Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Kaar32 woog op het moment van schrijven 70.10 kg (bmi: 27.38).

Leuk zo'n succesverhaal,
leuke reakties,
gevoel van trots!

Toch brengt het niet waarop ik hoopte,
voldoende motivatie om me weer
langer dan twee weken aan mijn voornemen te houden.

Ik blijf wel rond die 70 hangen,
maar heb weer meer last van (vr.)eetbuien
dan ik in jaren heb gehad.

Neem daarbij een dip op mijn werk,
een koersonderzoek, wat werk betreft.
Veel graven in verleden en plannen voor de toekomst maken.
Waarschijnlijk daarna solliciteren....

1+1=(vr)eetbuien

:kaar32:

January 13, 2008 om 09:06
Misschien kunnen we je er doorheen "buddien" deze periode...

En je hebt toch ook genoeg om trots op te zijn. Misschien kan dat een motivatie zijn om verder te gaan.

Of misschien helpt die ene "grote" verandering je wel om van die buien af te komen.

:yougogirl:

liefs :hug: Bonny
Onbekend
January 13, 2008 om 09:17
Dank je voor je lieve bericht!
Ik wil er nu wel voor gaan ben natuurlijk constant in gevecht met mezelf.
MAar deze site geeft enorm veel steun inderdaad!
Jouw verhaal is echt super! En je ziet er enorm goed uit!
Ik wens jou heel veel succes met op gewicht blijven!
:goetjes:
January 13, 2008 om 11:47
Hmmm vreetbuien...op het moment zelf wel lekker, achteraf altijd vervelend. Wat houdt een vreetbui in bij jou? wat krijg je binnen? als ik vragen mag...hoeft niet te antwoorden hoor;)

:knipoogje:
January 13, 2008, gewijzigd door Svenja81 op January 13, 2008 om 12:12
Hey hey,

Bedankt voor je berichtje!
Ik snap helemaal wat je bedoelt, het is een prachtige foto en ik ben er zelf ook heel erg trots op! De fotograaf ook trouwens, hij heeft hem in zijn galerij op zijn website gezet als voorbeeld! (www.ericsmeets.nl)

Ik las je dagboekje ook even nu. Tja, misschien moet je het lijnen even van je af zetten? Vaak zie je dat het vanzelf weer wat beter gaat als je er juist minder aandacht aan besteedt. Zo te zien heb je ook even andere dingen aan je hoofd.

Je hebt al zo veel bereikt, echt iets om trots op te zijn. So what dat het nu even wat minder gaat? Je hebt al laten zien dat je het kan, en dus komt dat ook wel weer op de rit. Besteed nu eerst even aandacht aan wat belangrijk is, je lichaam geeft heel duidelijk aan dat het nu even vindt dat dat niet het belangrijkste is.....................

Je zult zien, als de boel weer een beetje op de rit staat dan komt dat afvallen ook vanzelf weer op gang!

Liefs,
Svenja
January 13, 2008 om 14:11
Jeetje jij ligt wel vaak in het water!!! dat ga ik niet redden. maar ga er wel weer voor om minimaal 1x id week te gaan!! Balen dat je een dip hebt! schouders eronder en gaan! je bent al zo super goed bezig!! succes!! gr. :wennie:
January 13, 2008 om 14:56
Hee meid wat lees ik nu dipdag? Heel herkenbaar... heel de dag door willen eten? heel de dag door je helemaal vol willen stoppen? Alles wat lekker (of minder lekker) is in je giechel willen stoppen en niet eerder willen stoppen tot je helemaal kotsmisselijk bent en dan weer opnieuw beginnen?

Het enige wat bij mij op dat moment helpt is me 1 dag laten gaan en dan een paar dagen inlasten van shakies, kweet het het klinkt weer verschrikkelijk misschien in je oren maar dat is bij mij het enige dat helpt anders stopt het eten gewoon niet (bij mij, ik blijf dan zoeken) Als ik een aantal dagen shakies heb gedaan krijg ik altijd weer een oppepper, omdat ik dan weet dat ik het kan. Tuurlijk zou dat ook met gewoon eten kunnen maar dan breng je jezelf in zo'n moeilijke situatie dat het ws alleen nog maar moeilijker word en je alleen maar meer negatief word. As je shakies neemt weet je dat je alleen maar dat mag en verder gewoon niets en voor mijzelf is dat na die paar dagen veel makkelijker weer een gezond eetritme aan te nemen. Moeilijk op zo'm dag, hoop dat je de dag een eetje doorgekomen bent meis.

Wat betreft je werk zou ik zeggen, ga gewoon solliciteren ergens anders, je hoeft nooit meteen ja te zeggen maar je kan wel snuffelen aan andere werkplekken en een beetje proeven hoe het ergens anders is en wat iemand anders je te bieden heeft. Ik ben afgelopen jaar overgestapt nadat ik ook een giga dip had en wou dat ik die overstap maanden eerder had gedaan, niet alleen ging ik weer met plezier naar het werk maar thuis ging er ook weer een zonnetje schijnen, die ik toch wel een tijdje gemist had merkte ik toen pas op....

Enne wat betreft je berichtje... normaal heb ik al heel snel lekke oogjes maar nu helemaal hoor hihi je moet echt niks verkeerd zeggend dan hahaha anders worden spontaan mn ogen lek....

Sterkte de komende dagen, veel liefs van Lisette
January 13, 2008 om 16:01
hey hallo,
Ik vermoed dat we inderdaad bij elkaar om de hoek wonen. Ik sport nu bij die goedkope sportschool op de Jan van Galenstraat, sport jij bij Sportplaza?

Ik wil trouwens even zeggen dat ik het echt fantastisch vind dat je 30 kg kwijt bent geraakt. Je zit nu even in een dip lees ik, maar vergeet niet dat je echt een topprestatie geleverd hebt, *diepe buiging*
January 13, 2008 om 16:28
Pff ik herken het heel erg!!! Constant eten en hele dag door..alleen wat ik dan nam was dan kcal rijker...maar ik herken het zeker...zelfs nu begin ik die drang weer te krijgen (door maagbandje eventjes stopgezet, de operatie, maar nu ik ontdekt heb dat ik beschuitjes voorzichtig kan eten heb ik er vandaag al 6 op....pfff de drang om te eten...ik denk ook heel vaak: over 2 weken kan ik weer normaal eten en ga ik dit en dit eten!! blehehhh kutverslaving he!!!! )
Hoe ben je dan toch zo goed afgevallen?

:knipoogje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan