Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

Kipling79 woog op het moment van schrijven 100.00 kg (bmi: 34.20).

:hallobuddys:
Lieve, lieve buddies..........
Hier schrijft een van schaamte ineengekrompen hoopje vet :shy2:. Hihi, nouja, nou overdrijf ik wel een beetje natuurlijk, maar al jullie lieve reacties maakten het dat ik het schrijven telkens uitstelde. En uitstelde. En uitstelde. Qua afvallen gaat het dus NIET goed. Maar dat hadden jullie vast al begrepen. Ben weer helemaal in m’n ‘oude’ patroon vervallen. Oftewel: veel eten, lekker eten en veel snoepen. Moet zeggen dat ik verder op het moment wel heel goed in m’n vel zit, wat er dan weer voor zorgt dat ik mezelf nu toch weer in m’n kladden ga grijpen :schopondermijnkont:. Oftewel: morgen komen de zakjes Prodimed weer tevoorschijn. Wil niet weer ‘helemaal’ beginnen, maar even een paar dagen om de kop er weer af te halen. Wel goed nieuws is dat de crosstrainer op zolder al een paar weken intensief gebruikt wordt :crosstrainer:.

April 11, 2008 om 05:22
Hoi Minke,

Even snel want ik moet de jongste van de peuterspeelzaal gaan halen.
Goed dat je er weer bent, we worstelen elke dag allemaal dat zie je. Zet hem op even weer een paar kilotjes terug ( het valt, vind ik, nog erg mee, maar je moet inderdaad wel nu een stop inlassen) en dan op naar ons etentje en de zomer.

Groetjes Marielle
April 11, 2008 om 14:31
Heeeeeeeeeee Minke!!

Wacht, even een begroetinkje regelen:


:wb::welkom2::welcome::welkom3:


Hartstikke goed dat je weer op de site bent!

En wat de buddies hierboven ook al schrijven: voor ons hoef je je NOOIT te schamen :owow: :shy2: want we zijn allemaal enorme vreetmonsters en dat zullen we waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Voel je dus vooral niet alleen staan in je strijd!

En wat Marielle zegt viel mij ook op: het valt nog best mee, met je schade, toch?? Even weer strak het gareel in en je bent die extra pondjes weer kwijt. Dat gaat vaak zo snel!

En je bent supergoed bezig met sporten. Knap hoor!

Ik wou dat ik dat van mezelf kon vinden, maar onze crosstrainer staat nog steeds onder een dikke laag stof en wordt meer gebruikt als veredeld kledingrek.

He Minke, heel veel succes! En misschien ga ik dit weekend ook die crosstrainer weer eens van stal halen!! Zal wel zoiets gaan worden dan --> :loopband: hahahahaha.

en je weet het:
:wave::wave:

GO BUDDIES!!!!

:oy: :twix2:
April 14, 2008 om 14:49
He Minke,

Gaat alweer goed met jou zie ik! Ga zo door!!! Hoe gaat t sporten, merk je al dat het makkelijker gaat? En hoe lang doe je nu per dag?? Ik heb mezelf er nog steeds niet op gesleept, erg he??

groetjes,
:twix2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan