Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Hilde65 woog op het moment van schrijven 96.20 kg (bmi: 33.68).

Na 2,5 maand een gewichtsreductieprogramma te hebben gevolgd waarbij ik 3x per week 's ochtends een uur sport, een dietist en maatschappelijk werk heb bezocht, 7 kilo ben afgevallen en 9 ben aangekomen is het keerpunt bereikt. Ik heb nog 2 weken van het programma tegoed, maar nu is me duidelijk dat ik dit voor mijzelf moet doen. Ik ben een slank en gezond iemand, en dit overgewicht (meer dan 20 kilo!!!) hoort niet bij mij. Ik ga ervoor. Vandaag (even toegeven dat dit een maandag is...)ging erg goed. Vooral mijn zwakte s avonds, is volledig beheersd gebleven en dat blijft ook zo!
Jammer dat de secretclub gesloten is, daar had ik wel behoefte aan gehad. Ik heb het boek gekocht, de film gezien en ik denk dat dit werkt bij mij, maar ik mis de praktische kant. Wie weet, kom ik daar nog achter!
:goteam:

February 6, 2008 om 03:13
Hai Myanka,
Dat vind ik super! Ik heb de site nog niet helemaal door, en je hebt gelijk het kost enorm veel tijd om dingen in te voern maar en ik blijf uren plakken om van alles en nog wat te lezen, maar het werkt voor mij. Daar ben ik echt heel blij om, want ik werd er een beetje wanhopig van. De knop is om, en ook al is ie pas 2 dagen om, ik voel het! We gaan dr voor, en eigenlijk vind ik het wel leuk ermee bezig te zijn, Succes! en ik kom snel weer bij je langs,
Groetjes,
Hilde
February 8, 2008 om 11:21
Zet 'm op!! nog maar 22 kg!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan