Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 2, 2008

Twix2 woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 25.96).

Aanvulling donderdagmiddag:

Zoals jullie weten moest ik vanochtend naar Marjolein. De weegschaal thuis was vanochtend goed gestemd: 86,00 (maar wel pas om 10.00 uur en gisteravond ben ik eindelijk goed naar het toilet geweest dus dat scheelt meteen). Kom ik aan bij Marjolein, bleek ik me in de afspraak vergist te hebben! Ik heb de afspraak pas zaterdag. Dus nog twee dagen de tijd om nog wat af te vallen. Mijn lichtste thuisgewicht was 85,80 dus daar zit ik nu weer tegenaan. Hopelijk gaat er vandaag en morgen nog wat af en sta ik rond de 85,00 als ik op controle moet....

groetjes en succes allemaal!Hoi buddies,

Sinds gisteren ben ik weer goed op weg. Het valt me wel zwaar. Zo doordeweeks gaat nog wel, maar de weekends, zucht..... Had gisteren en vandaag ook een beetje hoofdpijn. Misschien omdat ik in ketose aan het komen ben, of ligt het aan het weer?!?

Morgenochtend naar Marjolein. Ik mag echt blij zijn als ik niet ben aangekomen. Afgevallen ben ik zeker niet. Vanochtend woog ik 87,20 dus nog meer dan het gewicht dat hier nog boven staat. Bij de vorige controle woog ik thuis 86, dus er moet vandaag maar liefst 1,2 kilo af om gelijk te blijven. Gaat nooit lukken! Nou ja, misschien als ik naar het toilet ben geweest. Ik ben alweer in gaan dagen geweest... zo raar. Terwijl ik dit weekend natuurlijk gigantisch heb gegeten. Alles zit er nog in. Weegt toch ook wel een kilo of twee??? Hopen maar dat ik dat nog even kwijtraak vandaag of morgenochtend.

Ik hou jullie op de hoogte! Nu weer snel aan het werk, zucht.

:twix2:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan