Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Betsyn woog op het moment van schrijven 70.60 kg (bmi: 25.62).

Hoi allemaal,
Bedankt voor jullie antwoorden!
Ik weet inmiddels al hoe het komt dat ik nu aankom. Ik snoep en kruip weer langzaam naar mijn oude gewicht toe.
Ik heb tijden stilgestaan en weet nog steeds niet hoe dat kwam. Ik heb in die periode trouw mijn eetdagboek bijgehouden, alleen niet hier, maar op een ander programma ( caloriecoach)
Ik ben al sinds mijn 43e in de overgang en heb dat wel zo'n beetje achter de rug, dus daar kan/zal het niet aan gelegen hebben dat ik stil stond?
Toen het "stilstaan" langer dan 2 maanden duurde, ben ik de moed verloren en weer gaan snoepen, met als resultaat dat ik vanmorgen 70,6 kg. woog.:cry:
Dus ik moet er weer tegen aan. Ik heb mezelf vanmorgen in bad afgevraagd, wat wil ik nou, terug naar de 80 of verder naar de 65 kg. Verstandelijk het laatste natuurlijk. Maar mijn probleem is, zodra ik niks eet, heb ik geen behoefte aan alles wat verkeerd is, maar al heb ik maar 1 boterham op, dan lijkt het wel, of er een knop in mijn hersens wordt aangezet, waardoor ik trek krijg in van alles en vooral in van alles verkeerd. Vooral chocolade, snoep en koeken beginnen dan te roepen en het stomme is, dat ik het ook nog in huis haal. :tl|:
Dus als jullie dit herkennen en tips hebben, graag :)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan