Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Lauwiieeejjjj woog op het moment van schrijven 42.30 kg (bmi: 16.73).

Hmm, iets te wild op knopjes zitten drukken denk ik :owow: Ik heb de gegevens van voor deze maand verwijderd, maar de aanmeldingsgegevens zijn nu ook weg (m'n startgewicht is nu dus ineens 3.8 kilo hoger geworden en nu lijkt het alsof ik veel minder terug ben aangekomen.)

Naja, ik merk het al goed dat er terug wat vlees op m'n botten komt, gelukkig. Tijd om wat spiertjes te laten groeien ;)

Onbekend
April 1, 2008 om 03:49
hallo Lau,
als je buikkramp krijgt van gewone kaas, probeer dan eens jonge, zonder stremsel gemaakte kaas (AH en Jumbo hebben die, de natuurvoedingswinkel ook). Ik krijg snel migraine van kaas, zeker in combinatie met koffie, grapefruits of chocola, maar die zonder stremsel (misschien noemt men die op de verpakking wel vegetarisch stremsel) kan ik prima eten, evenals hollandse geitekaas - bv geitekaas met koriander (vind ik echt heeeeeeel lekker op brood). ook bij beide winkels te krijgen. Misschien heb je gewoon last van de koeiemelk, en dan kan geitekaas heerlijk zijn! Schapekaas zou je ook kunnen proberen of gjetost uit noorwegen - ziet eruit als karamel, is ook zo brokkelig en iets zoet: een combi van koe en schaap. Maar van die laatste moet je wel houden, en is bepaald niet overal te krijgen (en pittig qua prijs).

overigens is het zo dat als je een pizza bakt van volkorenbloem, je deze bloem het beste door een zeef kunt doen - gaat er een deel van de zemelen al uit, zodat je geen volkoren boterham eet. een scheutje olijfolie naast de gist door het deeg doet wonderen, en een ei ook. Wel goed kijken hoeveel water je erbij doet. Als je dan nog een handje geraspte kaas door het deeg doet (met evt iets tarwegries van de Halm uit de natuurvoedingswinkel - zuigt het water makkelijk op en geeft een croquante smaak aan de bodem) en wat zout, heb je een uitgebalanceerde pizzabodem, en hoeft er al helemaal geen kaas meer boven op!
Onbekend
April 1, 2008 om 05:47
volgens mij gewoon in het versvak, niks extra reform of zo. trouwens wat ook best lekker is: potjes van natuurvoedingwinkel met een soort verse kaas, maar dan in een potje bij het broodbeleg als spread met oa zonnebloempitten en tuinkruiden. niet in d ekoeling, maar geopend daar wel bewaren. is volgens mij ook zonder koemelk
April 9, 2008 om 08:27
Dankje voor je motiverende woorden!

Hoe gaat het ondertussen met/bij jou?
April 12, 2008 om 08:08
Proficiat met je verjaardag meisje! x
April 12, 2008 om 15:55
hip hiep hoera


:bdaycomite:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan