Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Flamke woog op het moment van schrijven 89.60 kg (bmi: 29.59).

Woog ik de 16e nog 89,6 kilo, 5 dagen later op vrijdagochtend nog 87,4 ....... vanmorgen stond ie weer op 89.4 grrrrrrr. zo erg waren de paasdagen niet eens! Okay, een overdadige brunch zondag met warme en koude hap samen met mijn ouders. Maar de rest van de dag beperkt gegeten en veel water gedronken. Gisteren alleen ontbijt wat uitgebreider, veel water en paar blokjes kaas 's middags. Nou ja, van 2 dagen wat meer eten komen vast geen lang blijvende kilo's... zei ze hoopvol.

Ik weet trouwens niet wanneer ik weer kan reageren op jullie. Ik moet morgenochtend onder het mes: stamader linkerbeen strippen vanuit mijn lies en diverse spataderen operatief laten verwijderen. Geen idee hoeveel last ik ga krijgen van mijn lies. ik heb in ieder geval voor de kids erg veel moeten regelen want man heeft avonddienst. Ik mag een paar dagen niet tillen en dat is met onze kleine man van 3 nog wel eens lastig.

Dus :bye:

March 25, 2008 om 09:01
:arts: Sterkte!!!
Laat even horen hoe het met je gaat!!

:liefs::kaar32:
March 26, 2008 om 07:10
Hee Flamke!

Hoe gaat het met je been? :gebrokenbeen:Hoop voor je dat het is meegevallen!


Tsja, die paaskilo's... Ik denk altijd dat wat je er in twee dagen aan eet, er ook weer in twee dagen af moet kunnen. En dat moeten we er dan maar voor over hebben. Het gevaar is altijd dat je zo teleurgesteld :teleurstellingalom:bent dat je je kop in de wind gooit en nog een paar dagen doorgaat met eten. Zo werkt het bij mij, tenminste! En als ik, zoals jij, geopereerd zou zijn, zou ik me erg zielig :(voelen en ook vinden dat ik meer mocht eten. Als jij dat niet doet vind ik dat heeeeeeeeeeeel erg knap!!
Zet 'm op!

Groeten en beterschap van Wanda.
March 31, 2008 om 08:57
:kussie::kaar32:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan