Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Twix2 woog op het moment van schrijven 94.40 kg (bmi: 28.50).

:blokjes:

:feestjebijotje: Hoera hoera hoera!

=25kg=

:blokjes:

Vandaag een mijlpaal bereikt: de 25 kilo grens doorbroken!! Jippie!!!! Nu op naar de volgende stap:

:onderde90kilo:

Maar dat duurt natuurlijk wel weer even.

Om dit te vieren heb ik mezelf (gisteren alvast) getrakteerd op een nieuw trollbeadarmbandje met vier zilveren trollbeads eraan, staat heel gaaf. Ik heb nu twee armbandjes. Als ik op de dertig sta mag ik er weer een paar kopen van mezelf.

Was ook leuk, ik had bij Bonaparte wat kleding in de uitverkoop besteld. Maat 46. Werd deze week bezorgd, en... het paste!! Helaas was de broek te kort maar dat ben ik al gewend met lange benen. Die moet dus terug. Maar echt super :bigsmile: om te constateren dat ik weer in 'gewone' winkels ook terecht kan! Dat is jaren geleden. Ik had de laatste tijd namelijk echt wel maat 48/50 helaas...

Binnenkort het wokdiner. Ik heb er echt zin in! Yvonne (Ponneke), als je wilt kun je wel met mij meerijden (gezellig!). Laat maar even horen.

Groetjes en succes allemaal!!
:bye:

Twix

PS vanavond uit eten, dus morgen zal ik wel weer iets zwaarder zijn maar dat mag de pret niet drukken.

Maandag 14 januari 2008:
Joepie!!! Gisteravond heeeeeerlijk uit eten gegaan en niet aangekomen! Vanochtend woog ik om 7.30 uur precies hetzelfde als gisterochtend om 10.30 uur, dus eigenlijk ben ik zelfs nog iets afgevallen!!

January 13, 2008 om 09:03
Hoi Twix,

Je bent gewoon in minder dan twee weken bijna 5 kilo afgevallen !! echt heel goed !!! Gelukkig zijn die feestdagen kilo's er wel weer snel af en totaal al meer dan 25 kilo, in eigenlijk zo korte tijd is toch wel heel super. Hadden we (tenminste ik niet) gedacht dat we ooit nog eens zo veel af zouden vallen. Altijd wel gehoopt maar na zo veel pogingen en mislukkingen ben ik toch wel heet trots op ons..hi hi.
Leuk om weer wat nieuwe kleren te hebben. De uitverkoop is de beste tijd om, zeker als het misschien voor korte tijd is, leuke kleren te scoren. Bonaparte heeft heel leuke dingen en lekker makkelijk.
Misschien vind je het stom maar ik heb nog een mooie blouse van L'Argentina (lichtblauw met van die letters enz.)het is maat 44 maar ik droeg hem toen ik maat 46 had. Hij valt dus best ruim. Ik vind het jammer dat hij nu zo in de kast hangt en er niks mee gebeurt. Misschien is het iets voor je? al is het maar voor tussendoor. Als je wil kan ik hem met het wokken meenemen en kun je even kijken. Nogmaals ik wil niks opdringen he, prima als je daar geen zin in hebt maar ik zoek een goeie bestemming ipv wegdoen.

Groetjes en veel succes weer deze week.
Marielle
January 15, 2008 om 13:55
Hoi Twix!
Ook van een zieke Minke krijg je:
:jippie::jippie::jippie::jippie::jippie::jippie::jippie::jippie::jippie:
Wat ontzettend goed!!! =25kg=
Wat zul jij trots zijn op jezelf zeg!! Heb je ook, net als Yvonne, een 'oude' broek bewaard? Kun je ook zo'n fantastische alleszeggende foto maken....

Bedankt trouwens voor je lieve berichtjes! Voel me al wel weer wat beter, maar nog niet de oude. En ALWEER schiet Prodimed er dus bij in. En juist nu we hadden afgesproken dat ik TOCH nog 2 weken fase 4 zou doen, word ik ziek. Nouja, eerst maar beter worden :D

groetjes,
:kipling79:
January 15, 2008 om 14:00
Hoi Twix,
Nog even een berichtje van mij: las bij Mariëlla dat je bang bent dat je je buddies kwijt raakt :bulderlach::bulderlach:. Nou, echt niet hoor... Ik ben dan misschien bijna Prodimed-af, maar afval-af waarschijnlijk nooit. En zoals het nu gaat, zal ik m'n streefgewicht de komende tijd ook niet gaan halen, dus WEES NIET BANG :D:D:D
groetjes,
:kipling79:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan