Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, December 18, 2004

Tanja23 woog op het moment van schrijven 75.90 kg (bmi: 24.50).

:tulpen::tulpen::tulpen::tulpen::tulpen:
:hallo: mede-valtaffers!
Hier gaat alles (+).
De :weegschaal: zei net 75,8 (update: gister woog ik 75,4). Maar dat komt doordat ik woensdag voor het laatst naar de :lian: ben geweest en gister me niet helemaal heb gedragen :nono: (celebrations en errug zoute cashews gegeten). Ach, het was met enige mate en tov donderdag toch nog een ons :afgevallen: :kmblij:. Momenteel ben ik errug gemotiveerd, dus dat komt hopelijk wel goed donderdag (weegdag).
Vandaag heb ik van 12:00-13:00 paardrij-les en als ik terug ben gaan we nog even een tuincentrum opzoeken. Schijnt een hele grote en mooie te zijn. We hebben donderdag allemaal nieuwe ballen gekocht, oranje en rood in alle tinten, mat en glans. Errug leuk, maar nu hangen alleen die ballen erin en heeft de boom een blauwe piek! Haha, moet dus even wat anders bij komen, dat begrijp je wel.
Vanavond is het lichtjes-avond hier in de stad. In de binnenstad hebben dan bepaalde straten onwijs veel kaarsjes branden, echt zo gezellig!
Daarna hebben we een sixties-knalfeest waar we met vier vrienden heen gaan. :feestje: We hadden weken geleden al kaarten proberen te reserveren, maar het was al uitverkocht. Toen zijn we op de reservelijst beland en gister werden we ineens gebeld, dat wel wel meekonden! Toppie! De avond is verzorgd met hapjes (ojee) en duurt tot 02:00... :partytime: :feestjebijotje:
Morgen al om 08:00 in de auto omdat vriendlief een wedstrijd heeft met de modelbootjes, een uur rijden van hier. Dat wordt :slaapwandelen:. Ik jat de :hond: van mijn zus mee, als hun met die bootjes aan het klooien zijn kan ik lekker met die :hond: tutten/wandelen.
Verder is onze :poes: een beetje :ziek:... Ik merkte al een paar dagen dat ze niet helemaal niet lekker in haar velletje zat :nono:. Dus wij gisteren naar het spreekuur. Wij dachten we gaan op tijd, dan zijn we de eersten... Not! Na een uur pas aan de beurt! Ze had wat koorts :koorts: en waarschijnlijk een maag/darm-infectie en was daarbij wat misselijk. Dus huppa, twee spuiten erin :prikjevandezuster: , ze gilde het uit. Pillen mee en kijken hoe het gaat. Ze heeft alleen sindsdien nog niets gegeten en 1 pilletje moet ik een half uur voor het eten geven! Nou, we zien wel. Ze voelt zich nog steeds knap beroerd volgens mij! Zielige Jip!
Nou, het is een heel verhaal geworden, tot snel!
Fijn weekend iedereen!
:kus: Tanja
:tulpen::tulpen::tulpen::tulpen::tulpen:

December 18, 2004 om 05:36
Hoi hoi!!!

Zielig hoor voor jip.. Zieke dieren kan ik niet zo goed tegen... Ga ik altijd huilen! Ja, ben echt blij dat ze aan me gedacjt hebben hoor.. Voelde me wel een beetje gevleid dat ze zich zo zorgen maakten..

Hier gaat alles erg goed! Lekker weekend, uitgeslapen, want ik was zoww moe.. Gevolg nu is dat ik enorme koppijn heb maar ja.. Gaat wel weer over... We gaan zo ontbijten.. wel erg laat maar ja.. Lekkere verse croissants en een kop koffie, heerlijk!

Knuffel monique en een aai over de bol voor jip!
December 18, 2004 om 11:16
Wat een verhaal.
Als je de':hond: van je zus meeneemt dan kan je mooi wandelen morgen.
Ik heb ook onwijs veel zin om uit te gaan, jij ook zo te lezen. heel leuk :feest: gewenst.
Hopelijk gaat het met je :poes: jip gauw een beetje beter.
Groetjes en een leuk weekend
:wave:
Angelique
December 19, 2004 om 07:06
Hoi Hoi,

Hoe was het feest gisterenavond? En kon je er toch wel uitkomen vanochtend?

Ik werk trouwens ook in de gezondheidszorg, maar dan bij de bloedbank. Ik denk toch dat dit per instelling afhankelijk is...

Het brood is erg lekker en ontzettend makkelijk. Je hoeft alleen de ingredienten in het bakblik te doen en het apparaat doet de rest: mengen, kneden, rijzen en bakken!

Hoe gaat het trouwens met de kat? Toen mijn jongste kat nog geen jaar was, heeft deze ook een maag-darm-infectie gehad, maar best wel een ernstige. Hij was natuurlijk nog niet volledig ingeent. Als we niet op tijd naar de dierenarts waren gegaan, dan zou ie het niet gered hebben. Hij was ook helemaal uitgedroogd en heeft toen onderhuids vloeistof ingespoten gekregen en we moesten hem dwangmatig voederen met een spuitje. Erg zielig, maar gelukkig is ie er weer helemaal bovenop gekomen! Geef je kat maar af en toe een extra knuffel!

:knuffel: Saskia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan