Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Mel81 woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 29.20).

Hallo,

vandaag heb ik me voor de eerste keer :maten:. Ik ben afgelopen maandag begonnen, dus nog net geen hele week, maar ik wil me bewust op zondagochtend wegen zodat ik dan op zondag wel af en toe iets lekkers kan eten :patat:. En dan duurt het toch nog weer een week voor je je weer moet wegen, haha.
En ja hoor...ik ben gelukkig afgevallen de afgelopen week. En wel 2.5 kilo!! Ik zag gelukkig de 7 weer op de weegschaal staan!! Ik ben er zo blij mee!! :klappen: Nu wel lekker doorzetten, dit is nog maar het begin en dit was niet zo moelijk. Dat komt nog!! Maar....:alleskomtgoed:
Volgende week gaan we een weekje naar Oostenrijk :sign09:, en nu maar hopen dat ik me dan ook goed in kan houden. Ik ken mezelf namelijk en dan heb ik er altijd zo veel moeite mee....maar ik doe mijn best!!

Groetjes melanie

January 14, 2008 om 07:12
:h:ee :m:ellie,

:w:at goed van je joh !!! :applaus:
:h:et begin is er en nu lekker doorzetten en doe ook je best op vakantie, want het zou zo zonde zijn als je de kilo's die je nu kwijt bent er dan weer aan hebt zitten :(

:e:en dikke knuf :hug: van mij,
:e:llen
January 17, 2008 om 10:31
hoi mel, dank je wel voor je berichtje in mijn dagboek! Zo, 2,5 kilo eraf, goed gedaan hoor! Verstandig dat je 1 keer in de week weegt, dat zou ik ook moeten doen........ Leerpuntje!

Zet 'm op, heb je als buddy toegevoegd. Groetjes, Saskia!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan