Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Neurt woog op het moment van schrijven 72.90 kg (bmi: 25.83).

:meetlint:
Deze week heb ik dus echt goed mijn best gedaan! Ik heb me zo ongeveer heel erg aan mijn points gehouden.:ww2:
Nu heeft mijn lieve mannetje dit weekend weer eens voor de vrienden gekokkereld. Dat doet hij wel vaker. Onder andere Milka is er fan van! En ik heb heel erg mijn best gedaan om niet te veel , te veel , te nemen. En ondanks dat ik toch wel wat kroepoek op heb (mijn oudste dochter zei altijd: kroekoek) , en ondanks dat ik een paar keertjes aan de pindasaus heb gehangen en ondanks dat ik twee likeurtjes op heb, die Milka had mee genomen (heel erg lekker , maar wel veel alcohol!) ben ik 9 ons afgevallen!!!!
:meetlint:
Ik had natuurlijk op veel meer gehoopt, maar blijf reeel he! Deze week er weer tegen aan! Ik heb nu geen rare dingen geloof ik! En ik ga ook deze week weer minstens twee keer hardlopen!
Dat heb ik afgelopen week ook weer opgepakt en ik vond het echt helemaal fantastisch! Ik had mijn muziekje op en swingde de weg op! Met een grote glimlach op mijn gezicht dansde ik als het ware over de weg! Euforie ! DAt voelde ik!
Raar , hoe snel je je down kan voelen en hoe snel je je ook weer beter voelt! Ik hoop dat de downers onder ons zich daar aan vast kunnen houden. Het gaat echt weer over! Ik kan het echt weten, want ik heb er regelmatig last van. Als ik me minder voel, hou ik me echt voor dat het maar tijdelijk is, ook al is dat op dat moment niet zo. Je komt er altijd weer uit. Je weet niet hoelang je nare bui nu duurt, maar hij gaat over! Gewoon door gaan. Proberen je vaste dingetjes te blijven doen. Das dan het belangrijkst.!

Dus, allen succes met lijnen deze week , en hou vol!
:aapje:
de neurt

Onbekend
February 5, 2008 om 03:06
=5kg=
:jippie:
Wat goed van je !! :supporter3:
Ik ben trots op jou !! :knuffel:
Lekker gevoel zeker..?! :bigsmile:
Hou vol he, dan ga je echt Sl@nk de lente in! :ja:

Goed om te horen dat het beter gaat met je vader.. gek eigenlijk dat je van die bestraling weinig of geen last kunt hebben. Kan dat ook nog later komen of is dat gewoon niet pijnlijk/vervelend. (geen idee eigenlijk!)
Wel erg lief dat jullie hem verwennen met kleine dingetjes waar hij blij van wordt! Dat doe ik ook vaak bij mij pa. Van de week deed HIJ het bij mij. Ik was do ziek naar huis gestuurd.. toen kwam ie een bakkie doen met een bos bloemen. Zoooo lief.. :zakdoek:
Mijn pa is een man van weinig woorden, maar weet precies dat ie op dat moment even naar me moet luisteren en geeft me dan het juiste advies. (mijn pa is manisch depressief.. en heeft een hoop meegemaakt, liep toen 2 jaar in de ZW dus heeft genoeg zelf gevoeld om mij te begrijpen nu..) En die kleine dingen, daar hou ik me nu ook even aan vast. Het is vreselijk balen natuurlijk, maar ik weet ook dat het er nu uitkomt omdat ik rust in mijn leven heb. Bedoel, ik heb een aardig pittige 1,5 jaar achter de rug. Als je dan maar doorloopt en dat niet verwerkt, krijg je dat een keer voor je kiezen.. en ja dat moment is nu.. :boos: Heel vervelend en het komt ook niet uit.. (baal er ontzettend van omdat alles nu zo lekker gaat EN ze er nu bij mijn nieuwe werk last van hebben..) Ik moet het maar overgeven.. luisteren naar mijn lichaam en ermee aan de slag gaan.

Feit is wel dat ik heel graag terugwil! Maar aan de andere kant heb ik geen idee hoe lang dit gaat duren! Leidinggevende zei dat ze dat ook moeilijk kon inschatten.. kijk ik moet het voelen.. en misschien mbv de arbo-en huisarts.. kunnen we een afspraak maken over hoe of wat en wanneer ik weer aan het werk ga. Denk dat we het sowieso langzaam moeten opbouwen, anders zit ik zo weer thuis!

He wat goed dat je "ineens" of "nog" zover en lang kunt hardlopen! :hardlopen: Geeft een goed gevoel he! Ik had dat ook heel sterk! :jippie:
Dat zou nu ook goed zijn voor mij momenteel.. maar ik ben ziekgemeld, dus dat lijkt me niet zo slim.. als ik weer ga werken (ik hoop volgende week) dan wil het weer proberen, want ondanks dat ik weinig energie heb (en afval als een gek), maakt het toch ook je koppie leeg en geeft het energie.
Hou vol he! Kunnen we straks weer de ronde van Kattuk lopen op Koninginnedag! :bea: En doen we gelijk daarna mee aan de 10 km. in Leiden in mei! Echt wel! :hardlopen:

He, ik wens je heel veel :succes: komende week en we spreken elkaar!
=5kg=
Onbekend
March 6, 2008 om 06:30
Hey :)

Hoe is het met je..?!
Je bent afwezig.. :tl|:
Alles wel goed toch..? :knuffel:

Spreek je!
:kussie:
Onbekend
March 9, 2008 om 08:34
:?: :?: :?:
Onbekend
May 11, 2008 om 03:43
Hoe is het..?
Onbekend
March 26, 2010 om 16:06
JOEHOE !!!!!!
Onbekend
April 14, 2010 om 15:24
Ja gesnapt ! :D
Leuk dat je meedoet!!! :kip:
En ja het is een eind, dat halen wij misschien ook wel niet...
maar we gaan er gewoon voor en anders stappen we gewoon uit, niemand die het ziet. :D

Alles goed ?
gr Wendy
Onbekend
April 15, 2010 om 10:23
Tuurlijk gaan we dat eind halen, ech wel....

Leuk Neurt dat je uiteidelijk toch meewandeld.

:okidoki:

gr. Suzan
April 28, 2010 om 13:36
:) Hoe gaat het met jou?

Liefs,

Saskieja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan