Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Geschreven door Vrolijkebloem

Goedemorgen............

Zal ik lachen of effe huilen??? Hahahha nou eerst maar effe het slechte nieuws: ik heb mijn uitdaging van Adelaide van 75.4 kilo niet gehaald.
Ik ben afgelopen week 1 ons aangekomen........

Maarrrrrrrrrrrrrrr ik ben daar mega blij om als ik eerlijk ben, want:


Ik heb me echt :walgelijk: misdragen vorige week.

Mijn moeder kwam een paar daagjes, en ik ben met haar hier naar een molen geweest waar ze overheerlijke cake/taart/koekjesmixen verkopen in de heerlijkste smaken. Hebben savonds meteen een cake gemaakt.....en die was de volgende dag al op.:uhu:
Ik wil in maart als de jongste 2 jaar wordt zelf een taart maken dus dat heb ik deze week meteen even geoefend, maar ja het vrevelende is dat zo'n ding dan ook opgegeten moet worden. Verder nog Gehaktballetjes bij Ikea op....
en Harm is vanmorgen weer voor 5 weken naar Polen vertrokken dus we hebben gister met de kids bij de mac gegeten. En savonds heb ik ook nog m&m's op.

Al met al heb ik dus afgelopen week alles gedaan wat op afvalgebied "verboden" is.
En toch maar 1 ons aangekomen, dus ik ben best wel blij.

Adelaide, mag de uitdaging blijven staan???? Ik ga voor volgende week maandag voor de 75.4 deal????

Liefs van mij.

February 6, 2008 om 03:20
:hoi: iris

hey meid ach 1 ons up dat valt eigenlijk toch wel heel goed mee en je hebt weer een kunnen genieten van al dat lekkers en af en toe moeten we dat toch wel eens kunnen he anders houden we het niet vol hoor dus ik vind dat je dat prima hebt gedaan en ik ben echt trots op je want je hebt al zo een lange weg afgelegt en nog steeds ga je met volle moed er tegen aan :petjeaf: .
hier is het nog steeds niet ok zoontje is wel terug thuis maar nog steeds niet goed ik ga er zelfs terug mee naar dokter moeten vandaag nog afwachten maar ook niet langer want zou niet willen dat ik hem terug moet binnen doen hoor zelf ben ik ook nog niet zo goed maar ik red me wel ik was door zoveel in het ziekenhuis te zitten en dan zelf zo ziek te zijn dus veel in bed gelegen 2 :kg: up en was ggrr zo kwaad maar ondertussen zijn ze er wel weer af .
nog heel veel :succes: en een fijnedag
:groetjes: :tweetyke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan