Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Camillia woog op het moment van schrijven 121.00 kg (bmi: 40.43).

Dagboek geopend

January 13, 2008 om 17:49
Hallo allemaal,

ik ben mijn hele volwassen leven al een dikkerdje geweest... ik ben 26 jaar en mijn huidige gewicht 121 kilo.
Door mijn overgewicht heb ik geen regelmatige eisprong, wat natuurlijk niet handig is als je een kinderwens hebt. Ik ben nu al ruim drie jaar met de pil gestopt en ben nog niet zwanger geworden helaas.

Los van de onvervulde kinderwens merk ik dat het gewicht ook andere aspecten van mijn leven beïnvloed. Als ik bijvoorbeeld wordt uitgenodigd voor een feestje, is mijn eerste reactie 'ik ben te dik om te gaan' of 'ik heb niets om aan te trekken'. Ook merk ik dat ik geen energie heb om het huishouden te doen en voel ik me ook op mijn werk niet fit.

Ik ben mezelf echt zat, ik baal van mijn gewicht en uiterlijk.. ik schrik soms echt letterlijk als ik langs een spiegel loop. Ik heb medelijden met mijn man dat hij zo'n dikke vrouw heeft... ik ga daarom ook nooit mee naar feestjes van zijn werk enzo. Zijn collega's zouden hem echt zielig vinden met zo'n vrouw...

Ik wil er nu echt iets aan doen, daarom heb ik besloten om het het drukke dames dieet te beginnen aanstaande dinsdag! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat... ik hou jullie op de hoogte!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan