Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Hennie80 woog op het moment van schrijven 95.70 kg (bmi: 30.89).

hoi allemaal,

even een berichtje van mij: het gaat weer goed met mij, ik doe bijna alles weer,moet nog wel opletten(energie verdelen) ben ook alweer naar mijn poets-adresje geweest(als ik daar klaar ben,dan ben ik wel versleten) ik heb nog wel(psychisch) een dip gehad.
Het lijnen gaat op dit moment niet zo goed, mijn gewicht schommelt de verkeerde kant weer uit(vanmorgen 97 kg)en toch het ZAL MIJ LUKKEN misschien niet van de zomer, maar ik ga door!
Kleding die te wijd word, afzakt, kleding die te krap was en nu ineens weer past dat geeft mij een kik daar gaan we mee door!

heel veel succes allemaal,
groetjes hennie

April 21, 2008 om 00:30
Hoi Hennie,

Knap van je dat je maar probeert door te gaan. Maar loop jezelf niet voorbij he, je hebt al genoeg aan je hoofd met ook nog je examen enzo. Met mij lukt het langzaam ook wel, erg moe van mijn vader verzorgen kost me 20 uur per week buiten mijn baan om. Verder lukt het wel, probeer zo veel het lukt te leren voor het examen. Op 14 mei heb ik bij anja een proefexamen en vanaf de week daarna ga ik weer beginnen en ga dan mijn lingerie af maken. Alleen ik ga niet meer op maandagavond hoe leuk ik het ook vond met jou samen. Ik ben alleen gewoon te moe in de avond, dus ik ga weer beginnen en dan op woensdagochtend.
Het is inderdaad wel stimulerend als je ineens weer kleding aan kunt die je niet meer aankon. Ik zelf probeer nog wel steeds te grote kleding in te nemen anders moet ik zoveel weg doen en ik heb haast geen tijd om nieuwe te maken.

Doe je best de komende tijd en ook met je examen en dan zien we elkaar op de school vast nog wel eens bij een inhaalles ofzo.

groetjes en veel succes de komende week
:dedeko:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan