Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Bonneke woog op het moment van schrijven 82.90 kg (bmi: 29.37).

hallo iedereen hier ben ik nog maar eens, maar weer niet met goed nieuws ik ben weer in stijgende lijn gegaan en niet zo maar weinig ppff :aangekomen:nu gaat het echt niet goed weet niet hoe ik mezelf nog moed kan inspreken om toch weer aan het goede dieet te gaan,ach we zien wel wat er van komt t zal wel weer een keer lukken zeker,maar begin er zelf gaan aan te twijfelen en de komunie komt alsmaar dichterbij,ik wens jullie allemaal nog een leuk paaseinde toe en tot de volgende keer,veel liefs van :bonneke::vertrouwen:

Onbekend
March 24, 2008 om 10:55
hoi Bonneke,
wat een gedoe hè: stel je jezelf een deadline en kun je 'em verdorie niet halen - komt meer voor hoor. maar ieder moment kun je jezelf herpakken en starten met een caloriebeperkend dieet.....dus nu beginnen, al is er maar een kilo af in mei, dat is weer een kilo hè! en gewoon doorgaan, want dan kun je nog langer in goede gezondheid van je kleinkinderen genieten!
succes op de ingeslagen weg, en goed oppassen hè
lutje
March 24, 2008 om 15:13
Hi Bonneke,
Niet getreurd hoor!! Gewoon door blijven gaan, eens zal het lukken. Doe maar kleine stapjes, dan lukt het vast beter. Elke kilo is mooi meegenomen. Hoop dat je leuk paasdagen hebt gehad? Hebben jullie ook een tweede paasdag in Belgie? Hier is dat zo heerlijk, ik heb vier dagen vrij gehad!!
Ik wens je heel veel succes en hoop dat ik volgende week ook iets positiefs te melden heb.
Groet,
Merel
March 25, 2008 om 21:25
Hai Bonneke,

Wat vervelend he als het niet wil lukken, het blijft toch een straf dat lijnen.

En nu kan ik je wel gaan vertellen wat te doen, maar de meeste mensen met overgewicht zoals wij beiden weten dat zelf wel.

Soms kunnen we de draad weer oppakken, en soms zien we het even niet meer zitten.
Maar Bonneke laat het niet uit de hand lopen hoor dan krijg je er alleen maar last van.

Ik wens je een prettige woensdag(+)
March 27, 2008 om 16:00
:draaimolen:heey bonneke effe een kattebelletje van mij:beer:het gaat wel, ik heb minder tijd vanwege het werk:hondehok: en de verwerking gaat toch ook niet zonder slag of stoot:schrik:helemaal opnieuw beginnen na 32 jaar huwelijk. . . poehpoeh!! lieve groet STERKE:ster:
March 31, 2008 om 14:53
Hi Bonneke,
Ik ben benieuwd hoe het met je is? Heb je er alweer zin in? Ik heb wel behoefte aan jouw aanmoedigingen, want hier loopt het voor geen meter.
Ik hoop dat je je een beetje kan inhouden en niet aankomt.
Veel succes!
Merel
April 1, 2008 om 08:12
Hi Bonneke,
Ik kom eventjes bij je kijken, lukt het al een beetje nu ? De grote verleiding van Pasen is nu achter de rug en je kan een nieuwe start nemen.
Ben een weekje niet veel op de site geweest, mijn man was in verlof en dan vind hij het niet leuk als ik de hele tijd achter mijn scherm zit. Bij gewichtscontrole halfweg verleden week zag ik dat er bijna twee kilo bijgekomen was.... gelukkig zijn die er ondertussen weer af.
Prettige dag,
Nicole
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan