Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Schittie woog op het moment van schrijven 64.50 kg (bmi: 23.69).

Ma wooow, de weegschaal is me goedgezind ! 64.5 !! al 3.5 kilo vermagerd, ben superblij !! Nog 0.5 kilo en ik zal 4 kilo in 4 weken vermagerd zijn, perfect gewoonweg !

Ik begin het nu wel te voelen in mijn kleren enzo, dus is wel zalig, want al mijn broeken spanden echt superhard... en zoals de meesten wel zullen weten, is niets meer ongemakkelijk dan een broek die spant !!

Go Go Go meisjes ! Zonder deze site en jullie was het mij niet zo gemakkelijk gelukt denk ik.... Maar ook, leve het water !!! Zonder veel water te drinken, was ik waarschijnlijk een beetje bijgekomen van dit w-e.

Morgen naar de fitness voor een gratis proefbeurt ! Ik ben benieuwd !

Smakkerd XXX

March 11, 2008 om 19:37
Wow jij valt gemakkelijk af zeg, wat een gelukzak ben jij :).
Als je zo doorgaat, dan zit je over 2 maand op je streefgewicht.
En dit enkel door weight watchers ?? Zonder enig vorm van sport te doen... heb je wel veel doorzettingsvermogen voor nodig.
Das wel luxe he... als je zo in de fitness zit, dan zie je pas hoe hard je moet werken om die calorietjes weg te krijgen die je o zo gemakkelijk ongedaan kunt maken door verkeerd te eten. Je bent vandaag waarschijnlijk geweest, misschien heb je dan die calorieteller es in de gaten gehouden.

Hoeveel kost dat bij jou in de buurt ? Hier betaal ik 275 EUR voor een studentenabo. Bij mij thuis is het maar 60 EUR, maar dat is wel in de stedelijke fitnesscentra en daar is er ietsje meer volk en zijn er geen plasmaschermen ofzo. Maar ja, ik zit op kot en dat gaat moeilijk om iedere keer heen en weer te gaan enkel om te fitnessen.
Owja, als ik jou was, zou ik meerdere fitnesscentra uitproberen en dan pas beslissen. En sommige centra zoals Passage zijn wel echt opdringerig, daar zou ik niet gaan.

groetjes,
boyoboy.
March 12, 2008 om 09:00
Hey wijffie, wat ga je hard zeg! Eet je weinig of valt het wel mee? Ben benieuwd hoe je proefbeurt is/was op de fitness! Als je er bij gaat sporten gaat het waarschijnlijk helemaal als een trein!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan