Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Piek79 woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 25.31).

:hallo3:

Ik heb goed en slecht nieuws............
Wat zal ik eerst vertellen????????

Het slechte maar eerst, dan valt het daarna altijd mee:
Ik zal de komende maanden zeker NIET :afvallen:............

Maar...........
dat komt door het goede nieuws:
Ik ben :zwanger:!!!!!!!!!!!!!

Geweldig blij zijn we met dit nieuwe mensje in wording. Mijn gewicht zal alleen maar toenemen de komende tijd.
Voor de oplettende bezoeker was het al bekend; ik ben al bijgekomen in kilo's, helaas.
Ben nu iets meer dan 13 weken zwanger, dus nog 6 maanden!
Als alles volgens de planning verloopt, wordt ons kind op 08-08-'08 geboren. Geweldig toch?

:hoihoi: Monique

February 5, 2008 om 07:50
Hoi Monique,

Wat een mooie datum waarop je uitgeteld bent! Ongelooflijk. Bij de chinezen is de 8 ook nog het geluksgetal geloof ik. Ik vind het helemaal geweldig in elk geval.
Heel herkenbaar wat je allemaal schrijft, van het eten, van de energie. Ik had dat ook precies zo. Ik werd ook misselijk als ik te lang niks eet. Moet ook echt om de 3 uur iets eten, ja. Ook zul je merken als je wat verder bent, dat je niet meer zoveel ineens opkrijgt. Ja, en je merkt het in je energie, maar dat zal vanaf nu bij jou ook wel over gaan. Ik had dat vooral de eerste 12 weken. Nu heb ik wel weer mijn energie terug, maar als ik teveel lichamelijk inspannend werk doe, moet ik sneller stoppen. Dus bukken, sjouwen, tillen, dat soort dingen. Maar dat merk je vanzelf. Nu hou ik tenminste op tijd op. Vroeger merkte ik het pas als ik eigenlijk al over mijn grens was gegaan. Best handig eigenlijk dus, zo'n zwangerschap. Tja, dat van dat buikje, had ik ook hoor en heb er eigenlijk nog steeds een beetje "last" van, dat je niet echt zo'n zwanger buikje ziet. Maar de verloskundige gaf juist heel veel complimenten. Die vond het een heel mooi bolletje, hihi en Maarten vind het ook leuk. En het schijnt goed te groeien , dus wat wil een mens eigenlijk nog meer hè. Van de andere kant heb ik ook helemaal geen last van die buik, behalve met slapen. Ik kan niet meer op mijn buik liggen. Eigenlijk meteen al vanaf het begin, had jij dat ook?
Nou, lieverd, geniet er maar van. Ik ben zo blij voor je. Wat is dit toch leuk. En we gaan er lekker over klessebessen. Want inderdaad, ik kan ook bijna nergens anders meer aan denken.
:luv2:
Heidi
February 6, 2008 om 08:41
Hoi Monique,

Heerlijk toch die praat. :vertel: Jij krijgt vanzelf ook zo'n buikje hoor. Bij mij zag je de eerste 3 maanden toch ook nog bijna niks. En die foto die ik er het eerst op had staan in die grijze trui, heb ik ook moeite voor moeten doen om het een beetje uit te laten komen, hihi. Het ligt er ook heel erg aan wat je aan hebt.
O ja, de borsten, daar merkte ik eigenlijk meteen aan dat ik zwanger was. Wat deden die pijn. Dit gaat wel na 14 weken over. Ik ben trouwens van een B-cup naar een bijna D-cup gegaan! :schrik:
Krijg je nog een keer een echo trouwens? En zo ja, willen jullie weten of het een jongetje of meisje is?
Nou da's wel weer genoeg praat voor nu!
:groetjes:
7T:cool07:
February 8, 2008 om 08:51
Hoi Monique, :hallo:

14 weken alweer, dan ga je nu je 2de trimester al in!
Wat leuk dat je je eerste positiekleren gekocht hebt! Heb je veel gekocht? Ik heb de eerste keer alleen maar een rok gekocht en een aansluitend shirt met blauw overslagtruitje (datgene wat ik op de foto aan heb). Het is van dat heerlijk rekbaar stof en het past nog steeds en volgens mij kan ik dat ook nog aan als ik bevallen ben. De tweede keer, toen ik 20 weken zwanger was, heb ik 2 positiebroeken gekocht, omdat mijn spijkerbroeken me ook niet meer lekker zaten, m.n als ik ging zitten. En met mijn werk zijn rokken onhandig.
Een van die broeken zit heerlijk. De ander is nog steeds te groot. Inderdaad net wat je zegt, nog niet gevuld. Daardoor zakt dat buikstuk steeds af en bolt op net boven mijn kont. Ziet niet uit! Ik vraag me af of die broek nog ooit gaat passen, haha. Maar goed, ik had de maat dan weer wel nodig voor mijn bovenbenen. Ik moet maar eens een stel bretels kopen. Die had ik met Carnaval van iemand geleend en die zaten heerlijk.
Hoe voel je je voor de rest?
:groetjes:
7T:cool07:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan