Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, February 3, 2008

Xantippe woog op het moment van schrijven 72.50 kg (bmi: 27.29).

weer de hoogste tijd voor een nieuw verhaaltje van dikkie dik.
Veel vrije tijd hebben heeft één groot nadeel: 't is volgepland voor je het weet.:dagboek: En dan te weten dat ik eigenlijk een grote luilak ben....
Maar al met al is de nieuwe zolderkamer dan toch eindelijk helemaal af...en gelukkig geheel naar wens wat zoonlief betreft. Hoewel, hij had er toch eigenlijk wel graag óók meteen een eigen computer en een privé-tv geïnstalleerd gezien.:laptop:
Nu de overloop en de trap nog afmaken en dan is de kamer van de oudste zoon aan revisie toe. Die wacht geduldig af....Tussendoor ook weer enkele vergaderingen bijgewoond en genotuleerd, verkeersregelaar gespeeld bij de minicarnavalsoptocht van de basisschool :politie2:( ik kán het niet laten...)en oja ook nog wat gewerkt tussendoor. En lekker de regeltante uit mogen hangen voor de tafeltennisclub, waarvan ik wedstrijdsecretaris ben voor de jeugdcompetitie. Het nieuwe seizoen begon 26 januari weer, en van de 5 teams mocht ik 3 wedstrijden verzet zien te krijgen op die datum, want hier waren dus allerlei open dagen op die datum gepland... met de nodige e-mails naar de tegenstanders is alles met veel kunst-en vliegwerk op het laatste nippertje gelukt. (van 1 team hadden we het pas 2 dagen vantevoren officiëel rond):kantoor:
Om het te vieren op de bewuste dag met de oudste 3 verschillende opleidingen bezocht.:school5: (Was trouwens ook weer een aangepaste dagbesteding want ik had mezelf ingepland op de open dag van de brugklaslocatie van de school alhier, omdat ik daar immers secretaris ben van de oudercommissie, maar gelukkig kon ik dat overdragen, toen ik erachter kwam dat de open dagen voor de beroepsopleiding van de oudste ook precies op diezelfde dag vielen)( Zo,da's een ouderwets lange volzin) Zelfs ik ben er tot op heden nog niet in geslaagd me in tweeën te splitsen..Wel jammer eigenlijk, dan hoefde ik niet meer af te vallen. (Hoewel,een gewicht van 36 kg is ook niet echt gezond)
Volgens mij is verbouwen en versjouwen trouwens besmettelijk. Van de week hoefde ik bij een cliënte van me ook al niet te soppen, maar mocht ik kasten uitruimen en versjouwen,:kapot: en een zeker iemand hier op valtaf werd er ook al mee besmet. ( ik noem geen namen, duikel) Ach, laten we hopen dat het vroege voorjaarskriebels zijn....
groetjes en tot de volgende keer maar weer:rugtas2:

February 4, 2008 om 03:15
:hoihoi:
Ik kijk in mijn :dagboek: en zie 1 reactie.
Ik denk die is van tantesousa27.
Degene die het meest in mijn :dagboek: schrijft.
Maar wat schept mijn verbazing????????
het is XANTIPPE Dus toen ook maar even kijken of ze
in haar eigen :dagboek: geschreven heeft.
En zo waar. Wat goed van je dat je eindelijk eens weer tijd hebt gevonden
om te schrijven.
Wat het verbouwen betreft heb je mij ook besmet.
Mijn ma heeft 24 januari de sleutel van een andere woning gekregen.
Vorige week maandag hele dag EHBO, dinsdag verven woensdag, donderdag en vrijdag behangen. Vanaf vandaag mag ik weer bij TNT-POST aan het werk.
Aanstaande zaterdag gaat ma over en ja dan moet ik met de post sjouwen.
Ik mag in ieder geval wel sjouwen.
Prettige :carnaval2: en woensdag het askruisje halen en 40 dagen vasten.
:groetjes: en tot op de :chat:
:neptunus:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan