Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Bonneke woog op het moment van schrijven 82.30 kg (bmi: 29.16).

hallo lieve buddys hier ben ik even weer,nee het gaat niet zo echt goed met mij,met kerstmis zijn we naar men jongste dochter geweest voor een paar dagen en dat was wel even genieten het was de eerst keer dat we met kerst daar zijn geweest en dat was echt gezellig ook met de kleinkinderen,tot daar alles in orde,na de gezellige dagen daar is het hier begonnen nog maar pas thuis werd men ventje echt ziek tot op t randje af van ziekenhuis,op een morgen nog voor t nieuw jaar een tel van men oudste dochter heel erg wenend van de pijn in haar hoofd en dat ze het niet meer kon houden ik natuurlijk vliegensvlug naar haar met de ergste gedachten van (ik hoop dat het geen hersenbloeding is)en gelukkig niet,met oudejaarsavond zat ik samen met men ventje ziek in de zetel,daarna naar dokter en dan is het voor mij wel stil gebeterd maar voor men ventje niet die was nog altijd even ziek,weer een telf op een morgen 7 uur men dochter weer erg wenend van de pijn nu ergens anders onder in de buik en rug dus ik weer naar daar en dokter van wacht moeten bellen die geweest terug naar huis naar men ventje ook nog steeds ziek,om dan weer slecht nieuws te krijgen van men jongste dochter daar was het ook niet in orde heb dan tegen men eigen gezecht gelukkige nieuwjaar moeke en voor de rest is alles oke het nieuwe jaar kan niet anders dan beter worden,ja toch??nee ik ben men goed humeur nog niet verloren maar zin om weer te beginnen dieeten dat is er op t moment nog niet,dat ik nu weer in men dagboek kom piepen dat komt door tweetyke die heeft mij weer wat gepuchst,het is waar dat het erg zou zijn als het verloren gewicht er weer aan komt temeer dat men kleindochtertje dit jaar haar eerste komunie doet en ik zou wel eens graag wat slanker mee op de fotos staan zodat ze fier op me kunnen zijn maaaar de moed ontbreekt me echt nog,denk dat ik de voorbije weken nog wat aan t verwerken ben ach misschien volgende week beter nieuws dat ik weer gestart ben,ik wens jullie lieve buddys het allerbeste en vooral veel afslankmoed toe en och een moeielijk begin is daarom nog geen moeielijk einde,liefs van :bonneke::alleskomtgoed:sorry dat ik even niet in jullie dagboekjes reageer volgende keer misschien :beer: :vlinder4:

January 13, 2008 om 09:25
Hallo Bonneke,
Wat een pech met jouw kleinkinderen en je dochter! Ik duim voor je dat alles snel beter wordt en dat er niets ernstigs aan de hand is. Gaat het alweer wat beter met je man? Ik hoop het echt voor je. Goed van Twyteke dat ze je heeft overghaald, blijf a.u.b. komen, eens vat je de moed wel weer om weer op te starten. En wat is nu een betere reden dan de eerste kommunie van een kleinkind.
Ik wens je veel sterkte en weet zeker dat de rest van het jaar alleen maar beter wordt!
mEREL
January 14, 2008 om 06:16
:hallo3: :bonneke:

ik ben ook blij dat je weer terug bent en ik hoop dat je toch een beetje de moed vind om er weer tegenaan te gaan , ik weet dat het niet makkelijk is maar kijk naar mij jij weet als geen ander wat ik eigenlijk op het moment doorsta maar ik heb toch ook dat beetje moed dat ik nog had opgeraapt en er terug aan begonnen kom op hoor laat die :kg: dat er af zijn er nu zomaar niet terug aankomen hoor je hebt er zo hard voor gewerkt doe het voor ons shaunike .
nog heel veel :succes:
en een dikke :hug:
liefs :tweetyke:
January 18, 2008 om 07:08
Hi Bonneke,
Sorry meis dat je een hele tijd van mij niks gehoord hebt, het ging toen ook niet zo goed, gelukkig is het nu een stuk beter. Gaat het al wat beter bij jullie daar ? Was toch pech met nieuwjaar, hopelijk stellen jouw man en dochter het weer goed, ben jij ondertussen ook hersteld ?
En natuurlijk zou het zonde zijn om die verloren kilo's er nu weer te laten aankomen, je voelt jezelf toch stukken beter dan met die overtollige kilo's erbij. Dus jij verschijnt op het kommuniefeest van je kleinkind als een slanke dame !!!
Prettig weekend,
Tantenic
January 20, 2008 om 11:26
Hi Bonneke,
Alles goed bij jou? Hoop dat je nog eens langs komt op de site. Doe je je best om niet aan te komen, dat zou zonde zijn.
Prettige week en tot gauw.
Merel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan