Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 4, 2008

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

Hoi!

En weer over tot de orde van de dag!
Manlief zit weer op de vrachtwagen, ik moest zelf ook weer werken...
En van mijn goede voornemens is NIKS maar dan ook HELEMAAL NIKS terecht gekomen!! De vreetbui die ik eigenlijk vorige week verwacht had(maandelijks terugkerend feit), die had ik vandaag!!!!
Morgen een nieuwe kans!! :schopondermijnkont:

Oh, en nu is manlief ook weer weg! Dat zal wel ff tegenvallen. Niet meer lekker tegen hem aankruipen in bed 's avonds. Ik heb het altijd zo koud! Oh, en ik moet weer zelf met de hond wandelen als ik om 7 uur moet beginnen(hij moest om 8 uur beginnen, dus hij ging met de hond). Dus morgen om kwart over 5 eruit!! Pffffff.

Ik moet mijn bed opzoeken!!
Goede week gewenst!
Groetjes!

Onbekend
February 5, 2008 om 03:23
Hey :D
Zo dus het gewone leven gaat weer beginnen bij jullie dan..?!
Wel even wennen zeker weer..? Idd zonder mannetje.. :(
En weer aan het werk, zelf met de :rennendhondje: er op uit.. :nlweer:
Maar op zich wel goed, dat je nu je "eigen plan" kunt trekken..
Maar dan niet met vreetbuien he! :zweep:
Balen dat je er vandaag 1 had, maar niet meer over nadenken, gewoon weer opnieuw! :ja:

Ik denk dat een uurtje hardlopen wel goed zou zijn voor mij momenteel.. ik ben wel erg moe.. maar dat maakt ook je koppie wel weer leeg. Maar nu nog even niet hoor. Heb dat eerder meegemaakt, hardlopen terwijl ik ziek was.. nou dat werd me toch een rel.. :wellusnietus:
Ik hoop eigenlijk zelf volgende week weer aan het werk te kunnen (niet een volle week maar wel weer starten). Moet nu even een week thuisblijven, vrijdag naar de :arts2: en dan weer even bespreken wat we verder gaan doen.
Zal ook deze week door de Arbo gebeld worden, misschien hebben zij adviezen over wat wijsheid is. Heb zelf geen idee nl. en mijn leidinggevende ook niet echt... Geen idee hoe lang zoiets duurt. Zal ook wel pp verschillend zijn..?! :tl|:

Ik zie het allemaal wel.. hoop deze week wel een afspraak met psycholoog te krijgen.. die zal me vast een eind op weg kunnen helpen! (+)

Hoe is het nu met jullie vakantie afgelopen? Krijg je dan de reissom terug ofzo..?! En gaan jullie nog iets nieuws boeken of laten jullie het gaan? Kan me ook voorstellen dat je nu geen zin (en geen dagen) meer hebt..

Ik hoor het wel!
Zet hem op deze week he! Lekker gaan :hardlopen: en dan komt het goed.
:knuffel: :hug: :vrienden02:
February 5, 2008 om 10:33
:hoihoi: :k:aren

:n:ou hier wilt het ook nog steeds niet :luktniet: kom maar niet in me ritme met het :hardlopen: en heb toch nog wel last van mijn voet.
:t:oen ik er doorheen ging deed het pijn aan de buiten kant van mijn linker voet en het was ook dik daar, maar nu is dat weg en doet het aan de binnen kant zeer aan die knobbel van mijn enkel, als dat nog lang gaat duren ga ik toch maar weer naar de docter, ook doet mijn heup zeer aan de linker kant, ga ook voor nieuwe schoenen en laat ik zooltjes aan meten, misschien dat dat ook helpt????? wie weet.
:j:ij heel veel :succes: met de clinic zaterdag hoop dat het weer eens wat beter wordt met een:zon2: erbij :D daar ben ik wel aan toe hoor wat meer zonlicht, wilde vandaag ook gaan :hardlopen: maar het blijft maar :regen: dus wil ik morgen ochtend gaan als het weer dat toelaat??????? dat het waait is niet erg als het maar droog is toch?
:n:ou tot horens maar weer, en het zal idd wel wennen zijn zo alleen weer thuis, maar tis zoals Wendy al zegt je kan je eigen plan trekken, en zit je zo weer on track :-D
:groetjes: :baai: sonja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan