Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Paulabakker woog op het moment van schrijven 100.70 kg (bmi: 33.65).

Beste Lezers,

Afgelopen weekend is niet zo goed verlopen... In het weekend mag ik iets meer hebben en dat zorgde voor verwarring... Dat iets meer, werd heel veel meer!!!
:bonbons::cake3::chocolade:

Donderdag mag ik me weer wegen. Ik ben benieuwd wat de weegschaal aan zal geven.... Vandaag voel ik me weer heel sterk en ga er weer vol tegen aan.

Liefs, Paula

February 11, 2008 om 04:15
He hallo,
lastig he die weekenden.
Ritme is vaak weg.
Daar heb ik tenminste last van ik werk dan nu wel weer op zaterdag ochtend .Dus dat scheelt maar als ik op zondag heb uitgeslapen.BEn ik mijn ritme cvoor de rest van de dag kwijt.Dan heb ik om drie uur s'middags bv weer zin in een broodje omdat het ontbijt zo laat was.Maargoed Ik neem dus in de weekenden ook niets extras , dus kan ik ook niet over de schreef gaan, en dit houd ik nu al meer dan twee hele weken vol.En het voelt goed moet ik zeggen.(net als stoppen met roken, of alles of niets werkt bij mij het beste).En er komt wel weer een moment dat ik iets mag van mijzelf MAar niet zolnag ik de 90 kiloootjes nog niet heb gezien.
En tot nu toe lukt dat en elke dag is daarin meegenomen.Maar goed er is weer een hele frisse niuewe week begonnen en we gaan er weerm voor op naar de zomer;!b ;tb;bb;tb;jb;eb
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan