Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 13, 2008

Cloudje woog op het moment van schrijven 95.40 kg (bmi: 33.80).

Ik word er gestoord van, gewicht schiet met het uur omhoog. Daarnet woog ik dus 96.0

Ik eet tussen de 1000 en 1400 kc. Gisteren en vandaag dus net geen 1400 andere dagen 1000. Hoop maar dat ik gelijk heb en dat ik ongesteld moet worden.

January 14, 2008 om 13:05
Hey!
Heel erg bedankt voor je berichtje! Ja die verslaving is hardnekkig, ik ben vanmiddag maar naar bed gegaan, even gelezen en geslapen. Soms gaat het heel goed en tijden weer niet. Nu niet omdat ik eigenlijk alleen maar (dik)vloeibaar mag...toch eet ik stiekem (sinds 2 dagen) beschuitjes...Ik saboteer nu al de hele boel. Erg he! Hoop dat ik niet verder ga saboteren en overstap op een snoep of choco verslaving....om zo de kcal binnen te krijgen...die verslaving heb ik nu niet (zelden dat ik chocolade eet of koop voor mezelf) qua avondeten blijf ik deze week gewoon gepureerd eten....en die beschuitjes? tja die probeer ik in de hand te houden. Misschien eens opstellen dat ik er max 4 per dag mag?!

Maaghonger heb je WEL met een maagband!! die mensen die zeggen van niet, zullen er zelf geen hebben denk ik! die hebben er ballen verstand van. Je hebt het WEL ik heb echt wel veel honger gehad hoor!!!!! en mijn chirurg heeft het zelf ook gezegd, dus medisch bewijs ;)

Ik voeg je toe als buddy, hoop dat wij elkaar kunnen steunen! jij mij in ieder geval wel, want je bent ervaringsdeskundige!

:knipoogje:
January 14, 2008 om 15:52
Hey!

je bent al wel veel afgevallen! dus dat is al 1! nog meer afvallen ga je nu aan werken! ik vind het in ieder geval al knap dat je stap 1 (veel afvallen) bereikt heb....ik ga er ook voor!!!
Is ook wel lekker zo'n soepje...denk dat ik ook vaker soep ga eten/maken!!
Ik heb de dieetiste nog niet gebeld (heb verwijsbrief van chirurg) vandaag ggz gesproken maar ik moet andere keer terug bellen tussen 8.30 en 9.30 dus missc morgen even de wekker zetten ;) en hopelijk kunnen zij mij ook psychische hulp bieden...verder heb ik natraject bij ra medical maar dat is 4x terug komen in beverwijk...niet veel dus.
Jaa ik woon in nijmegen!!! ;) Ga jij er ook wel eens naar toe???

:knipoogje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan