Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Freewheeler woog op het moment van schrijven 93.10 kg (bmi: 32.21).

:shy2:

Het is echt veel te lang geleden, maar ik leef en ik besta! Met het lijnen is het ook de laatste tijd niet echt goed gegaan. Ik werd op een gegeven moment ziek, nou ja, niet echt ziek. Meer van er tegenaan hangen. En dat was heel erg vervelend. Nu ben ik daar gelukkig overheen en voel mij weer een stuk beter. Helaas was het voor mijn lijnen erg slecht. Ik ga altijd eten als ik mij niet goed voel.

Nu weer een stuk beter en mijn lijntje is ook weer dalende. Ik hoop dat ik dit vast kan houden.

March 11, 2008 om 09:27
Wat goed dat je er weer bent. Heel fijn om iets van je te lezen. We hebben allemaal wel eens een mindere periode, maar het is jou gelukt om er uit te klimmen. Dat bewijst wel weer dat je karakter en doorzettingsvermogen hebt. Met deze kwaliteiten zul je zeker je doel bereiken.

Kom je ook weer snel kijken bij de club?

:hug: Ilse
March 11, 2008 om 10:53
hallo freewheeler, vervelend voor je om je steeds niet helemaal goed te voelen en dat je dan gaat eten, ik ken dat, eigenlijk vragen de meeste situaties wel om eten (lees snoepen), bij mij schiet het ook niet op, maar ik hoor toch wel goede dingen over dat dieet dat jij volgt. dus pak jezelf bij elkaar en ga door, veel succes, minimaxi
April 24, 2008 om 15:06
Kom op joh,je was ontzettend goed bezig!!Laat je nu niet ontmoedigen.Iedereen heeft wel eens een periode dat het niet lekker gaat en in de foute eetpatronen vervalt.Maar je hebt bewezen het anders te kunnen en met welk resultaat!!Daar mag je echt trots op zijn.
Kom op pak de draad weer op.Het zonnetje schijnt regelmatig,de temperatuur stijgt...je kan het !!

groetjes van Arja.
June 20, 2008 om 06:30
:hi:

Hoe is het met je??
Kom op! Doorzetten! Je kunt dat lijntje echt wel naar beneden krijgen en... als het moeilijk gaat zijn hier altijd genoeg mensen om je een steuntje in de rug te geven!!

:succes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan