Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 11, 2008

Adena woog op het moment van schrijven 72.20 kg (bmi: 28.20).

Zondag 16-03
Eventjes rustig aan doen. Even wat minder op valtaf komen, ik draaf door. Vandaar dat de replies ook even wat langer op zich laten wachten.

-----------------------------------------------

12-03:
Geezz, ik zou wel eens willen weten waar ik de laatste tijd zo moe van ben! :S ik heb het fitnessen vandaag dus echt over moeten slaan, kon geen stap verzetten, zelfs als ik zit tril ik helemaal van vermoeidheid. Maar slapen kan ik natuurlijk nooit, maar ik ga toch nu in bed liggen want ben ook behoorlijk duizelig, de hele dag al koppijn en een druk achter m'n ogen.
Ik merk trouwens weeeeeeeeeeer wat ik vorige week constateerde. Als ik niet sport wil ik naar allemaal lekkers gaan grijpen! Heb na het avondeten gelukkig alleen een appel en ja toch, 1 speculaasje gegeten. Nu snel naar bed pfff -_-

------------------------------------
Vandaag en gister dus naar het ziekenhuis geweest, moest gister alleen een zwangerschapstest en bloedprikken. Dat laatste ging naar mijn maatstaven dus echt geweldig: ik viel niet flauw en ik hoefde niet over te geven! :D
Ik heb aders die niet mee willen werken. Een keer hebben werkelijk 4 personen geprobeerd te prikken en nog kwam er niks, ze vinden m'n aders niet. Ik was daar dus al helemaal ziek van geworden en toen kwamen ze aanrennen met koele washandjes enzo, hehe. De keer daarna is het uiteindelijk gelukt met een speciaal ding ofzo, maar ik moest 6 buisjes wat uiteindelijk resulteerde in een rennende persoon die me net op tijd een bakje onder m'n neus drukte. Damn dat was genant, maar ze was wel heel lief! Ze ging zelfs m'n haar uit m'n gezicht houden terwijl ik bezig was, whahaha. :$
Mja, dit keer mompelde de persoon die bezig was uiteindelijk iets van "rolt weg"... dus waarschijnlijk heb ik toch de roladers van m'n oma geërfd. :nietok:

Nouja morgen naar de psych en dan heb ik al die afspraken weer even gehad.

Verder gaat 't wat lijnen betreft z'n gangetje, erg langzaam maar ik moet het dan ook echt alleen van het sporten hebben. Ik hoop in ieder geval dat ik blijvend afval, en rond m'n afvalschema blijf! Ik wil midden april zo graag nét onder die 70 zitten! Met dat in gedachten blijf ik doorgaan! (altijd iets uitkiezen waar je het voor doet ;) ik kijk altijd uit naar festivalletjes).

En how's life bij jullie?

xx Adena

March 11, 2008 om 19:08
Hey Adena,

Ik heb dat ook zo in het weekends, dan let ik niet echt op wat ik eet. Ik zit op kot, dus tijdens de week let ik goed op wat ik eet (met soms uitzonderingen) en thuis kan ik niet zelf beslissen wat ik eet en vraag ik constant aan m'n ma wat we savonds gaan eten. Tis heel raar, dan vraagt m'n ma: lijd je soms honger daar in Gent ?

Een klein vraagje, waarom moet jij naar de psychiater ?
Vorige week ben ik maar 2 keer gaan fitnessen. Dinsdag moest ik naar dat "examen", woensdag quiz en donderdag leren voor de test, en dan vrijdag nog wel geweest. Maar ik heb dat goed gecompenseerd door zondag te gaan en dan nog daarnet en ook gisteren. Waarschijnlijk nog donderdag en vrijdag ook es gaan.

Wel stom van ze dat ze niet direct in je ader konden prikken... dan loop je daar een paar dagen rond met enkele blauwe plekken. Bij mij hadden ze es bloed afgenomen en m'n bovenarm was een hele week stijf.

Je lichaam is wel een raar iets. Je sport voor een vrouw ontzettend veel (veel calorietjes) en toch gaat het afvallen zo moeilijk. Die eerste kilos zouden eraf moeten vliegen (met redelijk gemak?) ! Althans als je toch zoveel fitnesst. Maar we blijven erin geloven he ! Het is zeker mogelijk om je 70 kg grenst te behalen halverwege april. Over een maand zal je terugkijken naar dit bericht en ik zal gelijk hebben.

Dikke kus,
boyoboy.
Onbekend
March 12, 2008 om 10:33
Bedankt voor je berichtje :)! En het gaat ons lukken :)
March 13, 2008 om 19:41
Oei oei hoop dat er niets ernstig met je aan de hand is en dat ze gauw vinden wat er scheelt, ook niet leuk om zo in het ongewisse te blijven. Ja bloed laten nemen kan een pijnlijke bedoeling zijn als ze gn aders vinden, vooral achteraf, blauwe armen bweuk.

Bedankt voor je aanmoedigende woorden trouwens ;), met dat je zoveel sport zal je vooral vet omzetten in spieren dus je niet teveel blind staren op die weegschaal ;) komt heus wel goed.

Welke festivaletjes gaje dan zo bezoeken? Ik ga meestal elk jaar naar Pinkpop en die dingen altijd vet ^^

Alvast veel sterkte/beterschap meisje!

Groetjes

:libelle:
Onbekend
March 15, 2008 om 13:17
Hey meis heb je ook toegevoegd! Ik hoop dat het goed met je gaat allemaal! Ik kan ook totaal niej tegen naalden echt heeel vervelend bloed prikken of prikken halen is echt iets waarik niet op zit te wachten. Maarja.. dat soort dingen moet noueenmaal..

Ik hoor weer van je meis,

Groetjes en veel succes met afvallen, je gaat goed zo te lezen!

Marielle
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan