Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Jalapa woog op het moment van schrijven 51.00 kg (bmi: 20.43).

Dagboek geopend

April 30, 2008 om 17:55
hoi

hoe gaat het met jouw met afvallen? ik zie dat je al 2 kilo bent afgevallen. Ik had gekeekn de 46 kilo danheb je net ondergewicht. Want 46,18 kilo ( dus afgerond 46,2) is het grens geval.


xxxx
May 1, 2008 om 05:55
Hey,

Het is eigenlijk niet mijn doel om echt 46 kilo te gaan wegen hoor. Mijn bedoeling is vooral om wat strakker in mijn lichaam te zitten tegen de zomer en ik dacht als ik 46 kilo als doel aangeef doe ik misschien harder mijn best. 47 kilo zou ook al mooi zijn! Ik probeer eigenlijk gewoon wat meer te sporten en op mijn eten te letten en als ik daar van afval is dat mooi meegenomen. Maar eens ik spieren begin te kweken zal dat waarschijnlijk niet zoveel meer zijn. Ik ben ook niet zo groot dus die kilo's zie je al snel zitten. Vooral mijn buik is echt een probleemzone!

Ik zag in jouw dagboekje dat je ook start to run doet. Doe ik ook! Ik zit aan les 8 nu. Lukt het wat van jou?
June 3, 2008 om 09:13
Merci allemaal!:kus2:
June 21, 2008 om 12:03
het is bij mij ook niet evident... de kilo's (twee !) gaan er maar niet af ... ik inspireer me vaak en kijk vaak hoe het bij jou vergaat ! ik trek e eraan op als ik merk dat ik eigenlijk nog niet zo vaak zondig ... en als ik eens zondig, merk ik dat er nog anderen zijn die dat ook wel eens doen ... maar het is echt niet makkelijk bij mij ! kan de pil ook een rol spelen, denk je ?
June 23, 2008 om 12:16
Hey juuliana,

Ik heb even je eetdagboekje bekeken en zou het niet kunnen dat je te weinig eet? Zoals je bij mij kan zien eet ik nog behoorlijk veel en val ik toch af. Veel water drinken help ook echt enorm!Je moet er voor zorgen dat je lichaam niet in spaarstand gaat!
De pil kan mss een rol spelen in het bijkomen, maar ik denk niet dat het afvallen er minder snel door gaat. Ik heb er nog geen problemen door ervaren.

Veel succes nog!
June 23, 2008 om 15:14
ik drink wellicht te weinig ... en het afvallen lukt maar niet ! hoe weet ik dat mijn lichaam op spaarstand staat ? als ik meer eet, kom ik gewoon bij = simpel ! en vandaag heb ik me wel echt laten gaan want ik zit boven de 1000 kcal ... kzal het morgen mogen bekopen op de weegschaal (na zondag en vandaag) zucht
August 7, 2008 om 08:33
ik eet nu regelmatiger, drie keer per dag... ik probeer mijn best te doen... maar zal me allicht moeten neerleggen bij het feit dat 48 geen goed (normaal of gezond) gewicht is voor mij, tenzij ik echt héél erg oplet...?

hoe gaat het met jou? ben je op reis? ik volgde jou, ook om inspiratie op te doen hoe jouw eetpatroon is maar nu lees ik al een tijdje niets meer, wel dat je je had laten gaan in turkije :-) ohja een mens gaat ook maar één keer (normaalgezien toch) op reis per jaar ! dus dat had je wel verdiend... maar hoe lukt het nu met jou?

groetjes !
October 15, 2008 om 17:34
hoe gaat het nu met jouw strijd tegen de kilo's?

alles goed verder?

in ieder geval heel veel succes met de strijd tegen de kilo's

groetjes

Margarethe Wijchers
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan