Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Marloes10 woog op het moment van schrijven 56.70 kg (bmi: 20.83).

Hij is terug!!! De 56 op de weegschaal!
Ik ben dit weekend 0.3 kilo afgevallen en de weegschaal gaf vanochtend 56.8 aan. Terwijl ik gegeten heb waar ik zin in had.

Ik kom net van de sportschool en heb weer lekker getraind.
Had niet verwacht dat ik dat leuk zou gaan vinden maar ik ga morgen weer!

Vanaf vandaag ga ik proberen wat extra's te eten omdat mijn lichaam dan dus meer verbrand. Alleen krijg ik niet meer brood op en eet ik al 2 tussendoortjes. misschien jullie een idee??

als laatste wil ik alle lieve mensen bedanken die een berichtje bij mij achter laten om me te steunen. Dat motiveert mij super goed!

xx

March 25, 2008 om 16:46
Hey meid,
Fijn dat de sportschool je zo erg bevalt. Als tussendoortjes neem ik soms zo'n zakje Kellog's mini snacks, is lekker, smaakt een beetje zoals frosties. Ook eet ik regelmatig fruit en ben ik verslaafd aan wortels en peren. Ik weet niet of dit je ding is natuurlijk, maar je kan het misschien eens proberen he.

:marianneke82:
March 27, 2008 om 04:37
Hey Marloes,

Ja de sportschool helpt echt he? Ik ben er ook wat door kwijtgeraakt, terwijl ik meer ben gaan eten. Hopelijk word het niet binnen enkele weken alweer saai, net als dat het met het dieet ineens minder wil. Merk je al dat je conditie opbouwt?

x Nicole
March 27, 2008 om 16:56
Hee,

Volgens mij kan je juist wel zorgen dat je op bepaalde plaatsen vermagert, omdat je met sport altijd verschillende spieren traint en op die plaatsen krijg je dus ook meer spieren dan vet!

Misschien zou je jezelf gewoon moeten dwingen om een boterham extra te eten? Of waarom wil je eigenlijk iets extras nemen?

Liefs,
Nicole
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan