Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Schittie woog op het moment van schrijven 64.30 kg (bmi: 23.62).

okéééé ik heb me dan toch maar deze morgen gewogen, en woog 65.8 ! Maar nee, is niet erg, want bij mijn vader weeg ik gemiddeld steeds 1.5kilo meer op de weegschaal dan bij die van mijn moeder, dus dan is het zeker positief !

Gewoon proberen om hier deze week lager dan 65.8 te gaan en me dan binnen enkele dagen terug bij de mama wegen met minder dan 64.5, zou zalig zijn ! (ja, ik weet het, raar dat weegschalen zo veel verschillend wegen, maar die van mijn moeder is toch de juiste denk ik... die bij m'n lief weegt toch hetzelfde als op de die)

Ohja, van mijn vorig, vorig, dagboekje :-), ik was toen op restaurant gegaan en heb toen een spaghetti van de chef gegeten (tomatenroomsaus met hesp), lekker gegratineerd met daarna zuurtjes in de cinéma. Hihi, toen heb ik idd helemaal zelf gekozen wat ik at, maar het was zooo lekker ! Oh, en voor het eerst in een lange tijd, heb ik echt mijn bord niet opgekregen op restaurant. Vind ik altijd zonde, maar ik wou me niet volproppen. Heb die avond gewoon cola light gedronken. De volgende dag woog ik dan 64.5, dus savaaaa.

Zo si, vandaag terug puntjes tellen !

En het sneeeeeeeeeeeeeuwt !!! Sebiet is met den hond ravotten in de sneeuw ;-)

Doeeeei dames én heren ;-)
xxxxx...

March 25, 2008 om 09:23
Heeey,

Das al wat beter, nu voel ik me wat mannelijker :).
Een beetje "zondigen" mag wel he... en je weegt nog steeds ongeveer evenveel. Als je maar alles met mate eet. Nu heb je wss geen schuldgevoelens he :).
En nu voor de rest van de week volhouden en erweer tegen aan gaan he !
2 keer per week naar de fitness gaan zou idd beter zijn, er wordt zelfs aangeraden om 3 keer te gaan (2 uur per sessie). Zo krijg je een strakker lijf en met meer spieren verbrand je sneller caloriën.
Je moet niet per sé altijd met een vriendin gaan, je moet anders ook es alleen gaan he.
Die eerste momenten moet je altijd koesteren, want dat is het leukste moment wanneer je iemand leert kennen. Zo die onzekerheden en prille verliefdheid die komt. Ik ben nog niet verliefd, maar het kan wel komen denk ik. Ik zie wel wat er gebeurt :).
Nu jij vandaag lekker en gezond koken voor je pa en broer he !

baaai x,
boyoboy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan