Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 25, 2008

Doris123 woog op het moment van schrijven 108.10 kg (bmi: 40.19).

Nou, de Paasdagen prima doorgekomen hoor ! Geen bijzondere eetuitspattingen gedaan, wel lekker wezen struinen bij de tuincentra en ons huis vol gezet met bossen bloemen, nieuwe fleurige plantjes in leuke bakken en super burgelijk potten vol met gele begonia's neergezet. Dan maar verwennen met een vrolijk huis in plaats van paaseieren eten !
Heerlijk gelopen in het bos, wij lopen altijd een rondje van circa 6 km en dat doen we steeds in kortere tijd. Honden mee en banjeren maar !
Vandaag weer aan het werk geweest, voor het eerst in tijden had ik echt een sjagrijnig dagje en dat ben ik eigenlijk nooit. Heb me dus ook maar een beetje opgesloten in mijn eigen kantoor, en vanavond toch met de hond wezen trainen. Ging niet super, maar was toch wel lekker, even geen gezeur aan je hoofd, en lekker rennen op het trainingsveld.
Morgen gewoon weer met het goede been uit bed stappen dus !!!

naschrift dd. 27 maart. Nog steeds een beetje mutserig ! Gisteravond uit "verveling, baldadigheid of weet niet wat voor gevoel" een heel stel kleine koffie koekjes gegeten en daarna twee handjes borrelnoten ! Ik voelde me afglijden !!! Vandaag maar een echte opruimdag ingelast, geen koolhydraten, veel water drinken. Bij de les blijven !!!!!

March 28, 2008 om 03:36
Het komt allemaal wel goed met je...........zeker als ik kijk hoeveel je inmiddels al bent afgevallen !!
Ben het met Rayana eens..........als het straks weer lekker voorjaarweer wordt, dat het humeur ook stukken beter wordt en er minder gesnaaid gaat worden.
Succes verder.

Gr. Koos.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan