Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 2, 2008

Mysterious woog op het moment van schrijven 87.90 kg (bmi: 33.49).

Yes! Ben blij dat ik er weer ben. Ik zag er erg tegenop om geconfronteerd te worden met de kilo's die er weer aangekomen waren. Dan lijkt het intypen van valtaf.nl een enorme opgave. Eenmaal hier te zijn en rond te neuzen valt het toch behoorlijk mee. Het is eigenlijk zo makkelijk! Veel makkelijker dan op de bank te hangen en te niksen. Actief bezig zijn is leuk en geeft voldoening. Heerlijk!
Daar gaan we dan; op naar het streefgewicht. :goudvis:
Ik heb net wat capsules gekocht die we wat meer energie moeten geven. Guarana, 45 capsules voor 10 euro. Dat is net zoiets als cafeïnepillen. Ik moet zeggen dat ik het verschil merk, een lekkere energieboost. Gelukkig is het ook niet zo enorm duur.
Dus ik ben blij dat het werkt. :geluksklaver:
Heb jij ook weleens van die verkeerde afslankpillen en andere rotzooi gekocht voor mega grote bedragen? Nou ik wel... en werken? Nee dus!:grrr: Weg geld!
Ik ben ook meer van de pure kruiden. Geen samengestelde pillen. In de reformwinkel bij mij om de hoek kan ik ook vele kruiden halen voor allerlei kwaaltjes en dat werkt prima. Vandaag heb ik ook een mooi boekje gekregen van de verkoopster waar vele kruiden in staan en de werking ervan. Heel interessant!
Ik heb onwijs veel zin om af te vallen dus ik ga aan de slag! Let's go! :voorjaar:

X Suus

Onbekend
April 2, 2008 om 18:46
wil je echt nog 7 kilo af gaan vallen? Ik vind dat je wangen nu al behoorlijk ingevallen zijn. Ik vind die foto's uit 2004 en 2005 veeel mooier en spontaner eruit zien. Weet je zeker dat je je bouw enzo goed hebt ingevuld bij het berekenen van je ideale gewicht?
Ik maak me wel wat zorgen hoor!
April 4, 2008 om 08:30
tuurlijk herinner ik me jou. Jij zat ook graag te galbakken op het ruzieforum, toch?
Wat dat betreft is het hier ook al rustig... wie weet kun jij een beetje leven in de brouwerij krijgen? :D

Susses met het wegwerken van spek van de heupen!
Onbekend
April 4, 2008 om 09:59
Boven M en onder XXL! Dat is wel apart ja. Kan me voorstellen dat je daar niet blij mee bent. Wil het afvallen dmv eten dan wel? Misschien is op die gebieden concentreren met sporten een idee?

Met manlief gaat het goed ja. 88 kilo is ie nou al maanden. Ben echt trots op hem! En ik ben weer mooi 65 en dat blijven we ook mooi!

Heel veel succes!
April 4, 2008 om 15:59
Je hebt echt ontzettend mooie foto's. Je ziet er daar enorm mager op uit moet ik zeggen. Maar misschien val jij het eerst af in je gezicht ofzo? Alvast: aan de hand van je foto's te zien moet je niet afvallen...maar dat is natuurlijk geen objectief beoordelingspunt.

alvast veel succes!
April 4, 2008 om 16:43
Ik heb ook een hele grote maat van broeken in vergelijking met mn bovenstuk. Irritant hé! Want dan moet ik maat 44 ofzo voor broeken zoeken, maar dan wel een M of L (ik heb brede schouders) voor t-shirts.

Ik schrijf mijn gedichten zelf ja. Bedankt voor het compliment...al vind ik zelf niet dat ik mooi schrijf ofzo.

En als ik vandaag goed doorkom, mag je er al 14 dagen eetbuivrij van maken. Ja, 2 weken :p Ik kan het zelf amper geloven :p Hopelijk hou ik het deze keer wel vol.
April 5, 2008 om 03:02
He dank je wel voor je berichtje he...en iid weten wij wel beter he


xxx
April 5, 2008 om 06:17
Heb jij dat weer? Net terug en direct een likker in je dagboek! Het moet niet gekker worden! Maare: hij heeft wel smaak, hij valt niet op oude dikke dames :otje:
April 6, 2008 om 02:55
goedemorgen.. alles goed gegaan de eerste helft van het weekend?? Slik jij tabletten van Herbalife. Ik weet dat zij ook guarana tabletten in hun assortiment hebben.
Nou succes weer deze week, de zon schijnt hier, dus dan is de zondag ook weer oke he:whoepie:

:gezelligzijn:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan