Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

Vandaag 76!!! Joepie!
Zondag hebben wij pizza gegeten en ik dacht dat de weegschaal mij zou straffen, maar niet dus! Nu nog zien dat ik het kan volhouden.
Gisteren was een heel moeilijke dag, ons Inyaatje heeft de nacht daarvoor bijna niet geslapen en wij ook niet, ik was helemaal kapot. Ik ben als een zombie gaan werken en na mijn werk samen met de kinderen in mijn bed gekropen. Ik had mij voorgenomen om haar te laten wenen als ze weer wakker wordt: het was zwaar, maar ik heb volgehouden, en ze is ook na een kwartiertje weer zelf in slaap gevallen. Mijn geduld is echt op, ik hou zielsveel van mijn dochter, maar ik heb mijn slaap nodig en nu moeten wij een weekje doorbijten totdat ze zelf beseft dat ze 's nachts moet slapen.
Ik kan mij niet meer concentreren in de auto of op mijn werk en dat vind ik verschrikkelijk. Hopelijk hebben wij snel resultaat: normaal ben ik niet echt voor de 'harde' aanpak, maar de rest heeft nooit geholpen, dit is ons laatste redding.
Vandaag mag ik even rusten voordat ik weer ga werken, mijn man heeft de kinderen naar de opvang gedaan en ik ga nu even in de zetel ploffen en genieten van de rust.
Ik wens jullie allemaal veel succes en een mooie week toe!

Sunce :zon:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan