Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Anneke21 woog op het moment van schrijven 101.60 kg (bmi: 33.56).

hoi dagboekje en budies

1.5 week vakantie, wat ga ik daar van genieten zeg.
De kids hebben ook 2 weken vakantie en er staat al vanalles op de planning.
Zijn zaterdag nog foto's gaan nemen voor de jongste haar communie. Ineens van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons gezin ook nog eens op de gevoelige plaat te leggen. Ben o zo benieuwd naar resultaat.
Ik heb mezelf voor genomen dat wanneer ik voeldoende ben afgevallen ik een mooie foto reportage van mezelf ga laten maken. Mijn vriendin is nl fotografe en ze maakt schitterende foto's kijk maar eens http://www.tiffodesign.be/
Eigenlijk wilde ik dit al doen voor mijn man als verrassing voor zijn 40ste verjaardag maar deze is al in juni en ik ben nog niet tevreden genoeg over mijn lichaam genoeg om hier nu al mee door te gaan.
oja over het afvallen zelf , moeilijk hé met al die schocolade in huis.
Normaal lukt het me heel goed om van chocolade af te blijven maar met zo'n overvloed is het toch wel heel erg moeilijk. Heb de mand alvast uit de keuekn en het zicht verhuisd , scheelt al een beetje zo.

Onbekend
March 26, 2008 om 05:18
:hoi:

Ik kwam toevallig bij jouw dagboek terecht.
Wat ben jij al veel afgevallen zeg! Goed hoor!
Ik heb ook nog even gelezen hoe jouw behandeling is want ik head er nog nooit van gehoord.

Veel succes met het verder afvallen.

:anna1949:
March 26, 2008 om 09:00
Hoi hoi!

Kom op meid, je laat de chocolade toch niet winnen hè?? Jij bent de baas en daarmee uit! :doof2: Je moet maar net doen of je de chocolade niet hoort roepen en snel een klusje verzinnen waardoor je het allemaal weer vergeet!!

Wat leuk dat jullie een fotoreportage hebben laten maken!! Ben benieuwd naar hoe je het resultaat vindt!! Spannend!

Zet 'em op deze week!!
Onbekend
April 1, 2008 om 03:15
hallo anneke,
wat een mooie foto van jullie: een gaaf portret van ene fijn gezin - wel wetende dat het laten draaien van zo'n gezin heel wat tijd en moeite kost!ik kan me voorstellen dat je met zo'n leventje moeilijk van de chocola kunt afblijven - gewoon niet meer kopen! Je bent anders deze zomer zo aan het tobben dat je nog steeds niet lekker in je vel zit, met al je goed voornemens: hup jôh, een onbezorgde zomer zonder snoep en snaai akties die je je lijn kosten moet je gewoon voor ogen houden! hang gewoon op de koelkast/snoepkast/snoeptrommel die foto met je hoogste gewicht naast die van je gezinnetje zoals deze nu is: dan weet je weer waar je het voor doet!!!
sterkte met lijnen, mij valt het tempo ook danig tegen, maar als je maar blijft volhouden blijf je in ieder geval niet steeds dikker worden, en dan zakt ineens dat lijntje weer hè
lutje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan