Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Noesjke woog op het moment van schrijven 73.50 kg (bmi: 24.84).

Goeie morgen allemaal

de weegschaal was nog eens lief, maar dat mag ook, want ik zondig écht niet, en ik sta bijna elke dag op de crosstrainer.
Ik vind het echt leuk om te doen, heb er een televisietje bij staan, en de minuten vliegen voorbij.

vanmiddag heb ik dus mijn tweede afspraak met een andere chirurg, ben eens benieuwd. Hij klonk aan de telefoon toch heel toegankelijk en vriendelijk, en het is toch wel belangrijk dat je je goed voelt bij een dokter , zeker voor zoiets.

ik heb nog geen idee wat ik vandaag eens zou klaarmaken, mijn ventje zaagt al een tijdje achter iets met pasta. Maar ik maak dat tegenwoordig minder klaar, omdat ik dan te weinig groenten eet naar mijn zin.
als ik gewoon een aardappel maak, eet ik daar gewoonlijk een hele berg groenten bij, klein stukje vlees,maar heb ik toch een vol gevoel.
ik merk wel dat mijn maag kleinere porties gewend is geworden, ik kan toch niet meer zoveel eten als vroeger,; wat maar goed is ook
nu ga ik nog wat opruimen, en mezelf eens aanpakken, en eens bekijken wat ik mijn kleine vriend zou klaarmaken voor vanmiddag... wordt denk ik spinaziepatatjes.


March 11, 2008 om 06:56
Hi Noesjke!

Proficiat voor het resultaat op de weegschaal! En voor de discipline om elke dag op de crosstrainer te gaan staan!

Ik ben benieuwd naar wat die andere chirurg gaat zeggen. Laat zeker iets weten.

Hm, pasta is hier ook een probleem, mijn man eet het graag, maar liefst pesto of bolognese, en daar zitten geen groenten in. Als ik het dan eens moet klaarmaken, maak ik ofwel een provencaalse saus met veeeeeeeeeeeeel groenten, of maak ik het naar zijn zin en neem ik een minuscule portie en extra veel groenten op een apart bord voor mezelf. Dan haal ik het toch een beetje in.

Ik voel ook dat ik met kleinere portie genoeg heb, maar dat zit ook in de strategie van Sonja Kimpen, ik ben het weer aan het leren.

Een fijne week en veel succes straks!

Groetjes,

Sunce :zon:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan