Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 24, 2008

Kipje woog op het moment van schrijven 53.60 kg (bmi: 22.31).:kip: -je is weer terug! We hebben een heerlijk miniweekje op de camping doorgebracht. We hebben denk ik alle seizoenen gezien. We begonnen met buiten in het zonnetje koffie en thee te drinken, vervolgens barste er een hevige bui los. Donderdag en vrijdag was het weer herfstachtig te noemen. Op zaterdag klaarde de lucht en werd het droog. Zondag was het echt heerlijk weer. Lekker een wandeling gemaakt en genoten van de zon. Vanmorgen (maandag) werden we wakker en lag er een pak sneeuw. De kinderen hebben nog een sneeuwpop gemaakt. Vervolgens scheen de zon weer en was alles snel weer weg.

We hebben dus heerlijk geluierd en ook wel gewandeld en met de kinderen spelletjes gedaan. We kunnen er weer even tegen. Morgenochtend zal ik op de weegschaal klimmen en alle paaseitjes, koekjes, paasbrood, croissantjes, eitjes en andere, o zo lekkere maar niet zo slanke, voedingswaren wegen die aan mij zijn blijven plakken....

:kip:

Dinsdag
Nou dat viel mee vanmorgen! Had toch wel verwacht om duidelijk boven de 51 te zitten na al wat ik heb gesnaaid! De :weegschaalrose: gaf echter 50.6 aan. Slechts 2 ons erbij dus!


woensdag
Nog steeds 50.6. Dit is denk ik de pas op de plaats om van de stijgende lijn weer naar een dalende te gaan...

donderdag
Nou zeg, weeg ik opeens 50.9! 'k Kan dus beter maar snoepen en snaaien dan kom ik minder aan! Vul 't lekker niet in.. Dinsdag weer...

zaterdag
Zie je wel dat ik beter kan snoepen! Gisteren was ik opeens 51.2!! en heb uit pure frustatie vanalles gegeten waar ik trek in had. Het resultaat vanmorgen? Nog steeds 51.2. Nou vraag ik je.....

March 24, 2008 om 14:50
dank je wel kipje voor je welkom
vind het er erg leuk uit zien dus we gaan er voor !!

fijne avond greetz els
March 25, 2008 om 18:34
hey kipje

dat heb je snel door maar jah mijn nick beviel me wel maar aan gezien er een heleboel mijn naam weten (wat me niet uit maakt verder )
maar er zijn er ook een boel bij die niets te maken hebbenmet het feit waar ik dan eventueel in gelogt sta of wat dan ook snap je ?
ik kwam er achter dat met die naam op google dan in eens op mijn profiel konden komen en dat beviel me niet :-)

greetz els
p.s gaan we buddys worden ??
March 26, 2008 om 06:07
hihi met andere woorden ik
lijk nu dan dus op 1 van je kippies of zo dan :-(

lolzzz vanmorgen op de weeg shcaal gaan staan voor de 1 ste keer had er niets van verwacht dit ivm pasen maar joepieeee elke ons is er 1 ben 5 ons af gevallen !

greetzzz
March 26, 2008 om 14:51
wat een giller zeg he zo een kippetje :-)

zal me wat worden ik poep een kindje uit en me buur vrouw mag er dan
voor gaan zorgen hihi maar heb je dan
elke dag dan verse eitjes van je kippies ?
wel lekker zeg he ;-)

greetzzz

p.s jah een pond 2 keer een pond is ook een kilo toch ??
ben vorige vrij dag wezen uit eten en zaterdag wezen gourmetten dus had er al niet veel van verwacht namelijk !
March 28, 2008 om 16:48
Hoi Kipje,

Ach die extra's komen vast omdat je wat meer gedronken hebt of een keer minder naar de toilet bent geweest (is dat een goed smoesje?)

Ik hoop dat het je de komende week beter af gaat.

Hier in de buurt schijnen ze ook naaldjes te doen. Maar weet je wat het is; dit werkt, dus ik ben bang om over te stappen.
Het is inderdaad zeker een uur en een kwartier rijden en dat dus 2 keer.

De school is hier ook niet zover vandaan. Vanmorgen liep ik alleen terug van school (Bo was bij opa en oma) en ik voelde me echt verloren zo zonder kinderen. Ik miste ze vreselijk, gek hoor, had Manon net afgezet bij de juf.

:manonenbo:
March 30, 2008 om 05:17
hey kipje !!

hiep hiep hoeraaaa ik ben weer af gevallen ik trek me toch wel zo veel steun van deze site heerlijk gewoon :-)
leuk dat je me steeds weer een berichtje stuurt dat vind ik erg leuk namelijk eigenlijk is woensdag mijn weeg dag maar ik wist gewoon dat het goed ging :-)

thanks voor de tip over dat water ik hoorde het al en ben der erg van geschrokken dus dat heb ik terug getrokken dan maar :-( ik vind water zo lekker namelijk helaas .....

en heb je het zaterdag leuk gehad vroeg ik me af ? wij hebben het weekend een huis vol visite en eters en slapers erg gezellig en ik kan me erg goed in houden om te gaan snoepen ...goed zo !!

greetz els en go for it !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan