Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Nijnietje woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 22.92).

Woeps!

Allemaal een heel mooi 2008 gewenst, met voldoende moed en doorzettingsvermogen om al jullie gestelde doelen te bereiken!

Met mij is alles ok. Ik zweef nog steeds tussen de 68 en 69, maar zou als nieuwjaarsdoel graag die 65 halen dit jaar! Dit wil ik bereiken tegen juli, de zomer. Het moet helemaal niet te snel gaan. Het voornaamste voor mij is om mijn benen en buik te verstevigen, want ondanks enkele kilo's minder, zien die er nog steeds kwabberig uit, en totaal niet stevig. Ja, daarvoor moet ik natuurlijk sporten... Ik ga alleszins proberen om misschien toch terug zwemmen, en eventueel ook pilatesoefeningen doen op mijn matje :) Maar sport is voor mij nog steeds lastig :P

Verder heb ik ontdekt dat ik terug wel graag ga shoppen. 12 kilo's geleden kwam ik altijd depressief terug uit het pashokje. Alles deed me dik lijken, dat felle licht op mij was ook niet zo flatterend, en ja, elke keer geconfronteerd worden met die spiegel... Maar nu ga ik graag naar de winkel, aangezien veel me past! Ik kan in een M nu, broeken iets groter (40-42), maar ik heb eigenlijk helemaal het geld niet om veel te gaan winkelen :P Maar af en toe iets nieuws kan er wel af ;)

Verder ben ik druk bezig met mijn exaampjes. Gelukkig niet te veel studeerwerk (3 niet te zware vakken), maar wel nog een paar projecten die af moeten. Daarna ga ik 8 weken stage lopen. Spannend!

Ik hoop dat het met jullie ook goed gaat! Ik kom hier niet zo vaak, maar mijn buddies vergeet ik niet hoor :)

Dikke knuffel,

Nijnietje

January 14, 2008 om 16:59
Heeey..!
Dankjewel voor je berichtje. Echt superlief, thanks.! Doet me altijd goed :)

Wat knap van je dat je al 14 kilo kwijt bent geraakt! Super hoor. Ik hoop dat getalletje binnenkort ook op mijn profiel te zien ;)
Dat van die kwabberige benen en buik.. pff komt me bekend voor hahaha. Ik ben sinds een maand ook druk aan het sporten, ik hoop dat het helpt..

Veel succes met je examens!!

xxx Milou
January 15, 2008 om 12:47
Hee meisje!

Leuk dat je er weer bent en bedankt voor je reactie op mijn dagboekje :) Het gaat inderdaad de goede kant op met mij, eindelijk. Nu heeft mijn vriendje het een ruime maand geleden uitgemaakt en at ik daarna erg weinig, dus dat zal er ook wel mee te maken hebben. Nu het weer iets beter met me gaat is het zaak om een gezond voedingspatroon aan te leren en vol te houden.

Netjes dat jij ook weer goed bezig bent! Klinkt als een realistisch doel. Het gaat ons lukken!!

Succes met je examens :)

Liefs Mo
January 15, 2008 om 18:42
Hij gaat toppie!
Je bent er bijna... HOU VOL.
January 16, 2008 om 09:02
YES, elke dag.
Bij jou gaat ie ook top volgens mij...
January 16, 2008, gewijzigd door Areane op January 16, 2008 om 19:27
Nijnietjeee :D

Bedankt voor je lieve compliment op mijn nieuwe foto in jurk :shy2:

Ik weet zeker dat je al eerder die 65 kilo gaat bereiken! Je moet wel uitkijken met zwemmen, je krijgt toch uitslag daar van? of is het nu minder? Pilates is trouwens best leuk, ik had een keer een dvd van 20x20 pilates gedownload en een maandje elke dag 20 minuutjes gedaan, dat ging best goed, maar op een gegeven moment was ik het wel zat om elke dag dezelfde oefeningen te doen, dus je moet wel genoeg variatie bijbrengen :)

En goedzo dat je weer kleren koopt! Zo af en toe mag je jezelf wel belonen toch? En als je lang geen nieuwe kleren koopt, rekken je kleren uit in de was en kan je niet meer goed bijhouden of je nou bent aangekomen of niet! Tenminste, dat is de smoes die ik mijzelf elke keer weer vertel als ik weer een nieuwe kledingstuk koop :P En stiekem geloof ik het wel ;)

Heel veel succes met je studie en met je stage! Hopelijk wordt het erg leuk nog :))

Tot snel!
Liefs,
:areane:

Oh, nu vergeet ik het bijna nog te zeggen ook!! Maar je ziet op je foto's echt zo'n verschil met vroeger en nu en je ziet echt super duidelijk dat je bent afgevallen! Ik vind trouwens dat je benen helemaal niet dik lijken hoor!! Je moet wel genoeg vet in je benen houden om je baby later te kunnen voeden he!! ;) Nouja, wat ik wil zeggen is eigenlijk dat ik een moord zou doen om jouw benen te mogen hebben! ;D Nouja, niet letterlijk, dus wees maar niet bang :)
January 18, 2008 om 11:52
Wat een goed nieuws joh! Hartstikke goed meid, mag je heel trots op zijn!! En de laatste kilo's die nog volgen: groot gelijk, niet te snel, maar je hebt nu al een heel mooi resultaat!!
Hoe gaat het behalve het lijnen verder met je??

groetjes,
Marloes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan