Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Violin woog op het moment van schrijven 80.50 kg (bmi: 28.52).

:zen2:, :new::dagboekje05:
:hallobuddys:

ik ben vrij, heerlijk eindelijk tijd voor mijn eigen persoontje, deze week mijn eerste week zonder werk, werd ondertussen geleefd door werk , werk, en nog eens werk, ik was het zat, en ik ben zoooo blij met mijn besluit om te stoppen.

ik ga heerlijk ontspannen, :chillen2::haardvuur::koffieachterpc::thuis::brei::kledingmaken:,:lezen: al mijn boeken en tijdschriften lezen, waar ik niet aan toe kwam, en mijn huis reorganiseren van onder tot boven, en mijn tuin veranderen, dus ik hoef me geen minuut te vervelen, daar heb ik trouwens toch al nooit last van gelukkig, kom eerder tijd te kort.

:yingyang2::yingyang::zen2::zen:
:daretodream::liefs2::liefs:
:violin:
:03fijnemiddag:
March 28, 2008 om 15:20
Hallo Violin,

En? Is het je gelukt om je doelen van vandaag te halen?
Ik heb zo 1,2,3 niet een foto van een zen-tuin bij de hand, maar laatst wel een leuk tijdschrift gekocht. Ik weet niet zo goed of ik dat nog heb of al doorgeven aan een ander. Ik zoek er zo even naar en laat het je weten als ik het gevonden heb.
Wat heerlijk dat je nu zo kunt genieten van alles om je heen.

Het opruimen en reorganiseren zit in de lucht. Ik ben er ook mee bezig. Het ruimt heerlijk op hier.

Heb jij nog wel eens genordict??

Geniet van het weekend!!

Liefs,

:margriet:
Onbekend
March 28, 2008 om 17:56
:horizon2:

"Rivieren weten het; er is geen haast bij.
Op een dag komen we er wel."

:vijver: DE AANHOUDER WINT!
DAW wenst je 'n goed weekend en veel succes! :zen:
April 1, 2008 om 03:06
Hai Violin,

Nee, ik weet dat niet meer van dat tijdschrift. Maar het was volgens mij een jaaruitgave en ik ga nog wel even kijken in de winkel waar ik het gekocht had. Ik ben kennelijk iets te rigoreus aan het opruimen geweest :-)
Als je bij google "afbeeldingen" selecteert en dan op zentuinen zoekt kom je ook heel wat tegen.
Schelpen zijn mooi, of grint. Maar je moet natuurlijk ook aan je poezen en hond denken! Ik hou ook erg van de combinatie grint of schelpen met houten vlonders of planken.

Je hoort van me.

Groetjes,Margriet
April 3, 2008, gewijzigd door Caffelatte op April 3, 2008 om 14:57
Hai Violin,

Dat tijdschrift heet Groei en Bloei en het is een speciale editie over ontwerpen. Kost 4.94 (Cosmox Alkmaar)

Ben je wel eens bij Fabels in Bergen geweest? Dat is een restaurantje, achter de ruïnekerk, naast de boekhandel. Daar moet je eens gaan kijken naar het tuintje. Dat heeft ons best geinspireerd.Onze tuin gaat daar op lijken met wat toevoegingen, zoals een veranda, die er al staat. Ze hebben er trouwens erg lekkere koffie verkeerd en de salade met geitenkaas is om te smullen!!

Succes,

Margriet.
April 4, 2008 om 06:04
haaaa Margriet

:thanks02:, ik ken het tijdschrift, ik kocht het vaak toen ik de opleiding bloemschikken deed bij het clusius, dat hebben ze ook vast wel bij stumpel.

Ik kom heel vaak bij Fabels, vorige week nog, en ik heb inderdaad met interesse naar de tuin gekeken, en vond hem heel mooi, het boeddhabeeld zag er uit zoals ik een boeddhabeeld bedoel, en mooi ook op die sokkel.
Wij drinken er nog wel een koffie met de wandelclub, en ik ga er ook nogal eens uit eten met vrienden , wat ik trouwens ook een leuke tent vind is de Zilte Zoen, in Egmond aan Zee en Bergen, ik heb daar afgelopen woensdag mijn afscheidslunch gehad.
Wonders is ook een favoriet van mij.

:violin:
April 4, 2008 om 17:11
Hallo! Nou, ik heb het gelezen hoor :-) Ja, Fabels is leuk! Ik hou niet zo van Boedha's, maar de rest van de tuin vind ik erg leuk. Bijvoorbeeld die parasols van riet, enig toch??
Wonders is geloof ik ook in Bergen hè? Nog nooit geweest. Ook niet in de zilte zoen, maar daar heb ik al wel veel over gehoord. Waarschijnlijk veel vis daar?? Kun je er ook vegetarisch eten?? Wij gaan naar het eetpaleis zondag, met vrienden.

Fijn weekend! En niet te veel hapjes en drankjes hè??

Groetjes,

:margriet:
April 5, 2008 om 09:02
hoi Margriet

ja Wonders is in Bergen, tegenover het plein waar de snachbar zit, de Eigenaar van Wonders , was eerst de eigenaar van Fabels.IK vind Wonders er heel leuk uitzien, heel kleurrijk.

In de Zilte zoen kun je heel goed vegetarisch eten, ik had de zalm die was heerlijk.

veel plezier in het eetpaleis, dat zit toch vlak bij de stenen brug in Alkmaar?

nou ik denk dat het een slecht weekend gaat worden voor de lijn, maar je hoort het nog, om te beginnen een groot feest vanavond, met hapjes en drankjes

geniet van je :weekend:

:violin:
April 5, 2008 om 09:47
Hai Violin,

Maakt me niet uit hoor, waar ik de berichtjes lees :lachen:
Ik vind vis niet vegetarisch. Hebben ze ook gerechten die geen vlees en geen vis bevatten?? Ik eet vlees noch vis nl.
Ja, het eetpaleis zit bij de platte stenen brug. Het zou kunnen dat onze afspraak twee weken verzet wordt, dus dan gaat het niet door. Wèl ga ik vanavond met mijn zoon en mijn zus naar Porgy and Bess in Carré!! Zin in!!
Jij heel veel plezier op het feest!!

Groetjes,

:margriet:
Onbekend
April 11, 2008 om 16:49
:vogelklein:

:roos: Niet het beginnen wordt beloond,
maar enkel het volhouden.
:roos:
:vogelklein:
DAW wenst je 'n fijn weekend toe!
:gogo:DE AANHOUDER WINT!:gogo:
Onbekend
April 16, 2008 om 08:41
Hoi Violin,

Leuk dat je even "langs kwam"! Hoe bevalt je nieuwe leven?

Met onze dochter gaat alles naar wens, nog een kleine 4 weekjes en dan is het zover. Ik laat het jullie weten, hoor! We weten niet wat het gaat worden, dus dubbel spannend. Vorige week met haar een box uit wezen zoeken. Dan zie je zoveel leuks! Maar dúúúúr!

Leuk, hè, die poezels voor het eerst buiten? In het begin vond ik het wel eng, jij niet? Maar op een gegeven moment moet je ze toch een beetje vrijheid geven. Een kat opsluiten is ook niks. Catootje is de zwart/witte en Miepje de cyperse. We dachten dat Miep zwanger was, maar ze heeft ons mooi gefopt! Cato is geholpen, is toch een beetje een kat die niet spoort. Ze heeft nog steeds haar baby hoektanden én haar volwassen tanden, dus dubbele hoektanden. Raar gezicht, hoor. En een paar gaten in haar vacht, maar die zie je bijna niet. En 's avonds zit ze naast me op de bank met een "tutterdoekje", waar ze luidruchtig op zit te sabbelen. Maar ze vangt muizen als de beste en klimt in de hoogste boom. De vijver is hier ook favoriet en idd, ze hebben er allebei al een keer in gezwommen! Moeten toch een keer ontdekken dat je van water nat wordt. *LOL*

Ach, en het lijnen, een eeuwige frustratie.... Ik probeer er een beetje ontspannen mee om te gaan, hoef van mezelf ook niet meer elke vrijdag op de weegschaal. Dat is eigenlijk wel lekker. Hoe het uit gaat pakken, weet ik niet. Misschien gaat het wel de verkeerde kant op. Ik zie wel...

Zo, ik ga nog even wat doen. Groetjes ook aan de andere meiden!

:neeltje2:

April 16, 2008, gewijzigd door Caffelatte op April 20, 2008 om 16:33
Hallo Violin,

Alles goed?? Wij hadden een emotionele dag. Ik vertel er nog wel over als ik bij je langs kom.
Nee, ik heb nog niet echt voordeel van special care hoor. Ik heb het op proef voor 3 maanden en weet nog niet of ik er daarna mee doorga. Het is wel zo dat ik binnenkort mijn eetdagboek voor ga leggen aan de dietiste. Maar eigenlijk weet ik zelf ook wel wat ik fout doe.

Ik heb net even op internet gekeken, maar de site van het eetpaleis is er nog wel :lachen: Ik zal er eens langsfietsen.Hebben we wel hetzelfde restaurant in gedachten? Wij gaan zaterdag naar een nieuw italiaans ristorante. Geen pizzeria dus. Je hoort het van me!! Ik denk dat het heel goed is.
In Doorn was het leuk. Heerlijk gelezen!!

We zien elkaar volgende week.

Doei,

Margriet.

April 18, 2008 om 16:45
Hai Violin,

Wat lekker dat je nu supersnel internet hebt!! En dat met je nieuwe pc. Je komt er niet meer achter vandaan jôh!

Ja zeg, dat restaurant bedoel ik!! Ik heb nog geen tijd gehad om er te gaan kijken. Ik was vandaag de hele dag naar Friesland, om te schilderen. De bustijden waren veranderd, waardoor ik de aansluiting in Bolsward miste en derhalve pas om kwart over elf daar was. Eerst koffie, en toen eten en uiteindelijk gingen we om 1 uur schilderen. Echt veel heb ik niet gedaan, maar één doekje is af voor onze kunstruil. We gaan met zijn vijven (hollanders en italianen) kunst maken en ruilen. We maken dan allemaal 4 doekjes op hetzelfe formaat en sturen die aan elkaar op. Ik heb er wel eens eerder aan meegedaan en toen was het echt internationaal. Ik heb zo schilderijtjes uit Australië en Engeland en Spanje. Heel leuk. Maar goed, vandaag hebben we ook vooral zitten kletsen, altijd leuk.
Ik heb erg veel zin in dat etentje van morgen. We krijgen een verrassingsmenu van 6 (kleine) gangen met een wijnarrangement. Ik heb er goede berichten over gehoord.

Je kunt special care gewoon voor 3 maanden of langer afsluiten hoor. Ik heb 3 maanden gedaan, gewoon om eens te kijken hoe of wat. Tot nu toe heb ik er nog niks mee gedaan. Het komt er niet van. Dus echt zinnig lol.

Onze tuin is klaar!!! De indeling en de aanplant althans. Nu nog de rest van de tuin opruimen. Dat doen we zondag hoop ik.

Je lijn gaat goed hè??

We zien elkaar.

Fijn weekend,

:margriet:
Onbekend
April 19, 2008 om 02:54
:seizoenlijn:

:zen2: "Alleen in het evenwicht van de krachten heerst rust." :zen2:

:seizoenlijn:
DAW wenst je 'n heel goed weekend toe!
:roos: DE AANHOUDER WINT :roos:
April 20, 2008 om 16:47
Hallo Ursula,

Het etentje was heerlijk!! Je kunt daar een verrassingsmenu nemen en dat kan ook vegetarisch. Je krijgt 6 kleine gerechten en je kunt er ook een wijn arrangement bij bestellen. Dat laatste hebben wij niet gedaan omdat onze gasten erg graag 1 soort wijn drinken. Ik vond alles heerlijk, vooral de risotto! Echt een aanrader. Het is wel in Heiloo. Voor ons is dat niet zo ver. Wij zijn met de bus heen gegaan en omdat we het niet haalden voor de laatste bus (22.30) met een taxi terug. Ik kan het je echt aanraden.
Ik moet dinsdag tot 12 uur werken. Zullen we zeggen dat ik probeer rond 2 uur bij je te zijn?? Ik weet natuurlijk niet precies hoe lang ik erover doe.
Ik ben nogal bang voor honden. Dus wil je hem in het begin even vasthouden?? Als we eenmaal kennis gemaakt hebben, Terry en ik, dan zal het daarna minder eng zijn voor me. Maar in het begin kunnen ze zo blaffen. Ik ben twee keer gebeten door een hond, vandaar dat ik er bang voor ben.

Zonder tegenbericht zie je me dinsdag rond 2 uur.

Tot dan!

Margriet.
April 22, 2008 om 17:57
Hai!

Was gezellig vanmiddag!! Heerlijke taart! Dat had je eigenlijk niet moeten doen, maar het is je vergeven.
De volgende keer trek ik wat meer tijd uit, maar het kon even niet anders.

We hadden een geweldige avond in Amsterdam! Moest je erg wennen om weer op je eigen fiets te rijden?? Ze rijden allebei goed hè???

Ok, ik duik snel mijn bedje in. Het is al laat.

Nogmaals bedankt en tot snel,

:margriet:
Onbekend
April 23, 2008 om 13:41
Hoi!

En, lekker gelopen zaterdag?? Wat is de natuur mooi op dit moment, hè? Bloeiende fruitbomen, dat prille, frisse, jonge groen. Het knalgeel van het bloeiend koolzaad in de bermen, het fluitekruid al in de bloei... Je komt ogen te kort. Wij zijn zondag de Betuwe in gegaan en natuurlijk ook veel bloesem gezien. Heerlijke tocht gemaakt van 20 km. (met poles) Dan krijg ik toch wel heel veel respect voor de vierdaagse lopers! Ik had er niet aan moeten denken om die 20 km nog eens te moeten lopen. En dan 4 dagen achtereen!:zweten: Toch wil ik hem ooit eens lopen. Ik ben tenslotte een rasechte Nijmeegse van geboorte...dan moet je er toch over mee kunnen praten. Loop jij lange afstanden?

Het is leuk om die jonge poezels buiten bezig te zien, hè? Maar ze gaan wel steeds een stukje verder van huis. Cato blijft tegenwoordig ook 's nachts weg en daar ben ik niet blij mee! Vooral niet omdat we haar langs de snelweg gezien hebben, lopend over de vangrail!! Duidelijk op jacht. Ik wilde dat ik dát niet gezien had. Dan zal ze daar wel al die muizen vangen.....:eek: Als ze achter zo'n muis de snelweg oprent, heeft ze haar laatste leventje verspeeld. Maar niet teveel aan denken.

Dág! :neeltje2:
Onbekend
April 26, 2008 om 03:14
:boom3:

"Aanvaard de verrassingen die je plannen overhoop gooien en
die een geheel andere richting geven aan je dag en wie weet aan je leven."

:lentelijn:
DAW wenst je 'n mooi weekend toe, geniet ervan :zon:

:tulpje::hangmat2:DE AANHOUDER WINT:hangmat2::tulpje:
April 30, 2008 om 07:58
Hallo Violin,:holland2:

En, heb je het ontwerp al gekregen? Ik denk dat hij zelf ook moet wachten op prijsopgave van bepaalde materialen enzo. Ja, wij genieten elke dag van onze tuin, ook al kunnen we er niet altijd in zitten vanwege de huidige temperaturen uiteraard.

Donkerrode schuttingen lijkt me ook niet verkeerd trouwens. Misschien had ik gewoon heel verkeerde verf gekozen.

We zijn gisteravond kleddernat geregend op de kd markt. Vanmorgen nog een keer geweest, samen met Emiel. Die heeft heel mooie jazzplaten gescoord. Weet jij nog mensen die jazzplaten willen verkopen? Ze zijn hier altijd welkom.

Ja leuk blad hè Onkruid? Het is een beetje in de vergetelheid geraakt. Maar ik heb het gewoon bij AH gekocht. Ik kocht het vooral omdat ik dacht dat de inhoud je interesseerde en dat is dus blijkbaar goed geschoten.
Die koekjes komen gewoon bij Xenos vandaan. Hoe lekker gewoon kan zijn hè??

Had je mijn mail ontvangen???

Groetjes en een heel fijn weekend,:bea:

Margriet
May 1, 2008 om 06:31
Hoi Margriet

Ik heb al wat dingen beantwoord in mijn mail.Was het nog een beetje wat dinsdagavond, of alleen maar troep??? behalve de jazzplaten dan, ik zal eens vragen, ik heb zelf nog wel platen, maar niet echt jazz, volgens mij, misschien nog iets van Nina Simone, maar dat weet ik niet zeker, maar jij bedoelt waarschijnlijk de echte jazz.

ik ben gisteren helemaal niet naar het :koningin::kroon3::maxi:koninginnegebeuren geweest, was het wel van plan, maar we (mijn vriendin en ik) hadden er eigenlijk niet zo' n zin in.
Ik vond het wel leuk om even op tv de koninklijke familie te zien, niet dat ik zo koninklijk gezind ben hoor, maar ik vind het wel leuk om te kijken wat iedereen aan heeft, en een stukje Frislan, ook wel leuk.

Wij krijgen ook een Xenos eerdaags hier in de middenwaard, en nog veel meer winkels, dus heel erg leuk, het wordt nog een wereldstad:-)

Ga je nog iets leuks doen vandaag???

ik ga verder met huishouden hier, bed hangt buiten, wasje ook, wasmachine draait, ik heb alle kleiding keurig op stapeltjes weer gehergroepeerd, de katten waren op de plank gesprongen dus alles lag schots en scheef, en rolde bijna van de plank af, nu zie ik ook weer wat ik allemaal heb, ook wel handig.

moet nog heel veel doen, + mijn haar verven, ook zo' n lekkere klus:irri02:, afijn ik hoef me niet te vervelen, een dag is zo om.

Wat lijnen betreft is er wel iets bij, nou ja het is ook een gekke week.

:kangaroe: ik ben weg

:violin:
Onbekend
May 1, 2008 om 10:38
Hoi Violin,

Ja, wij wonen redelijk dicht bij de snelweg. Is wel fijn als je ergens heen moet en niet eerst de halve wereld rond om er te komen. We horen er niets van en hebben er geen last van. Achter onze straat is nog een straat, waarvan één kant van de huizen aan een sloot grenst met daarachter een geluidswal. En achter die wal loopt een autoweg, die aansluit op de snelweg. Cato vertoeft regelmatig bij die sloot, denk ik, en gaat dan die wal over.....ben ik helemaal niet blij mee.

Wat leuk dat je de Apeldoornse 4-daagse gaat lopen! Erg mooie omgeving, mijn zusje woont in Hoenderloo. We lopen en fietsen daar dus ook regelmatig. Vanmorgen hebben we in het Reichswalt gelopen en omgeving. Ook schitterend, beetje heuvelachtig. Prachtige vergezichten. Toch ook weer zo'n 16 km. We beginnen er schik in te krijgen, die wat langere afstanden. Je ziet zoveel meer onderweg dan op de fiets. Dus wie weet komt de 4-daagse van Nijmegen dan ook wel een keer.

O, en een nieuwe tuin! Wat wordt het? En heb je een grote tuin? Die van mij is niet zo groot, maar wel heel bewerkelijk met veel borders. Weelderig, met veel bloeiende planten, voornamelijk blauw, paars en roze. Ik heb geen gazon meer maar wel een vijvertje met een watervalletje, heel klein hoor. Ik vind het zo rustgevend, dat geklater.

Lekker die vrije dagen tussendoor, deze week. Manlief heeft morgen ook nog vrij en dan het weekend er achteraan. Het schijnt erg mooi weer te worden, dus ons plan om de Lingeroute te gaan fiesten met vrienden en daarna te BBQen, gaat waarschijnlijk lukken!

Fijne week en succes met je tuin! :neeltje2:

May 7, 2008 om 06:37
Hai Violin,

Ja, Doorn was weer heerlijk! We hebben gefietst, naar slot Zeist, waar een tentoonstelling is van de meester vervalser Jan Jansen. Wel eens van gehoord? Was erg leuk om te zien.
Ik kan me redelijk inhouden qua eten, maar ben wel gisteravond even de mist ingegaan. We kregen onverwachts vrienden op bezoek en hebben tot laat buiten gezeten bij de vuurpot. Dus er zijn helaas de nodige wijntjes ingegaan.
God straft onmiddelijk, want ik werd uiteraard zeer duf wakker. Als je nu nog niks van Tim gehoord hebt zou ik hem even bellen, want dan is er vast een emailfoutje. Normaalgesproken laat hij niemand zo lang wachten lijkt me.

Ik ga rennen, want moet werken.

Lekker weer hè???

Groetjes,

:caffelatte:
May 7, 2008 om 16:49
Hai,

Braaf hoor, het berichtje stond deze keer netjes op zijn plaats :lachen:
Ik ben reuze benieuwd naar het ontwerp van Tim. Dat met die schalen lijkt me leuk, want daar kunnen je poezen misschien ook uit drinken. Het wordt vast wel mooi.
Die tentoonstelling was in Zeist. Dat is niet zo erg ver weg.Was wel leuk om te zien hoor. Je kunt er een leuk dagje van maken. Er is een geweldige brasserie bij, in de tuin!
Hij heeft oa Picasso, Klimt, Monet en vele anderen vervalst en daarvoor ook in de gevangenis gezeten in FRankrijk. Uiteindelijk kon de politie echt niet meer van vervalst onderscheiden (hij bezat ook echte) en daarom is hij na 6 maanden vrijgelaten. Een zeer aparte man. Hij vervalst niet alleen, maar schildert nu ook in een eigen (abstracte) stijl.

http://www.meestervervalserdvd.nl/ is zijn site.

http://www.slotzeist.com/?katern=96&taalcode=NL is de site van het slot

Niks bbq en in je tuin!!! Salades gaan jullie eten!!!

Over salades gesproken, ik had een heerlijke pastasalade gemaakt vandaag die viel goed in de smaak. (wel glaasje rosé erbij ahum)

Was het wat, de afvallers?? Ik heb er niet een keer naar gekeken.

Doeiii, slaap lekker,

Margriet.
Onbekend
May 13, 2008 om 07:35
:itsagirl:
May 14, 2008 om 19:27
Hai Violin,

Heb je al concrete plannen gemaakt om naar Zeist te gaan? Misschien ook wel leuk met je wandelclubje? Nee, ik heb geen DVD met kunst van hem gekocht, maar wel zijn boek en dat is erg leuk om te lezen. Ik heb het uit, dus als je het lenen wilt??

Hoe is het verder?? Tim eindelijk over de brug gekomen met zijn plan?? Wat duurt dat idioot lang zeg!!

HOest met het lijntje? Heb je lekker veel gefietst?? Ik heb wel erg van het weer genoten, maar het lijnen lukt niet erg. Volgende week maar eens kijken wat de ortopeed zegt en dan eens kijken of ik meer mag/kan bewegen.

Zo, ik duik mijn bed weer in. Kijken of ik weer kan slapen. Ik werd na een half uur slapen wakker ken je dat?? Met geen mogelijkheid viel ik weer in slaap.

Doeiiiiii,

Margriet.
Onbekend
May 16, 2008 om 17:10
:bloemenmand:
:bloemoprij:
We bevinden ons allemaal op dezelfde weg.
We bevinden ons alleen op verschillende plaatsen langs de weg.
:bloemoprij:
DAW wenst je 'n heel goed weekend toe!!!
:geluksklaver: DE AANHOUDER WINT. :geluksklaver:
Onbekend
May 19, 2008 om 03:34
Hallo Violin,

Daar ben ik weer eens. Afgelopen dagen zat ik nauwelijks achter de pc, het mooie weer....het pas verworven oma-schap :koningterijk:...toch een hele gewaarwording, hoor! Gelukkig gaat alles heel erg goed. Zo leuk om te zien dat je dochter zich ontpopt tot een liefdevolle, bezorgde moeder. En heerlijk dat ze zo dichtbij woont. Ik ben binnen 5 fietsminuutjes bij haar.

Onze Cato heeft weer wat. Loopt al een week met één dicht oog! Dat beest heeft ook altijd wat! Ik denk dat ze gevochten heeft en een mep op haar oog heeft gehad. Sinds gisteren gaat het weer iets open. Ziet er wel rood uit van binnen. Evengoed komt ze met muizen thuis. Ze lijkt er verder geen last van te hebben.

Hoe is het met het ontwerp van je tuin??? Wordt het mooi?? En wanneer gaat het gebeuren? Laat je het doen , werk je zelf mee? Heerlijk om straks in een mooie nieuwe tuin te zitten!

Geniet jij ook zo van dit schitterende weer? De regen van afgelopen dagen was echt nodig, de tuin stond een beetje te verpieteren en de bermen werden al geel. Nu is alles weer fris en groen. Met de Pinksteren hebben we heel veel gefietst. We vonden het te warm om te gaan lopen. Dit weekend konden we helaas niet weg. Jij nog gelopen?

Ik ga maar weer eens aan de huishoudelijke taken. Fijne dag!

Groetjes, :neeltje2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan