Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, December 18, 2004

Angeliquekemkes woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 30.11).

hoi,

Ik kan het haast niet geloven, maar de weegschaal gaf 76,5 aan, heb er vanmorgen wel 3 keer op gestaan, of het echt wel klopte. Ik voer daarom mijn gewicht van 77 kilo wel in. Ben super trots, Heb ontzettend veel gefiets en gestept de laatste tijd. Het heeft alleen een nadeel, mijn werkkleren (mijn niet al te nieuwe kleren) passen niet meer, ik heb al een riem om, en nog moet ik af en toe mijn broek ophijsen, echt heel erg irritant. Maar ja.
Ik heb het luxe vandaag, mijn man kookt, kan ik nog even fietsen. Ik had vandaag willen wandelen met de :hond: maar het was hier superslecht weer!! Dus dat kon niet doorgaan. Gaan vanavond uit, heb er veel zin in, moet alleen nog even verzinnen wat ik aan moet!
Groetjes iedereen
:wave:
Angelique

December 20, 2004 om 04:21
Nadeel is dat wel hè, dat je kleren niet meer passen, dat heb ik ook. En ook kleding wat ik nog niet zo lang geleden heb gekocht... Ach, het weegt letterlijk niet op tegen het voordeel, toch?
Jammer dat je niet kon wandelen met de hond, gisteren was het superweer. lekker gewandelt in het zonnetje. en met de poes gaat het ook weer beter, gelukkig.
Succes weer deze week!
:kus: Tanja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan