Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Schittie woog op het moment van schrijven 64.50 kg (bmi: 23.69).

Hallo lieverds !

Sorry dat ik eventjes niets van me heb laten weten... Ben nooit lang op de pc knn blijven de afgelopen dagen, was bij m'n vriend etc...

Ik heb me ook sinds vrijdagmorgen niet meer kunnen wegen (woog toen 64.5kg), en durf ook niet hihi, heb nogal vettig gegeten de afgelopen dagen, niet veel, maar wel vettig. Zaterdag garnaalkroketten, 's avonds kip met frieten, zondag gourmet met gratin dauphinois en vandaag weer kroketten en een stuk taart... Dus allemaal vettig. Dus vanaf morgen terug niet-vettig eten ! Want zou niet graag bijkomen... Ik ga de komende dagen dan ook koken thuis bij de papa, zodat ik exact weet wat ik eet, en mijn vader en broer eten altijd graag wat ik klaarmaak dus sava :-)

Pfff, ik ga de komende 2 weken wat moeten werken voor de studies, echt geen zin !!! maar ik sta fameus achter, dus ik moet wel...

Ik ga proberen me pas vrijdag terug te wegen (de weegschaal bij mijn vader weegt toch sowieso minstens 1 kilo meer dan die bij mijn moeder, dus ik zou niet graag een 65 of 66 zien staan hier :-))

Hoe gaat het bij jullie nog meiden ? Ook paasvakantie voor de meesten zeker ? Niet te vettig gegeten ook het afgelopen w-e ? :-)

Dikke kussen !!!


March 24, 2008 om 18:34
Hey !

Als je alles met mate hebt gegeten, zal de schade wel bijvallen... of misschien weeg je wel nog steeds evenveel als ervoor ?
Das wel zo ambetant als je thuis bent, want dan bepaal je zelf niet wat er gekookt wordt he en dan komen de kilos gemakkelijk erbij.
Wat heb je dan donderdag gegeten op restaurant ?? Dat heb je ook nog niet verteld he ?
Ik moet ook leren tijdens de vakantie, het zal volharden zijn, eens je begint, dan lukt het wel, niet teveel uitstellen.
Je kan dus nu 2 weken niet meer fitnessen ?? Dat ding is zeker gesloten tijdens de vakantie ??

Ik heb btw voor de eerste keer in meer dan een half jaar een compliment gekregen dat ik (ferm) vermagerd was (van broer en schoonzus), dat deed wel deugd.
Dat meisje heeft me al toegevoegd en we hebben ook gechat ! K heb haar duidelijk gemaakt dat ik haar heel leuk vind, en k heb ook direct gevraagd of ze iets wilde gaan drinken met me (ze moet wel werken in de paasvakantie, maar heeft 2 dagen vrij) en ze stemde in. K heb dan ook haar gsm nr gevraagd en we hebben vandaag al smsjes gestuurd naar mekaar. De date is woensdag en ik verheug me er al op (enkel hopen dat ik niet ziek ben, want ben beetje verkouden). K had op msn ook gevraagd of ze mij leuk vond en ze zei:
"ik zal het zo formuleren: ik heb al meer dan 3 keer aan je gedacht vandaag. Dus ja ik vind je leuk :)" Dat klinkt alvast positief. Hopelijk is het een blijver, want k heb me al es mispakt aan woorden (vb. "ik vind dat het heel goed klikt met je" maar toch keert ze terug naar haar ex).

Owja, je zal je tekst moeten aanpassen in "hoe gaat het buddies" ipv meiden, want ik ben geen meid :).

dikke kus,
boyoboy.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan