Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

Margarita42 woog op het moment van schrijven 78.70 kg (bmi: 31.93).

Goedemorgen allemaal,

Hehe, er is weer wat vanaf. M'n grafiek ziet er weliswaar uit als de Franse Alpen, maar hij is nu onder het vorige laagste punt. FIJN !!!

Het was woensdag heel gezellig op bungalowpark De Weerterbergen. We hebben eerst met alle kinderen pannenkoeken gegeten en zijn toen naar het zwembad gegaan. De glijbaan was veruit favoriet en ze hebben genoten.
Jongste wilde graag proberen zonder drijfmiddelen te zwemmen en dat lukte. Ze was zoooo trots. Ze duikt overigens nu al als de beste. Ze mag volgende week op voor haar eerste deeldiploma. Ze halen hier voor het A-diploma eerst nog van die kleine diplomaatjes. Voor "Waterrat" zwemmen ze dan nog gewoon met een kurk en moeten o.a. laten zien dat ze kunnen drijven en met hun gezicht 5 seconden onder water kunnen blijven. Dat doet ze allemaal prima. Ze is als laatste bij dit groepje gekomen en mag als eerste op voor het diploma. Leuk he.

Na het zwemmen zijn we in het huisje spaghetti gaan eten. Mijn ouders bleven nog 2 nachtjes en ik heb mijn kinderen en die van m'n broer mee terug naar Eindhoven genomen.

Gisterenochtend ben ik weer naar het zwembad gelopen om naar de zwemles van oudste te kijken. Op de terugweg kadootjes voor m'n jarige schoonzus gekocht. Ze is woensdag weer met een chemokuur begonnnen en voelt zich helemaal niet goed. Ben toch even langsgegaan. Heb haar gefeliciteerd met "van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel jaren!" Zo'n standaard zinnetje krijgt toch een andere betekenis bij iemand met een hersentumor die aan de chemo zit maar het kwam echt uit de grond van m'n hart.
Er was nog een vriendin van haar met haar dochter. Die vrouw ken ik heel goed. Heb een aantal maanden tegenover haar gezeten op kantoor. Is een heel warm mens en was blij haar weer even gezien te hebben. Zij behandelt mijn schoonzus met Universele Energie, een sorot handoplegging. Ze heeft er erg veel baat bij.

Ga zo direct naar het Winkelcentrum om nog wat nieuwe kleren te kopen (hoop ik). Probeer vanmiddag nog wat te schrijven.

Liefs,
Regina

April 11, 2008 om 06:57
Heerlijk als het zo goed gaat met lijnen.
Geweldig om dat nieuwe kleren te kopen,
alles staat zoveel leuker als je lekker in je vel zit.

:02prettigweekend: :kaar32:
April 11, 2008 om 14:34
Jij zit er echt lekker in zeg, in het lijnen! En goed :winkelen: ???? Sterkte met alle weekendverleidingen, veel plezier en geniet nog van het mooie weer!

:weekend:
April 14, 2008 om 07:16
:kussie::kaar32:
April 15, 2008 om 16:38
Hey lijnvriendin,
Wat triest he van je schoonzus en je moet bij elke kuur maar
weer al je energie ergens vandaan halen om er weer aan te beginnenhe!
Maar jou lijntje gaat weer lekker naar beneden, heb je nog nieuwe kleren
gekocht?
Ik ben laatst heel leuk geslaagd bij een Esprit winkel.Leuke blauwe polo
een lange spijkerbroek met stretch en een driekwart spijkerbroek.
Een zwart bloesje met witte biesjes en een topje met korte mouwen.
Ik heb een nieuw dagboekje geplaatst want ik ga vanaf 16 Mei opnieuw beginnen met begleiding.
Nou Regina tot mails
:groetjes:
:saltandpepper:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan