Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Soesjesmonster woog op het moment van schrijven 94.20 kg (bmi: 31.84).

Het begon goed vandaag, vanochtend wat yoghurt met creusli-balans gegeten, op m`n werk 2 plakjes ontbijtkoek, als lunch weer wat yoghurt met creusli-balans en een cup-a-soup, s`middags wat komkommer met een klein beetje smeerkaas, vanavond hutspot stamppot en net............een reep met noten en rozijnen....zucht....
In principe wil ik eigenlijk niks te snaaien in huis halen, maar helaas woon ik niet alleen :(, manlief loopt altijd te zeuren dat er niks lekkers in huis is, nu is er wat lekkers in huis en heeft hij avonddienst :@, erg fijn voor mij dus want als ik weet dat er iets in huis is dan moet het op ook! Ik baal er zo ontzettend van dat mijn wil om te snoepen veel sterker is dan de discipline om nee te zeggen, en nu.........nu heb ik natuurlijk spijt :stom:!!!! Als er iemand een tip voor me heeft hoe ik dit aan kan pakken dan hoor ik het graag!
Ik zal zo m`n voeding en beweging voor vandaag ff invullen, misschien dat het nog meevalt (yeah right!), heb tenslotte wel 9 km. heen en 9 km. terug gefietst naar m`n werk :wielrennen:

Morgen ben ik vrij, lekker naar de sportschool daarna de HHH (Huis Houdelijke Hel), en dan tijd voor m`n hobby scrapbooken, dus m`n daggie is alweer gevuld :bigsmile:


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan