Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

GarField000 woog op het moment van schrijven 100.20 kg (bmi: 32.35).

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Euh ... he wat?
O, goede morgen ...

Sorry maar ik slaap nog als ik dit schrijf .. ik zal ondertussen proberen wakker te worden.
Ik was zo moe dat ik voor het eerst ben vergeten te wegen ...... helemaal niet erg toch ..... (stommeling hoe kun je dat nou vergeten ....... ) :) :D :) :D
Wel op mijn cruciale dinsdag .... maar gisteren na het douchen voor ik naar bed ging woog ik onder de 90, dus zo verkeerd zal het niet zijn vanmorgen. Normaal verlies ik 0.8 tot 1.2 kg per nacht ... en ik heb op de hometrainer gezeten gisteren.

Vandaag geen bijzonderheden eigenlijk. Morgenmiddag proefritje maken in de Corsa. Donderdag is Tim jarig (zoon van mijn vrouw, wordt 23) en zijn we gevraagt of we mee wokken gingen (zelf betalen :D) en zaterdag feest.
Ik heb nu al besloten dat ik GEEN gebak neem zaterdag :) Maar zover is het nog lang niet .... ik moet nog de hele week werken ...... als ik nu maar een keer wakker wordt :D

:garfield1:

Gaat al iets beter hoor (alweer een kwartiertje verder). Ik denk dat ik nog maar een bakje koffie neem bij wijze van uitzondering .. moet nu toch wakker worden hoor.

Ik ga maar eens aan het werk, anders zit ik om 12 uur nog hier te tikken :) ...

Fijne dag allemaal, eet gezond en snoep een appel :D

:garfield000:

March 11, 2008 om 05:01
:hoi:

Vooreerst bedankt voor je lieve berichtje. Je begrijpt vast wel dat ik de voorbije paar dagen niet zoveel tijd had om alles te beantwoorden, maar dat maak ik wel weer goed!!

Ik heb blijkbaar ergens iets gemist :evendenken:
Heb je het nu ineens over een Corsa? Nu ja, goede wagentjes zijn het wel hoor!! Ik rij al jaren met Corsa voor mijn werk en het bevalt me uitstekend :excellent:

Ben benieuwd trouwens naar je weegresultaat, maar zoals je zei zal het wel goed zijn!!!

Veel plezier met het wakker worden :grinnik:

:liefs:

Katsumi :zen2:
Eva
March 11, 2008 om 08:26
o das ook rottig zo vlak voor zo'n leuk weekend!! Ik heb 4 maanden op de wachtlijst gestaan voor de rechtervoet. Die is nu 4 maanden geleden geopereerd. Ik zit simpel weg met een logistiek probleem. Mijn kinderen gaan halverwege mei naar een andere school. De huidige school wordt afgebroken en we krijgen nieuwbouw maar intussen moeten ze ergens anders heen. dat is een flink stuk fietsen met 2 gevaarlijke kruispunten. M'n jongste spruiten zijn 7 en dus nog echt te jong om alleen te gaan. Dus ik moet uiterlijk begin april geopereerd anders kan ik ze niet brengen en halen op de fiets. Nu wordt er geprobeerd of mijn operatiedatum geruild kan worden met iemand anders een week later
Eva
March 11, 2008 om 08:28
enne idd bijna onder de 107, nog 20 kg te gaan grr
de vorige operatie heeft 12 weken gips en 13 kilo opgeleverd. Moet het nu toch echt anders aan gaan pakken
March 11, 2008 om 09:53
Waren denk ik pmmetjes die tellen niet mee....
Maar je mag ook gewoon bij mij reageren hoor is net zo gezelllig en dan blijven je sterretjes mooi groen!!!!


Groetjes Claudia die ook weer moet beginnen omdat anders de luie kiloos er zo weer aankomen......
Eva
March 11, 2008 om 09:58
donderdagochtend kan ik bellen, dan is er telefonisch spreekuur op het planbureau. Enne ik denk ook niet te ver voor uit, ik denk met een pond per week.
Hoop simpelweg niet meer zoveel te groeien met de volgende operatie. Zal wéér stoppen met roken en heb wéér 2 weken helemaal geen beweging maar zo'n omslag als de vorige keer is het niet. Toen sporte ik 3x per week + hardlopen om de dag. Nu wandel ik een klein beetje
ik ga een bakkie koffie drinken, buiten in de zon
March 11, 2008 om 16:28
Hoi Gar,

Ja hoor, iedereen mag me zeggen hoe slecht pizza is! Ik weet het zelf ook wel, maar af en toe mag je zondigen. (Maar natuurlijk niet 2 dagen achter elkaar.)
Om je de waarheid te zeggen wil het deze week niet vlotten. Drukke dagen; maandag tot 17 werken en dochter naar judo, dus laat! :poeh: Vandaag tot 15. werken, maar 16.30 logopodiste voor Senda en om 19 een limonadeconcert van haar klas dat tot 20.30 duurde! :zucht3: :gaap:
Net (ik kon het niet laten)een paar chipjes, een paar snoepjes en (schrik niet) een augurk! Ja, lekkere combinatie, he!?
Het is niet dat ik niet gemotiveerd ben, ik ben super gemotiveerd en houd me 's avonds aan mijn nette (lees kleinere) porties. Maar op de een of andere manier wil het niet vlotten! :kwijl:
Morgen van 9 tot 12 werken en meteen door naar huisarts om de hechtingen te laten verwijderen. (PS Ik heb nog steeds niet gereageerd op de permanent vloeistof, dus dat beloofd wél goed!)Dochterlief die middag naar kinderfeestje! :zucht:
Zaterdag a.s. een etentje van mijn schoonzus! Onbeperk eten!! :wilnietkijken: Ook dat beloofd niet veel goed en het lijkt alsof het een soort rode kruis week is en die is typerend dat ik een week slechte discipline heb. :bang:
(PS Het is lang geleden dat ik zo'n week heb gehad!)
Misschien wel maanden geleden; het is figuurlijk bedoeld hoor en niet té letterlijk! :owow:
Ondertussen hik ik op tegen de grote berg strijkwerk dat boven op me ligt te wachten! :coverface:
Nee, het begon veel belovend, maar ondertussen! :shy2:
Gisteravond had ik ook al zo veel plannen, maar ik was op de bank in slaap gevallen! :shy:
Ja, oeps, ik lag gisteravond dus na 00.00 in bed!
Ik hoop dat jij meer geluk mag hebben!!
Als je nog wat over hebt, stuur het dan deze kant op alsjeblieft! :bloos:
:hug:
:berithm:
March 11, 2008 om 17:11
He die Garfie,

Ja, dank je wel voor je leuke en snelle reactie!
Thanks I needed that! (Jim Carrey!):lacheuh:

Ja, ja, dan maak ik een nieuwe foto als de new me complete is!! :bigsmile:

Ja, altijd druk bezig zijn is niet altijd fijn. Ik zal aan je denken als je aan het wokken bent! Inderdaad wokken hoeft niet slecht te zijn, alleen eet je meestal wat meer dan anders! :sssttt:

Ja, paps, ik zal volgende week de draad weer gewoon oppikken. Hoor! :holy:

Maar ik ga nu echt aan het werk, vooral als ik dan toch nog op tijd in bed wil liggen. Ehh, ik hoop 23.00 in bed te liggen ter compensatie! :bidden: :grinnik:

:kussie:
:berithm:
March 11, 2008, gewijzigd door Daantjes op March 11, 2008 om 17:36
Hey Marc

Ik heb vanmorgen als eerste de chocolade eitjes van de toonbank gehaald en die zijn later in zakjes verpakt. Met een sticker dicht geplakt, dus die zijn veilig voor mij.;)
Ik kan me er niet meer aan vergrijpen.

Ik heb het wel deze week wat drukker dan anders, maar vijdag begint mijn weekend al hoor. En ik heb ook nog wel leuke dingen om te doen deze week. Maak je geen zorgen. ;)

Als we het weekend in de dierentuin zijn zal ik ook bij de vogels gaan kijken. Laat ik je het wel weten of het de moeite is om daar een keer foto`s te gaan maken.Ik zal vast wel wat proefopnames maken voor je.:)

Hee Marc, je mag wel een keer langskomen voordat ik de voetmassage ga doen hoor. Ik heb nog wel proefpersonen nodig. Kun je voelen of het de moeite waard is en of het relaxed genoeg is.

Nu wilde ik net mijn berichtje gaan plaatsen en toen zag ik dat ik hem bij mezlef aan het typen was. Hoe slim kan ik zijn. Dus effe gecopieerd en geplakt en dan kan ik hem nu plaatsen.

Nog een fijne avond en morgen wel wegen hoor.

Knuffel :hug:

:daantjes:
March 12, 2008 om 07:12
Hoi Garfield,

Ben toevallig in jou dagboekje terecht gekomen en was toch wel eens reuze benieuwd hoe een man het op deze site afbrengt.
Ik zie dat het afvallen je goed afgaat, door gaan zo hé. Aan dit tempo kom je zeker aan je streefgewicht.

Allé veel succes met het afvallen ik ga je zeker nog even volgen, een buddy meer kan er altijd nog wel bij.

groetjes
Anneke
March 12, 2008 om 09:51
Hoi Garfield,

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboekje. Zoveel lieve reacties gehad en het heeft me zo door die hele nare eerste periode heen geholpen.

Je vroeg in je bericht van 4maart, haal je vrijdag de 5 kilo. Nou die heb ik afgelopen vrijdag niet gehaald maar inmiddels is het 5,5kg en daar ben ik best trots op.

Maar jij gaat ook lekker en die hometrainer daar begin ik toch ook zo langzamerhand weer aan te denken.
Ik ga binnenkort mijn kaart van de sportschool maar weer activeren.

Groet :zussiezus:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan