Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Shosho woog op het moment van schrijven 117.30 kg (bmi: 34.27).

Ik snap er werkelijk niks van. Ik ben in twee weken ruim twee-en-halve kilo aangekomen! Ik heb nog even getwijfeld of ik het hier neer zou zetten maar ook dit hoort erbij ben ik bang.
En dat terwijl ik juist netjes drie keer ben gaan sporten en veel water heb gedronken. Het kan dan ook geen blijvend gewicht zijn maar het is toch eventjes k-u-t. :snik:

update: een dag later is er weer bijna anderhalve kilo vanaf.. het lijkt erop dat ik juist op mijn weegdag immens veel vocht vasthield. Beetje stom maar tis niet anders. Geeft wel te denken over de blinde paniek die ineens weer door mn lijf raasde.. Oude denkpatronen zijn moeilijk uit te roeien.

January 13, 2008 om 10:06
He meid vervelend is dat he! Kan het niet zijn dat je wat meer vocht vast houd op t moment?
Dat wil ook nog wel eens schelen, en bepaalde dagen van de maand ook...

Maar ook dit gaat er vast wel weer af, meid moet je zien hoeveel je de afgelopen weken al bent afgevallen, ongelofelijk veel!!!! Daar moet je ook trots op zijn, en nu die 2 kilo extra is ff balen, maar komt vast wel weer goed. Misschien zijn het wel extra spieren na al het sporten.

Ik ben eigenlijk wel heel nieuwsgierig hoeveel je nu kunt eten met zo'n gasric bypass... over de hele dag dan? En lukt het ook om voldoende voedingsstoffen en vitamines ed binnen te krijgen??

Nou meid gewoon ff doorzetten, gaat je vast lukken!!!!!

Liefs, Anne82
January 21, 2008 om 14:29
Bedankt voor je berichtje! Nou t lopen was wel leuk, ondanks de regen en flinke windstoten! Ik heb het tot de laatste 3 minuten volgehouden, die kreeg ik niet voor elkaar, dus toen nog 2x1 minuut extra gedaan. Ach ja ik ga gewoon meerdere keren les 1 doen, totdat ik het volhou :)

Maar veel plezier als je ook gaat rennen, en succes!! Al is jouw conditie vast veel beter dan die van mij!!

Liefs Anne
January 23, 2008 om 14:31
Heb jij ook zo'n spierpijn??? Ik heb vanavond een uur gelopen en dan afwisselend rennen en lopen, dus deze keer geen evy. Ik heb ook niet het doel om 5 kilometer te kunnen hardlopen. Ik wil mijn conditie verbeteren, en gewoon wat actiever zijn. Vrijdag kan ik niet gaan lopen want dan hebben we een verjaardag...en zaterdag komen mn ouders. Dus ik ga morgen denk ik gewoon een uur wandelen.... en dan mijn spieren weer tot rust laten komen :)

Maar jij ook veel plezier met lopen!!!! En knap hoor dat je de eerste les al zo netjes hebt uitgelopen!!!

veel liefs, Annemieke
January 25, 2008 om 04:17
He bedankt voor je berichtje... ik wist inderdaad dat je moest strechten maar hoe wist ik eigenlijk niet precies. Dus heel erg bedankt voor je tips!!! Ik moet zeggen dat de spierpijn al bijna verdwenen is hoor! Ik heb nu deze week elke avond op maandag na een uur gelopen, de ene dag wandelen de andere dag wandelen en rennen. En mijn spierpijn is nu aardig verdwenen ik heb nu zowiezo 2 dagen rust... dus dat scheelt ook weer.
Veel succes he morgen met rennen en een fijn weekend.

En nogmaals bedankt voor de tips!!

Liefs, Anne
January 26, 2008 om 05:39
Worstenbroodje ging er goed in!!! ;) en het is geen dagelijkse kost, ik was op vakantie..en ja misc te veel of slecht gegeten, maar ben nu weer thuis en probeer weer gezond te eten!

:knipoogje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan