Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Chocopop woog op het moment van schrijven 109.00 kg (bmi: 36.00).

:argh: Niks, noppes, nada, nul komma nul afgevallen :fatzo: terwijl ik wel mijn best heb gedaan en 2 keer heb gesport deze week. :argh:
Hoe kan dit:?:
Halverwege de week, bij een stiekeme weegsessie woog ik 108 kilo en nu weer 109:?:
Jullie begrijpen dat ik even niks positiefs te melden heb:!:

Voor de komende week vermoed ik ook al geen succes, want ik moet voor een cursus voor mijn werk, 2 dagen naar Den Dolder (Ernst Sillem Hoeve) met overnachting en ontbijt, lunch en diner, en de hele ratteplan erbij. Nou dat weet ik wel, dit soort dagen is een heel enerverend en dan eet je al snel mee van alles wat geboden wordt. Ook het sporten zal er een beetje bij inschieten. Ik ga dinsdag nog even en dan hoop ik vrijdag nog even tijd te vinden.
Ohhhh wat vind ik dit rot, ik heb het gevoel dat er nooit meer iets af gaat. :help2: Wat kan ik doen om de boel weer op gang te helpen?
Een collega had het over het dieet van Dr. Cohen, dat schijnt te worden samengesteld na een bloedonderzoek. Heeft iemand daar wel eens van gehoord en kan die mij meer informatie geven?

Ik hoop dat jullie meer :succes: hadden. Ik wens ons allemaal weer het beste toe voor de komende week en laten we hopen dat het snel echt lente wordt. :lente3:

Onbekend
March 29, 2008 om 08:54
Hey :c:hocopop,
Wat nu?? Wanhopen??Niet doen hoor:no:
Weet je die weegschaal is maar een hulpmiddel. Jij weet voor jezelf wel of je de week goed gedaan hebt en dat heb je (+) Misschien dat er geen gewicht af is, maar dan bijv wel wat cm :jippie: Ik sta ook wel eens wat dagen stil, geeft allemaal niks.
Maar hoe nu verder?
Afvallen zit tussen je oren meid! Echt je kan voor verschillende manieren kiezen, maar elke manier valt of staat met jouw motivatie.
Het is onzin dat je volgende week aankomt doordat je twee dagen voor je werk weg bent.
Als jij wilt afvallen, dan ga je ervoor en iedereen zal je tot steun zijn! En iedereen zal trots op je zijn dat je sterk bent. Laat he omgeving zien wie je bent en dat je er voor gaat.
Kies voor jezelf en bewandel je eigen pad!
Je kan kiezen om het zelf aan te pakken of je kan er voor kiezen om er geld voor neer te leggen. Dit laatste heb ik gedaan. Ik volg het dieet Prodimed via een dietiste. Dat Cohen "gedoe" heeft een ouder van mijn school gedaan. Ook prijzig maar net als wat ik doe, JIJ moet het doen. Als je dan twee dagen voor je werk krijgt, moet je je dieet ook voortzetten.
Over twee weken hebben mijn man en ik een feestje. Ik ga mee, maar neem mjn eigen eten mee en ga niet voor de hapjes en wijn. Ik kan nog wel een tijdje zonder. Die lekkere dingen komen (met mate) wel weer.
Nou wat een preek he. Balen van mezelf :sorry: maar ik denk wel dat het zo is. Als je echt wilt afvallen, dan ga je er voor.
:succes:
Ontbijt volgende week met mate, neem een gezond tussendoortje (neem je eigen appels mee) flesjes water in je tas, een matige lunch, een eigen tussendoortje en 's avonds veel groente, stukje vlees en de patat laten voor wat het is.
Zet hem op (+)
:groetjes::m:emory
Onbekend
April 6, 2008 om 14:16
:hoihoi: Ben je het weekend goed doorgekomen? Gaat het goed met de kilo's naar beneden? Heb je al een beslissing genomen met welke methode je aan het werk wilt?
Ik hoor het vast binnenkort van je:groetjes::m:emory
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan