Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, December 18, 2004

Katja woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.88).

:hallo:

tja, ondertussen beheerst de playstation mijn vriend zijn leven voor het grote deel toch. :( Ach, dat zal maar een fase zijn die niet te lang zal duren. Hoop ik dan maar. :-) Of anders moet ik gaan meedoen, maar dat oorlogsspelleke staat me nu niet echt aan. Hij heeft ook een racespel gekocht, dat lijkt me al interessanter.

Gisteren speciale dag gehad. Voor het eerst in mijn leven draag ik oorbellen! Tja, voor mij is dat dus iets speciaals. :-) Eigenlijk ging ik mee omdat mijn zusje niet alleen wou zijn als ze haar oren ging laten "knippen". Maar toen ik het zag, en mijn zusje me verder overtuigde, ... heb ik het dan ook laten doen. Ik vind het wel leuk! Alleen nog even wennen. En mijn rechteroorlel doet nog wat pijn.

En ik ben naar de kapper geweest, ja, dat kwam toevallig zo uit. Heb nu krullen in mijn haar. Normaal heb ik heel sluik haar dat gewoon naar beneden hangt. Ik wou er echter wat meer volume in krijgen. Dat is nu wel gelukt alleen vind ik dat het eruit lijkt alsof mijn hoofd ontploft is... en voor die look ging ik dus niet. :-) Ik ga het straks wat proberen uit te fohnen zodat het er toch normaler uitziet.

Gisterenavond LOTR 3 gekeken, de verlengde versie. Ongelofelijk goed, he!!! (+) Ik vond het zalig om de film te zien. Heb weer veel zitten :huilen: bij de emotionele stukken.

:kus:
Katja

December 19, 2004 om 04:42
Hoi Katja, :doei:

Fijn dat je zo genoten hebt van je film!

Hoe zit je haar nu? Wel leuk dat je vanalles aan jezelf veranderd hebt. Nieuwe kleren, oorbelletjes, ander kapsel. En je vriend wat vond hij ervan? Of heeft hij alléén maar oog voor zijn playstation? Ach mannen soms ... :zucht:
Die van mij, ziet echt niks. Soms heb ik een hele nieuwe outfit aan en weken later aait hij bijvoorbeeld over mijn been en zegt: "O, wat een zacht stofje, nieuwe broek?"
Ik hoop dat de jouwe wat attenter is. Van de andere kant, mijn vriend vindt uiterlijk dus écht niet zo belangrijk. Hij houdt van me om wie ik ben. Dat is heel relaxed. Vooral als ik me dik en lelijk voel, haha.
Maar nu voel ik me mooi en sexy en ik zou best willen dat dat op hem wat meer uitwerking had, haha. Genoeg ontboezemingen.

Ik vind het wel apart dat jij nu nog besluit gaatjes in je oren te laten schieten. Ik heb ze in mijn puberteit gekregen. Ik heb bijna nooit oorbellen in. Maar voor speciale gelegenheden staat het inderdaad wel chic, parels, zirkonia's of aparte hangoorbellen met mooie kleuren staan ook sierlijk.

Groetjes en een leuke :zon:dag!
:kus:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan