Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Tikkiedik woog op het moment van schrijven 83.60 kg (bmi: 30.34).

Grrr…..

Grrr…., daar wilde ik vorige week mee beginnen. Ik baalde dat ik weer was aangekomen. Maar eerlijk gezegd wist ik hoe dat kwam. Met z’n allen thuis, niet veel weer en zin om veel beweging te nemen, wel twee kopjes koffie (met …) in plaats van één beker met iets verstandigs. Lekker met de krant aan de ontbijttafel (wat is nou één beschuitje meer). Wat later eten ’s-avonds (en weer paaseitjes !!).
Het kwam er niet van om het ook echt op te schrijven. Dinsdag vol goede moed de draad weer opgepakt. Ondanks wind en dreigende buien stapte ik op de fiets. Ging het fietsen al niet echt lekker, toen ik viel was de lol er goed af. Met een flink blauw oog en een pijnlijke knie reed ik heel rustig naar huis. Waar ik eerst even bij moest komen op de bank. Om een lang verhaal kort te maken. Rondom mijn oog zie je na een week nog een flink aantal kleuren van de regenboog en mijn knie voel ik ook nog steeds, hoewel ik gelukkig wel kan lopen en fietsen (rustig dan). Ik heb niet het idee dat er ergens blijvende schade is aangericht, behalve dan aan de remhandel van mijn fiets, maar daar wordt ook aan gewerkt.
Het minimale afvalresultaat afgelopen week was dus wel te verwachten. Ik heb (veel) meer uitgeslapen en op de bank gezeten dan goed voor mijn gewicht was. Hiermee wordt de achterstand op mijn afslankplan wel steeds groter. Daar baal ik wel van. Ik moet dus nu een soort van inhaalrace inzetten of, als dat niet snel lukt, een nieuw plan maken. Ik geef mezelf nog even een kans op het eerste …..

groet, :t1ikkiedik

Onbekend
March 11, 2008 om 14:04
:hallo::hallo:

Nou dat is ook toevallig,
Ik ben namelijk ook gevallen met de fiets van de week!!
Bij ons in het dorp zijn ze bezig glasvezelkabel in de grond te stoppen en ik dacht daar wel over heen te kunnen rijden Niet dus!!!
Komen er meteen 4 mannen op me af gerend, kon alleen niet verstaan wat ze zeiden, volgens mij waren het Polen, maar ze waren wel behulpzaam. Heb er gelukkig niks aan over gehouden op wat blauwe plekken na!!
Moet er niet aan denken om met een blauw oog te gaan werken;)

Verder zou ik willen dat ik een wens mocht doen en dan zou ik wensen dat ik morgen 15 kilo minder zou wegen:lacheuh:
Maar ik blijf volhouden!!

Groetjes :ikvalaf:

Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan