Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Hothothot woog op het moment van schrijven 65.40 kg (bmi: 22.90).

Ik heb mezelf dit weekend weer eens laten gaan hoor.. Soms heb ik het gevoel dat ik NOOIT ga afvallen :S Wat natuurlijk onzin is, want ik weet zeker dat ik het kan. Natuurlijk zal ik vaak de mist in gaan, maar zo lang ik weer overeind blijf krabbelen en dóór ga, zal er toch OOIT wel het moment komen waarop ik tevreden kan zijn met hoe ik eruit zie?

Op dit moment ben ik een beetje ziekjes, maar zodra ik me weer goed voel ga ik (net zoals velen onder ons!) beginnen met start 2 run. Ik denk dat ik wel ergens halverwege kan beginnen (althans, ik hoop het ;)). Ik heb enooorm veel hardloopkleren van mn moeke gekregen en ik wil er ook echt gebruik van maken! T lijkt me héérlijk om gewoon een uurtje lekker te kunnen joggen/hardlopen :verliefd: Als het maar niet regent dan he..

Morgen er weer om 6 uur uit, werken tot 1. Als ik daarna nog fut heb ga ik misschien wel starten met start 2 run! :)


March 12, 2008 om 05:38
het start 2 runnen gaat bij mij goed.. Door het dansen had ik al wel wat conditie en ik ben begonnen bij les 4 geloof ik.. Dit ging best aardig hoor! Al blijven sommige lessen gewoon best wel zwaar! :eek: en als het regent ga ik ook niet hoor... :-D

Ik ben nu bij les 9 en dan ben je al bezig met 5 min achter mekaar hardlopen, het voelt wel heerlijk als je klaar bent..

Ik heb me vandaag weer gewogen en en aangekomen*n*
niet erg veel wel 0.3 kilo. Naja gewoon weer door gaan. Denkt dat het komt dat ik gister heel laat heb gegeten pas om kwart voor 8..

En ook ik blijf mezelf gewoon weer omhoog krabbelen.

Ooit zullen we blij zijn met ons eigen lichaam ;-)

succes~
March 12, 2008 om 08:37
Hoi meis, ga niet bij de pakken neer zitten. YOU CAN DO IT!

Succes!

Ik houd je dagboekje bij om te kijken hoe het gaat :)

:poetsdoek:
March 12, 2008 om 17:46
hoi

ik zou eigenlijk morgen start to run les 4 gaan doen maar ik ben dan in amsterdam met de klas en we blijven 1 nacht slapen en andere dag pas laat terug dus ik dacht ik doe het vandaag heeft het hier zo wat de hele tijd geregend op 10 minuten en toen ben ik maar met de hond gaan wandelen.

hou vol ik weet dat je het kan

:deoverwinning:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan