Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

SaRo woog op het moment van schrijven 67.00 kg (bmi: 25.85).

Maandag 4 februari.
Vanochtend woog ik precies 67 kg. In het weekend is het niet goed gegaan, teveel verleidingen :pizzastuk:, :koekskes: (gelukkig ook weer niet te veel) geweest waaraan ik toch toe heb gegeven en nu natuurlijk spijt achteraf :dom:. Dus vanochtend was het toch even een tegenvaller op de weegschaal. Vandaag ga ik er extra tegenaan en ik hoop dat ik hierdoor extra ga afvallen. Ik ga er in ieder geval voor! Op naar de 66 kg en hopelijk minder, het moet toch eens lukken.
Ik wens iedereen veel succes en zet hem op!
:thinkpositivealways:
Sandra

February 6, 2008 om 04:49
Hoi Sandra,
Leuk dat je reageerde. Het nieuwe boek van Sonja bevalt goed, de strenge week (week 4) vond ik wel een lastige week. Nu ben ik deze week niets afgevallen, maar dat geeft niets. Ik lig voorlopig nog voor op mijn afslankschema, dus geen paniek. Het is tenslotte een streefgewicht, geen heilig moeten.
Groetjes terug,
Carla.
February 6, 2008 om 05:05
Hoi Carla,
Bedankt voor je reactie. Gelukkg ben je in ieder geval niet aangekomen en dat is ook al een hele prestatie.
Ik kan dus voor volgende week mijn borst nat maken, want dan mag ik aan week 4 beginnen! Ik ben benieuwd of ik het dan ook moeilijker krijg. Zelf vind ik sommige dagen heel makkelijk gaan en andere heel erg moeilijk. Vandaag heb ik ook een idee of helemaal niets mag eten, terwijl ik er gisteren helemaal geen moeite mee had. Misschien ligt het wel aan het dagmenu. Gelukkig mag ik straks weer lunchen en vanmiddag met de kids weg, dat geeft meestal ook de nodige afleiding om niet in de verleiding te komen.
Groetjes,
Sandra
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan