zelfs heel fanatiek ook. Wilde vanavond eigenlijk ook, maar heb er de energie niet voor. Heb net ook wat slechts gegeten en voel me nu echt heel waardeloos. En dan moet ik eigenlijk ook nog avondeten. Weet nu al dat het veel te veel gaat worden en dat ik me enorm klote ga voelen. Zo maar weer op zoek naar de lax want dit trek ik echt niet. Ik hing net ook al bijna boven de plee, gewoon omdat ik gek word van mezelf.

Sorry...beetje zwaarmoedige bui...baal gewoon van mezelf...

Kus!
January 17, 2008, gewijzigd door Sleepygirl op January 17, 2008 om 14:35
Had al witte chocoladepasta op. Niet op een boterham ofzo, maar gewoon echt met een lepel uit de pot aan het scheppen gegaan. En ik had gewoon al het gevoel dat mn avondeten teveel zou worden. Heb 450gr aardappels op en bijna 250gr (ongekookt gewogen) pasta. Bleeh...ik leer het ook nooit!
Wel 4 lax op net. Meer kan niet...moet morgen ook werken en kan/mag er niet teveel last van hebben...
January 17, 2008 om 15:33
Ja, braken had ook een "oplossing" geweest, maar ik probeer dat toch zo min mogelijk te doen. Geeft niks dat je verder niks erop weet te zeggen. Het voelde voor mij wel ff lekker om het kwijt te kunnen. Hoop dat je dat niet erg vindt.
Het is gewoon zó frustrerend! Gewoon een paar keer gaan sporten (en die dagen zo'n 1000kcal op) en dan aankomen. Ja, vind je het gek dat je dan de moed verliest en zulk gedrag krijgt...
January 17, 2008 om 15:36
Hee meis.
Wat rot dat het zo slecht met je gaat! :(
Zet hem op, je kan het hoor! Het is heel moeilijk nu, maar je bent sterker dat je denkt.
Dankjewel voor je bezorgdheid!
Ik snap wat je bedoelt. Mijn ouders zijn inderdaad bezorgd, en dat is ook heel logisch.
Het is alleen een "andere" bezorgd; mijn moeder is te zwaar en ze is al haar hele leven aan het jojo-en. Ik heb haar bouw, en ze is als de dood dat ik hetzelfde ga krijgen.
Bovendien wordt mijn gezicht als eerste dikker. Ookal ben ik niet zo zwaar, ik heb wel twee onderkinnen en bolle wangen, en dat is wat zij zien als eerste. Ik zal de tekst bij m'n introductie aanpassen. "Dikker" is wat beter denk ik :knipoog:.

You can do it! Heel veel sterkte.


xx :kusje:
January 18, 2008, gewijzigd door Sleepygirl op January 18, 2008 om 02:17
Heej!

Na een nachtje slapen, snap ik eindelijk wat jij met je opmerking bedoelde. Ik had het over compenseren met lax waarop jij reageerde dat je het soms met je vingers doet... Ik was vergeten dat ik het in het berichtje ook over die chocopasta had gehad en dacht dus dat jij braken bedoelde... Pfff, waar spraakverwarring niet allemaal goed voor kan zijn...
Maarre, ik ga snel weer verder hier. Moet weer werken.

Zet em op meid!
ps, zie nu net je persoonlijke noot bij gisteren...jij mag natuurlijk ook vanalles bij me kwijt hè! Je bent er al voor zoveel mensen hier, jij mag ook wel eens lekker je verhaal doen! Al zou je het willen, mag ook per pb, maar voel je zeker niet verplicht! Doe waar je je lekker bij voelt (nou ja, het meest lekker ;))
January 18, 2008 om 07:20
haha lief, maar ik weet precies wat ik doe en ik weet dat er ook echt nog wel wat vet zit hier en daar! maar bedankt!
January 18, 2008 om 13:22
De chocolade hier smaakt naar... koetjesrepen uit Nederland, maar dan veeel smeriger. Ew, het is echt heel goor xD
January 19, 2008 om 04:07
Maar daar snap ik niks van.... Spiegel laat echt mezelf zien zoals ik ben, wat kan daar vertekend aanzijn... Echt raar hoor zoiets.

Het is zeker een motivatie om beter te worden! Ben echt weer beetje mn noude leventje aan het oppakken. Ook eindexamenreis geregeld, echt superleuk.

Liefs!

January 19, 2008 om 04:26
Héy,

'k weet het, ik eet te weinig kcal maar ik kan het gewoon niet.
Ik heb gewoon ook weinig honger en ook schrik dat ik ziek zal worden.
Ik heb best wel genoeg met zo sultanakoek en appel tot het avondeten. Ik geniet van het knorrende gevoel in m'n maag, van het felle hongergevoel.
Dit is zo verslavend...

Hoe gaat het met jou? Lukt het om voldoende te eten (zonder te braken?)
Onbekend
January 19, 2008 om 13:29
hey,
ik denk dat ik zal proberen weer gewoon om te gaan met eten al weet ik dat dat niet zo simpel zal zijn als ik nu denk. vandaag heb ik 2boterhammen met choco en confituur gegeten en daarstraks nog moeten gourmetten en heb voorlopig alles binnengehouden dus dat zit wel goed maar het maakt me tegelijkertijd bang, ik ben bang dat hierdoor mijn gewicht drastisch de hoogte in zal gaan. hoe komt het trouwens dat je liefdesverdriet hebt, wat is er wel gebeurd?
groetjes
January 20, 2008 om 10:58
bedankt voor je berichtje!
ik zie dat jij je streef al hebt gehaald....gefeliciteerd! en het lukt dus ook om dat vast te houden?

En verder? ik begrijp dat je je niet zo top voelt. Gaat dat al wat beter? En als je het gezellig vindt om via deze site te kletsen met mensen, dan blijf je toch gewoon lekker! Of zijn er nog andere redenen om hier weg te willen?

Wat betreft je advies: meer dan 1000 kcal is waarschijnlijk wel verstandig,maar ik wil zo graag weer snel veel afvallen en dan geldt toch zo min mogelijk....Eigenlijk weet ik wel dat dat niet verstandig is, maar aan de andere kant....tja..

Succes met alles,
Lfs Norelle
January 20, 2008 om 12:55
Hey,

Tja, hoe moet ik dat uitleggen van het ziek worden...
Ik ben eigenlijk een beetje emetofoob ook, dus dat is niet evident.
Ik zal dus NOOIT teveel eten zodat ik me beroerd zal voelen. Dat is dus wel een hulpmiddel in m'n 'dieet' maar niet altijd evident.
't Is iets apart en moeilijk uit te leggen...

Lukt het wat bij je? Ga je definitief van de site?

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan