Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Cisca1959 woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 25.00).

:m::a::a::n::d::a::g:

Alweer niet uitgeslapen.Stomme Elle????????????
Ikke naar beneden,hee ik heb een krant,lekker ff snel de kat eten geven en koffie gezet en dan lekker op de bank krantje lezen.
Oh op veel plaatsen was het bar en boos wat het weer betreft,Wij gisteren zalig weer gehad en de hele dag de deuren open gehad.:grinnik:
Vannacht heeft het blijkbaar wel gesneeuwd en goed gevroren want mijn,de auto`s in de straat hadden allemaal een wit dakkie.Maar er is niets blijven liggen op straat.Nu schijnt de zon weer volop.dus open met de deuren.
Zaterdag met Pebke haar dakkie laten zetten.De persoon waar wij naar toe gingen die vond ik erg liefffffffffffff.Ik stapte uit en maakte kennis met hem/haar?
Vroeg of we twee zusters waren :bigsmile:.Nee hoor,ik ben haar moeder.Hij sloeg op zijn benen van verbazing en moest keihard lachen,ikke ook tuurlijk.
Hij/zij is erg aardig.Niet dat overdreven gedoe en een normale mannenstem.Later vroeg Pebke eigenlijk zichzelf af of dat de boobs echt waren.
ik kan zeggen van wel.Pebke niet goed gekeken denk ik??????Vroeg mezelf wel af of hij/zij helemaal omgebouwd was?Kon het niet zien omdat hij/zij een lange trui over de spijkerbroek aanhad.:muwhahahaha:Wat ben ik nieuwsgierug he?
Goh in anderhalf uur zat haar dakkie erin,erg mooi geworden.Wij zijn daar de stad in gedoken en het eerste wat ik zag,inrit inlopen en daar was een schoenenwinkel.Ikke wil wel kijken he,dacht echt dat zal wel oubollige schoen zijn of zo.Nee gelukkig niet.Heb er een paar leuke laarzen gescoord voor 15 euro.Erg vriendelijk personeel.Dat kom je niet vaak tegen hoor.
Wij verder de stad in gedoken of wat je een stad kan noemen?????
Maar ze hebben er wel alle banken die er bestaan,dus voor mij is het een grote stad :lacheuh:.
Nog wat gedronken bij de Hema,die hadden ze daar zelfs.Er stonden op de tafeltjes bordjes met gebroken chocoladestukjes.Dat heb ik dus wel zitten op zitten peuzelen.
Nog wat rond gekeken en toen terug naar Chantalle hahahahahahahahahaha.
Daar nog ff wat gekletst en richting zu hause.We hadden de hele morgen mooi weer volop zon en dat we terug naar huis willen begon het te hagelen.Was jammer voor Pebke.We waren bijna thuis en de zon scheen weer,Pebke dakkie open en dat was fun en lekker.
Denk wel dat ze er veel plezier aan gaat beleven.:bigsmile:
thuisgekomen ff langs Buum,Buuf was ff weg een neut kopen voor in huis.
Thuisgekomen ben ik nog ff de keuken ingedoken en af en toe een stukje lezen.Pebke achter mijn pc.Maar het was niet gelukt met TomTom.Stom ding hahahahahahaha.
Net na 16.00 uur kwam visite,ze waren niet veel veranderd.De laatste keer dat ik ze gezien heb is 4 jaar geleden.Ja hoe dat zo allemaal loopt he!!!!!!
Maar het was even aftasten en het was toch gezellig.Vooral de kleine die in april alweer 5 jaar wordt.Een leuke kleine boef en niet weg te slaan bij Ellebelle.
Gelukkig liet Elle dat allemaal toe.Sparky wou er niet veel van weten en was vertrokken naar boven.
Heerlijk gegeten,alweer goed gekookt he.Is nu geloof ik al de 3de keer dat ik uitgebreid heb staan koken,kan het in ieder geval niet verleren zo :ineendeuk:
Nadat visite weg is gaegaan hebben Pebke en ik nog even afgewassen en een Chocomel voor haar gemaakt.Toen is Peb ook weggegaan.Ikke even op de bank gaan zitten om de krant te lezen,maar mijn rechteroor deed ineens pijn.Dus paracetamol en naar bed.
Gisterochtend met hoofdpijn opgestaan,volgens mij komt het door de verwarming als Pebke eris dan moet het goed aan want zij is nogal een koukleum,nu weet ik wel dat ik een erg koud huis heb,maar dan nog.
Ook had ik spierpijn en even in beweging dan gaat het wel weer.
Gisteren niet veel gedaan dan mijn eieren gekookt en gekleurd.Wat is ik een klein kind he???????????
Maar ik vind het zo gezellig staan.
Na de dinsdag dan moeten we er weer aan geloven ,nu ff niet!!!!!!!!!!
Vanmorgen met keelpijn opgestaan,nee he dat kan ik niet gebruiken hoor,morgen moet ik voor onderzoek en dan een pijne keel is niet prettig.Dan weet ik niet of ik pijn heb van die slang of dat het door de keelpijn kwam.:lachen:
Vanmorgen een mailtje gehad van die kennis die ziek is,niet meer dan 6 uurtjes werken dat houd hij wel vol,maar is en blijft erg moe.In mei weer opnieuw voor controle.
Hopelijk is het een beetje positief.
Erg veel weg nu,ook nog op vacantie met zijn dochter.Hij heeft groot gelijk.
Ik ga me niet opdringen he??????????
Als ze me nodig hebben dan weten ze me te vinden.
Wat ga ik vandaag doen.ik weet het nog niet.??????????
Was opruimen ,strijken ff kleppen bij Buuf en krantjes afgeven.
Badkamer uitsoppen.Genoeg te doen.
Voldoende eten en drinken,want straks naar 24.00 uur mag ik totaal niets meer,niet roken,eten en drinken.
En dan ben ik pas om 9.45 uur aan de beurt.
Daarna als ik me goed voel dan ff de stad in in Wolk denk ik!!!!!!!!!!!!
Zo kom ik de dag ook weer door en dan vanaf woensdag weer vol ertegen aan.( uurtjes op een dag en de zaterdag de hele dag werken.
Oh we hebben vrijdags de 28 ste nog eerst een Bingo van mijn werk.Gezellie hoor,hoofdprijs een mini cruise?????
Willen we wel winnen toch.Ook zijn er altijd mooie prijzen te verdienen.
Op die dag is mijn moeder ook jarig dus we doen een schietgebedje naar boven of ze ons wil helpen?:muwhahahaha::muwhahahaha:
Zou niet verkeerd zijn toch???????????
Nu ga ik maar eerst douchen en mezelf aankleden.Anders loop ik weer de hele dag in pyama.
Is wel lekker hoor.
Voor ieders nog een fijne tweede :pasen06:
Dikke knuf,
:knorretje:

Onbekend
March 24, 2008 om 04:56
Een fantastische tweede Paasdag voor jou ook! Blijkbaar sneeuwt het daar ook bij jullie? Vreemd zeg... geen witte Kerst maar wel een wit Pasen? Ik dacht nochtans dat de Aarde aan het opwarmen was? Zouden we dan niet eerder palmbomen moeten hebben in plaats van sneeuw met Pasen? :ffdenken:

Veel succes met de bingo! Als er een cruise uit de bus komt en je zoekt nog iemand om de valiezen te dragen... :holy:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan